Goed werk geleverd

Het werd iets later en de assistente kwam dat zeggen. Perfect

Vlot en vriendelijk en snel.

Hierboven aangegeven lijkt mij meer dan voldoende.

Het was uitstekend. De tandarts was heel behulpzaam.

Het was uitstekend. De tandarts was heel behulpzaam.

Nette praktijk

Gewoon goed op alle fronten

Zeer correct en informatief en deskundig

goed en vriendelijk

mijn laatste bezoek aan de tandarts verliep snel en goed ,ook bij de preventieassistente

Afspraak

Had afspraak gemaakt met Lakdimi/Beleza Helaas was de mondhygiëniste niet aanwezig Geen bericht ontvangen.... van de patiënt wordt verwacht om een berichtje te sturen..... Helaas is de keuzekolom "welke persoon" volgens mij niet bijgewerkt....

Fijne ervaring

Ik werd op een prettige manier begeleid.

Teleurstellend.

Patiënten met angst voor de tandarts horen op een andere manier benaderd te worden dan het geval was. De angst hoort niet te groeien, maar af te nemen. Ik ben dan ook niet van plan om hier nog terug te komen.

op dit moment gaat het goed.

mijn kinderen zijn niet bang voor de tandarts. zeker is het niet altijd leuk. ik vind het niet prettig al ik voor kleine dingen terug moet komen.

Correct, patiëntgericht, vriendelijk

Correct, patiëntgericht, vriendelijk.

prima behandeld

...

Goede service, snel aan de beurt, vriendelijk personeel

Nvt

Normaal, geen probleem

Deskundig en vriendelijk

Mijn klacht werd serieus genomen! Veel aandacht voor de patiënt.

Tandarts Beleza.

zeer goed

duidelijke uitleg over gebit status en behandeling

nvt

nvt

super

tandarts heeft mij direct gerustgesteld . toen ik vroeg voor een spuitje zei ze we proberen het zo , mocht U pijn ervaren dan geef t maar aan . Nou niks pijn ik dacht direct wat een beetje aandacht al kan doen .

goede en vriendelijke behandeling gehad

Prettige praktijk

De tandarts is heel vriendelijk en rustig en zeer correct!

Adequaat geholpen door doorverwijzing naar kaakchirurgie.

Afgebroken kies kon niet getrokken worden.

Geholpen op een manier die ik fijn vind

Ik had pijnklachten en kon de dag van bellen terecht. Het kontakt ging fijn in samenspraak, geinformeerd worden, geduld, kundigheid en openheid. Ondanks de pijn me goed gevoeld over de manier van kontakt gekregen hebben.

Zeer kundige mondhygiëniste

Ik kom al jaren bij Philou. Zij heeft mij van mijn bloedend tandvlees afgeholpen door een goede behandeling en poetsadviezen. Ben zeer tevreden over haar als mijn behandelaar.

Markt 5

6161 GE Geleen

Over Tandheelkundig Centrum Geleen

Naast algemene tandheelkunde biedt de praktijk ook specialistische zorg zoals mondhygiëne, implantologie en tandprothetische zorg. Wij bieden u de optimale verzorging van uw gebit!