Middelmatig

Telefonische afspraak werd niet nagekomen. Nadat ik zelf heb gebeld wilde de tandarts mij nog niet eens te woord staan. Na aandringen verbond de vriendelijke assistent mij toch door. De gemaakte afspraken werden in een navolgende mail weer volledig omgedraaid. De volgende keer zal ik binnen jullie praktijk voor een andere tandarts kiezen.

gewoon goed

////

Ik voelde me gelijk op mijn gemak

Eerste ontmoeting is altijd spannend, maar de tandarts was vriendelijk en toegankelijk. Ze legde goed uit wat ze allemaal ging doen.

Prettig

geen opmerkingen

ik ben zeer tevreden.

Zij is zeer vriendelijk en doet haar werk uitstekend.

Prima werkomgeving

Vriendelijke bejegening

Vriendelijk én correct

Goed behandeld.

Dit is een fijne tandarts

Zeer fijne tandarts. Doet rustig aan. Bijna net zo fijn als onze oude tandarts Selker. Deze houd ook rekening mee als je angstig bent

Slechtste tandarts ooit

Het is gewoon nooit goed wat ze maken

Gweldig

Lieve zorgzame mondhygiëniste die veel tijd voor me had.

Super tevreden vriendelijk en behulpzaam allebei de tand artsen die me behandeld hebben en assistenten geen woorden zeer tevreden

Lekker als alles in orde is

Als alles in orde is dan is het wel lekker zo,n behandeling en reiniging

Gewoon netjes en vriendelijk

Vulling afgebroken, geen pijnklachten. Kon binnen een dag terecht bij andere tandarts (vriendelijke jonge Duitse tandarts). Werkte duidelijk, rustig en netjes. Binnen 30 minuten stond ik buiten met een nieuwe vulling en een verdoofde mond

Professionele, deskundige en grondige behandeling

De praktijk komt professioneel en goed ingericht over. De tandarts voerde mijn behandeling deskundig en grondig uit zonder autoritair of intimiderend over te komen.

fijne tandarts.

het formulier ivm gezondheid kreeg ik pas na de verstandskies onderin trekken. Kan dit via de mail worden gedaan?? Dan kan je ook nog dingen uitzoeken. Nu heb ik maar wat ingevuld. Lijkt mij ook efficienter en sneller inleesbaar. Van de verdoving ben ik erg ziek geworden. Na kleine 2 uurtjes werd ik moe en kreeg het koud. na een paar uur kreeg ik tintelingen, vooral in mijn onderbenen en voeten. Helaas was ik alleen . Naderhand miste ik ook wat voor een verdoving ik heb gekregen. Als client moet je dat weten en met de bijwerkingen. Ik had nergens antwoord op kunnen geven. het was geen stress en ook niet van de kies. Daar zo goed als geen last van gehad. Teken dat het trekken super is gegaan. graag zou ik de medicatie willen zien en kunnen inlezen die ik toegediend krijg in vervolg. Tijden zijn verandert. De verantwoordelijkheid ligt tegenwoordig bij jezelf. het blijken dat er verschillende verdovingen zijn. Nu dus moeilijk na te gaan welke het was. nu ik mij beter voel zal ik deze ook zeker opvragen

Netjes en vriendelijk

Prettig, vriendelijk en professioneel

Fijn dat ik een reminder krijg als het halfjaar voorbij is. Een prettige assistente en tandarts. Stellen je gerust. Zijn vriendelijk en rustig.

Goed en snel geholpen

Het bij controle geziene probleempje bij de vervolg afspraak goed hersteld!

fijn

Prima werk en vriendelijk

Fijn

Makkelijk, duidelijk.

onduidelijke wegbewijziging minsten bordjes met uitgang.

mondhygieniste was duidelijk en aardig

Fijne sfeer en professioneel geholpen.

Na drie jaar niet bij tandarts geweest te zijn in verband met COVID en ook uit “angst” om te gaan, heb ik dit bezoek prettig doorstaan en is de horde om naar de tandarts te gaan weer genomen. Een nadeel vind ik dat Dhr. Berger weer weggaat. Een zeer prettige tandarts. De mondhygiëniste was ook vriendelijk en gaf goed advies.Jammer dat ik haar naam niet meer weet. Ik kan op jullie site de namen met foto’s van werknemers niet vinden.

Prettig

Fijne behandeling en duidelijke uitleg

Vriendelijk, deskundig,

Markt 5

6161 GE Geleen

Over Tandheelkundig Centrum Geleen

Naast algemene tandheelkunde biedt de praktijk ook specialistische zorg zoals mondhygiëne, implantologie en tandprothetische zorg. Wij bieden u de optimale verzorging van uw gebit!