Prima behandeling zoals gewend

Behandeling mondhygieniste Jacqueline was weer prima zoals altijd. Fijn om n vaste behandelaar te hebben.

Zeer professioneel

Zeer professioneel

Alles perfect geregeld. Vriendelijke mensen.

Ik ben tevreden. Heb geen negatieve opmerkingen.

Uitstekend......omdat.....

Tandarts Theresa da Silva is een TOP aanwinst is voor jullie praktijk. Zeker in combinatie met TOP assistente Marie José. Beiden verdienen een dikke pluim wat betreft professionaliteit en klantvriendelijkheid. Ben ruim 35 jaar cliënt geweest van tandarts Schreuder alwaar Marie José ook werkzaam is geweest. Eerst in zijn eigen praktijk (naar meer dan volle tevredenheid) en kort voor zijn pensioen en overdracht naar naar jullie. Na zijn pensioen ervoor gekozen om bij jullie praktijk te blijven. Zal dan ook klant blijven zolang Theresa da Silva mijn tandarts blijft.

Heel plezierig en voel me gezien.

Professioneel.

kundig personeel, denkt mee , vertelt hoe het gebit " er bij staat " , laat weten wat er gaat gebeuren , personeel is vriendelijk , rustig en is ook preventief bezig.

slecht

dat de mensen niet ingelicht worden als ze moeten bij betalen

Great

Did the initial check-up for myself and my 3 year old son, they were very accommodating for both of us

Super tandarts(in) en geweldige assistente

Niet meer bang voor de tandarts

Zoals gewoonlijk alles op tijd

Bovendien correct persoonlijk contact en duidelijke afspraken gemaakt.

De tandarts mag iets meer zeggen wat hij gaat doen.

...

Goed, snel en pijnloos

Deskundige en vriendelijke tandartspraktijk

Vriendelijke medewerkers aan de balie, deskundige en vriendelijke tandarts. Er wordt samen naar een oplossing gezocht voor voorkomende problemen. Bij spoed is er plek! Wachttijden zijn redelijk. (Voor een beetje afleiding tijdens het wachten zouden er wat meer tijdschriften kunnen liggen ;-))

Vriendelijke service

Vakkundig geholpen en vriendelijke bejegening.

niet goed

de ene tandarts oordeelt de afgebroken tand kan niet gerepareerd worden MOET WORDEN GETROKKEN) een andere zegt van wel en repareert de tand HOE KAN DAT????

Kundig en nauwkeurig

Ik word altijd vakkundig goed geholpen. Ik krijg ook altijd goede uitleg over de verzorging van mijn gebit hetgeen ik ook altijd opvolg. Resultaat: mijn mondhygiëne is goed/uitstekend. Men is tevreden.

Weinig informatie over beleid van mijn gebit

Bij de controle is de tandarts komen controleren , heeft bepaald wat moest gebeuren en was toen al weg Geen voorstellen wie hij was Geen beleid door genomen Geen uitleg Niets Was het heel anders gewend Bij de behandeling een paar weken verder kreeg ik meer uitleg maar moest daar zelf naar vragen Heb zeker wel het idee dat de behandelaar deskundig is , dat is zeg niet het probleem Algemene opmerking: in een paar jaar al diverse behandelaars gehad , ook dat voelt heel erg vervelend

Ik was snel aan de beurt en werd goed geholpen

Ik kreeg een vulling in een kies rechts onderin mijn kaak. Deze werd zonder problemen, snel en vrijwel pijnloos, gezet.

Prima praktijk

Goed behandelding, ben heel tevreden.

Zeer prettig

Zeer prettig en kundig, vriendelijk

Goede zorg en aandacht bij jaarlijkse controle

Prettige benadering door tandarts en assistent. Duidelijk over uit te voeren behandelingen. Zeer tevreden.

zeer goede service

goede behandeling

Vriendelijk en uitstekende verzorging

Alle aandacht en tijd voor mijn tanden. Zeer tevreden dus.

Markt 5

6161 GE Geleen

Over Tandheelkundig Centrum Geleen

Naast algemene tandheelkunde biedt de praktijk ook specialistische zorg zoals mondhygiëne, implantologie en tandprothetische zorg. Wij bieden u de optimale verzorging van uw gebit!