Ze houden rekening met de persoon

Rustig en goed, professioneel mijn tanden verzorgd. Rekening houdend met mijn evenwichtsstoornis.

Vriendelijk, en goed advies gekregen.

Positief .

Mijn bezoek was super positief!

Teresa is in alle opzichten een geweldige tandarts!!!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Altijd ruimte voor verbetering (laten).

Ik ben snel en goed geholpen.

De wachtruimte is licht, kleurig en er liggen actuele tijdschriften. De behandelruimte is prettig. De tandarts en haar assistente werken goed en kundig samen. De afspraak voor de volgende keer wordt meteen doorgemaild en een dag van tevoren krijg je nog een herinnering. Een fijne praktijk.

Fijne praktijk, prima tandarts

Mijn eerste bezoek aan deze praktijk was prima. Een gedegen onderzoek, prima uitleg en realistisch over vervolgtraject, geen dure onnodige behandelingen gewoon wat er moet gebeuren.

Erg vriendelijk.

Uitstekende, professionele en secure behandeling in heel goede sfeer met een goed eindresultaat.

Prettig verlopen controle

Afspraak moest wel worden verzet naar wat later. Snel, goed geholpen.

Goede rustige begripvolle behandeling

Prettige ervaring

Mooie praktijk, vriendelijke mensen.. goed geholpen !

Mooie praktijk, vriendelijke mensen.. goed geholpen !

Zeer prettig

Fijne tandarts en stelt jou gerust

zeer goede ervaring, vriendelijk personeel die weten wat ze doen.

komen al jaren en zijn zeer tevreden over alles.

Professioneel, informatief en geruststellend.

Het trekken van een kies verliep vlekkeloos.

Ben zeer goed behandeld door de tandarts en assistente

Veel aandacht voor klant , vriendelijk , kennis aanwezig

Prima en vriendelijk

Mooi centrum met vriendelijk personeel. Enigszins lastig toegankelijk.

Alles zoals het hoort geen lange wachttijden fatsoenlijk personeel…

uitstekend

bekwaam team

Fijne ontvangst, wordt goed geluisterd, prima behandeling

Goede uitleg van behandeling. Fijn te weten wat er gaat gebeuren. Vriendelijk, professioneel, voelt goed.

Prettige praktijk!

Ik kom als nieuwe patiënt snel terecht. De wachtkamer is ruim en mooi, stelt je op je gemak. De nieuwe tandarts, Cinthya, bekeek mijn gebit uitgebreid en gafaan wat ze ging doen. Heel prettig! Er was een stuk afgebroken van een kies een ik had verwacht dat er een kroon op zou moeten. Zij vertelde dat dit niet nodig was, de kies kan opnieuw opgebouwd worden. Dus de reviews waarin gesproken wordt over "geldwolven in deze praktijk" zijn gewoon niet waar. Ik vond het al met al een prettige ervaring!

Perfecte service

Perfecte service

Vriendelijkheid

Personeel vriendelijk en betrokken. Ruime wachtruimte met veel licht. Lift maakt enig lawaai.

Oke

Was de eerste keer in deze praktijk

Behandelaar onduidelijk

Had een afspraak gemaakt met dr berger. Bleek dus niet zo op te staan. Behulpzame mondhygieniste heeft afspraak ingezet met een vrouwelijke tandarts. (jongere vrouw, denk nl) Ook meteen n afspraak over n half jaar bij haar en dezelfde tandarts. Wil in ieder geval niet steeds iemand anders.

Markt 5

6161 GE Geleen

Over Tandheelkundig Centrum Geleen

Naast algemene tandheelkunde biedt de praktijk ook specialistische zorg zoals mondhygiëne, implantologie en tandprothetische zorg. Wij bieden u de optimale verzorging van uw gebit!