Prima geholpen

Goede en concrete informatie. Enthousiaste opstelling. Respectvolle uitstraling. Adequate handelswijze. En vooral mooie behandelresultaten.

Goed.

Philou,nam de tijd enl legde alles goed en rustig uit.

Prima ervaring

Ik werd deskundig geadviseerd en mijn vragen werden beantwoord. Het adviesgesprek is naar tevredenheid verlopen.

Hele fijne praktijk met geduld en expertise :)

Tandarts legt je zaken rustig en begrijpbaar uit. Daarnaast bij incidenten kunnen ze toch je snel opdezelfde dag nog helpen. Tot nu toe zeer goede ervaringen vooral bij de schoonmaken van gebit doen ze het niet zo pijnlijk als bij vorige tandarts.

goed.

geen wachttijd vriendelijk.

Fijne afspraak

Zoals altijd een fijne afspraak. Word een praatje gemaakt. Tandarts verteld wat hij gaat doen. Mijn angst word steeds minder.

Goed,

Nemen alle tijd, en goede uitleg

Fijne tandarts die je ook een beetje gerust steld

Ben zeer te vreden over de tandarts en communiceren over en weer !!!

Prima ervaring

Bernd is een top-tandarts die met alle liefde voor zijn beroep de patiënten met veel zorg behandelt!

Zeer Goed

Zeer goed, vriendelijk en begripvol

Deskundig

Ik wordt zoals altijd goed behandelend door jullie.

Vriendelijke mensen

Altijd vriendelijk en snel geholpen

Zoals altijd netjes en correct behandeld

Zie bovenstaand commentaar.. heel professioneel... waarvoor dank

Veel aandacht voor mijn pijnklachten

Ik voel me goed behandeld voor mijn pijnklachten en met vervolg afspraak wordt behandeling vervolgd

Vriendelijk behulpzaam personeel

Prettige manier van behandeling. Namen de tijd en rust

Vriendelijk

Vriendelijk

Super behandeling door Therese

Een absolute aanrader

Vriendelijk team. Er wordt goed naar je geluisterd en krijgt nuttig advies. Afspraken zijn keurig nagekomen. Een positieve ervaring en absolute aanrader.

Zeer prettig

Vriendelijk personeel

Goede ervaring

Goed.

N/A

Goede sfeer en aandacht voor de bezoeker

Goed en correct en goede communicatie

zeer goed en vriendelijk.

zeer goed en vriendelijk

Op afgesproken tijdstip met de behandeling beginnen kan beter. Behandeling is goed en vriendelijk.

Personeel en tandartsen zijn zeer begaand met patient

Markt 5

6161 GE Geleen

Over Tandheelkundig Centrum Geleen

Naast algemene tandheelkunde biedt de praktijk ook specialistische zorg zoals mondhygiëne, implantologie en tandprothetische zorg. Wij bieden u de optimale verzorging van uw gebit!