Professionele behandeling. Mondhygiëniste zeer vriendelijk, goede uitleg wat zij ging doen.

Correcte en vriendelijke behandeling.

Werd goed behandeld en fijne afhandeling.

Zeer snelle afspraak....en gelijk pijnvrij.... top service

Heel goed

Ik maak altijd afspraak bij Therese. Steeds een andere tandarts is miet prettig

Deskundige behandeling

Op een heel fijne manier heeft behandeling door behandelde tandarts plaats gevonden. Niets dan lof hiervoor.

Prettig en kwaliteit

Vriendelijk personeel, deskundige mensen, prettige omgeving.

Aandacht voor de patiënt lijkt te verslappen

Allereerst: Zeer tevreden over de tandheelkundige ingreep! Voel me als patiënt vakkundig geholpen! MAAR als je als patiënt continue alle problemen moet vernemen van assistentes, preventie-assistentes, mond-hygiënistes etc die met de planning in hun maag zitten, naar binnen en buiten rennen om de tandarts moeten raadplegen (e/o ze kan opschieten) dan voelt dit allerminst prettig. Ik heb eigenlijk geen moment gehad dat er aandacht was voor mij als patiënt omdat iedereen het té druk had met allerlei organisatorische randzaken.... Misschien ben ik te kritisch maar denk met weemoed terug aan de rust en devotie van Selker en zijn team.

N zeer prettige ervaring ondanks dat ik bang ben

Normaal gezien prima

Maar vandaag was er een andere assistent Ik vond haar druk en chaotisch En als je dan als ik gespannen en zwak bent is dat heel hinderlijk Over mijn lieve rustige tandarts da Silva alleen maar lof !!

Vriendelijk

Prima mondhyniste.Gaat zorgvuldig te werk.

Goede eerste kennismaking

Gisteren was mijn eerste kennismaking met THC Geleen omdat mijn oude tandarts ging verhuizen. De ontvangst was prima en de halfjaarlijkse controle door tandarts Teresa werd kundig uitgevoerd. Na een uitgebreide gebitsreiniging was de volgende afspraak ook snel weer gepland. Tot in februari

Bekwaam, vriendelijk, duidelijk

Beste tandarts

Goede behandeling

ben goed behandeld

ik kam voor de eerste keer. er werd alles uitgelegd wat ze met mij tanden ging doen, mijn tanden werden nagekeken en schoon gemaakt. moest wel een ander afspraak maken voor een gaatje te vullen. voor de rest was alles goeg gegaan . heel harelijk bedankt dat ik mij bij jullie mogen zijn en hoop nog vele jaren. groetjes Annie Cramers

Prettig en deskundig

De ontvangst was zeer goed en de uitleg over wat er ging gebeuren, was ook zeer goed. De behandeling gebeurde rustig en deskundig en de antwoorden op vragen waren ook adequaat. Kortom: vriendelijk en vakkundig.

Altijd tevreden over mijn Mondhygiëniste

Zeer kundig

zeer goed

Prettige lokatie met vriendelijk personeel,en zeer kundige mondhygieniste

Snelle en korrekte afhandeling

Nette afhandeling door assistente mbt reparatie klikgebit

Positief met een tip

Het plaatsen van de brug op de implantaten waa niet het verwachtte fluitje van een cent. Het aandraaien bleek pijnlijk, maar dat hoort erbij. Ik had dat echter graag vantevoren geweten, dan kan ik me erop instellen, maar dat is voor iedereen anders. Wat ik wel heb gemist is de waarschuwing dat het tandvlees hierna kwetsbaar is. Nu had ik voor de woensdag een fietstocht gepland en enkele drankjes, wat resulteerde in een ontstoken kaak. Grotendeels natuurlijk mijn eigen schuld maar een gewaarschuwd mens telt voor twee.

Goed geholpen

Snel en vakkundig geholpen vriendelijke personeel

fijne behandeling

super fijn behandelt

Prettig

Bij mondhygiëniste geweest voor behandeling als erg prettig ervaren. Legt uit wat ze gaat doen neemt geregeld even pauze zodat je even kunt slikken. Zeer vriendelijk en begripvol. En fijne adviezen.

Op vakkundige wijze geholpen.

Rustige en fijne benadering door mondhygiëniste, werkt zeer nauwkeurig.

Het is net een fabriek

2x ben ik nu bij jullie geweest. De eerste keer geen tijd voor een goede uitleg en men zei dat er maar een soort bleekmiddel was, wat nadat dit middel bij mij niets deed niet zo was.. De 2e x wordt mij gevraagd of ik om 10.05 uur kan komen ipv 10.30 uur. Hiermee ging ik akkoord en was pas om 10.25 aan de beurt. Ik had van tevorengevraagd om mijn tanden te zandstralen, was niet bekend. Hier heb ik ook het gevoel dat alles zo snel mogelijk afgehandeld moet worden, men neemt niet meer de tijd voor de klant. Jammer voorheen bij de andere praktijk was het veel mensvriendelijker.

Goede, vriendelijke mondhygiëniste.

Markt 5

6161 GE Geleen

Over Tandheelkundig Centrum Geleen

Naast algemene tandheelkunde biedt de praktijk ook specialistische zorg zoals mondhygiëne, implantologie en tandprothetische zorg. Wij bieden u de optimale verzorging van uw gebit!