standaard behandeling

was even wennen aan de huidige conditie van mijn gebit te wijten blijkbaar aan mijn onderhoud

Goef

Goef

Fantastisch

Ik had een stuk van een tand afgebroken. Na het weekend gebeld en ik kon meteen dezelfde dag terecht. De dame die mijn tand heeft hersteld heeft dit prachtig gedaan. Hartstikke blij hiermee. Alleen wegtik niet meer hoe mevrouw heet.

Ik werd direct gerustgesteld want ik was erg bang. Perfect geholpen . Dank u .

Ik word deskundig en vriendelijk geholpen en voel me altijd op mijn gemak.

Zie boven. Aanvullend: Ik krijg uitleg over de behandeling. Deze wordt secuur en met geduld uitgevoerd.

Uitstekende behandeling

Vriendelijke ontvangst en heel deskundige behandeling waarbij goede uitleg gegeven is over de staat van het gebit.

Ben erg te vrede!

Wordt altijd gerust gesteld en prima behandeld!

Snel en vakkundig

Maandag gebeld, woensdag behandeld aan deels afgebroken kies. Uitleg over de behandeling gekregen. Snel en vakkundig gerepareerd.

Kan niet geheel oordelen over de artsen wat er rondlopen maar ben nu 1x daar geweest... Vriendelijk ontvangen, goed geholpen en zag er goed uit van binnen

Snel en vakkundig geholpen

zijn vriendelijk

mijn ervaring is,goede uitleg van de behandeling en vriendelijk

Fijne benadering en behandeling.

Ben geweest voor tussentijdse behandeling,had stukje van tand afgebroken.Fijn dat ik al snel terecht kon .Moest wel een half uur wachten wat ik vervelend vond(vooral met uitlopen parkeermeter)maar na 20 min.kwam medewerker zeggen dat t wat uit liep.Fijne en deskundige benadering door tandarts.Deze verontschuldigde zich ook nog voor de uitlooptijd,kan altijd gebeuren mensenwerk.Een Nederlandssprekende tandarts fijne communicatie ,duidelijk,een verademing na alle gebrekkige communicatie van de afgelopen bezoeken.

Op tijd aan de beurt en goed werk. Prima.

Ik heb mijn bezoek als een correcte bejegening ervaren.

Het bezoek resulteerde in een uitgestelde behandeling, afhankelijk van een eerder gepland onderzoek van een orthopedisch specialist. Het gaat om het afstemmen van het gebruik van antibiotica door de orthopedist en de tandarts. De uitleg hierover door de tandarts was duidelijk en de tandarts nam hiervoor de tijd. Zoals gezegd was er sprake van een correcte bejegening.

Ja goed ? Alleen om dat ik bloedverdunners heb . Lang na bloeden Dat is minder maar verder goed

Goed…was alleen iets fout gegaan .

Andere keer een betere afspraak nakomen. Had een andere Tandarst gekozen,maar die was er niet op die dag. Nieuwe afspraak gemaakt.

Duidelijke afspraken gemaakt

Afspraken gemaakt om mijn slecht gebit weer een beetje in orde te krijgen

Goed en vriendelijk.

De mondhygiëniste was vriendelijk en deed haar werk prima. Ze had duidelijk verstand van haar vak. Ik kreeg goede adviezen. Volgende keer weer graag bij dezelfde persoon.

Super kundig en vriendelijk.

Vakkundig

Efficiënt

Heel goed

Mondhygiëniste heel goed en vriendelijk

Vriendelijke bejegening en deskundige behandeling

Arts was heel vriendelijk, heeft me alles netjes uitgelegd.

Zie hieronder

De mondhygiëniste maakte op mij een onzekere indruk...en wat gebeurde er tijdens de behandeling ....DE SCHOONMAAK-BOOR (om tandsteen te verwijderen)...bleef vastzitten tussen mijn tanden ...PANIEK ALOM..bij mij ..maar ook bij jullie assistente...Samengevat voor mij gëën mondhygiëniste meer. In de toekomst zal ik mijn tandarts (een super mens....bij haar heb een goed gevoel) vragen om het tandsteen te verwijderen. Helaas het is niet anders !

Vriendelijk en prettig in omgang. Uitstekende behandeling

Vriendelijke en goede verzorging

Heel tevreden

Markt 5

6161 GE Geleen

Over Tandheelkundig Centrum Geleen

Naast algemene tandheelkunde biedt de praktijk ook specialistische zorg zoals mondhygiëne, implantologie en tandprothetische zorg. Wij bieden u de optimale verzorging van uw gebit!