Meneer Hofman is een zeer behulpzame man en een kundige vakman.

Behandeling prima,alleen lange wachttijd .

Had afspraak bij tandarts assistente om 9.10 en om 9.05 kwam deze me halen was net binnen.Klaar om 9.20 en toen in stoel zitten wachten op tandarts tot 9.30 uur.toen in wachtkamer wachten tot 9.45 uur.Dit vond wel lang voor een controlebeurt.Gelukkig had ik geld in de parkeermeter tot 10.00 uur.volgende keer graag meer op elkaar afstemmen.

Ben goed geholpen

Fijne tandartspraktijk

Nooit problemen. Vriendelijk personeel.

Snel en duidelijk

Snel geholpen Duidelijk Nu de taal nog

snelle behandeling

Maar afwachten hoe behandeling gelukt is.

Waren rustig en vriendelijke tijdens mijn behandeling.

Naar de tandarts gaan is nooit leuk. Maar ze hebben mij wel gerust kunnen stellen. En dat vond ik fijn.

Goede en fijne ervaring.

Goede uitleg op mijn vragen en een zorgvuldige en goede behandeling wat betreft mijn nieuwe gebit.

Goed behandeld

prettige deskundige halfjaarscontrole

Ben mooi op tijd, snel geholpen. Bijzonder vriendelijke bejegening. Reminder via e-mail ook fijn.

Positief

Deskundig geholpen en met een luisterend oor

Zeer correcte behandeling, goede uitleg

Prima georganiseerde praktijk

Professioneel

Professioneel team

Eerst goed uitgelegd wat ze gingen doen

Vriendelijke mondhygieniste, prettige behandeling, al blijft het nooit leuk. :)

Gewoon blij als mijn gebit straks weer in orde is.

pijnloze korte behandeling

Altijd spannend naar de mondhygiëniste te moeten Het zal nooit een hobby worden, maar ik heb er baat bij en hoop mijn eigen tanden nog lang te kunnen behouden door de vriendelijke , voor mij pijnloze behandeling.

slecht

mijn inziens onvoldoende uitleg over de gang van zaken en het vervolg traject

Prima.

Vakkundige hulp.

Ben met een goed gevoel naar huis gegaan.

Mijn ervaring bij de nieuwe tandarts was zeer prettig.Voel me op mijn gemak.Dat gevoel heb ik ook bij de mondhygiëniste.Prettig in de omgang en kundig.Weet de naam van mijn tandarts niet.Ben pas twee keer door haar behandeld.Vandaar dat ik onbekend heb ingevuld.

Tevreden ☺️

Fijne controlle en schoonmaak van het gebit gehad, alles ging prettig. Geen last gevoelt.

Heel prettig.

Behandeling ondanks angst als prettig ervaren.

Afspraak om drie gaatjes te vullen. Paar spuitjes gezet en binnen 20 minuten klaar. Top ervaring.

Goede tandarts

Goed geholpen. Verstaat zijn vak.

deskundig, accuraat efficient

deskundig, accuraat efficient

Markt 5

6161 GE Geleen

Over Tandheelkundig Centrum Geleen

Naast algemene tandheelkunde biedt de praktijk ook specialistische zorg zoals mondhygiëne, implantologie en tandprothetische zorg. Wij bieden u de optimale verzorging van uw gebit!