De sfeer was prima. Behandeling goed maar wel te lang.

Er moesten 2 hele oude vullingen vernieuwd worden. De verdoving aan 1 kant werkte niet goed. Er werd natuurlijk extra bijgesloten en het gevolg was dat ik 4 uur na de behandeling weer de ‘oude’ werd. Een enge ervaring voor mij. De behandeling duurde 1,5 uur. Er werd constant gewerkt, de sfeer was prinsen het resultaat is goed. Tijdsduur was eigenlijk te lang vooral voor mijn kaken.

Zeer zorgzaam

Uitermate zorgzaam en attent tijdens de behandeling… Minpunt, receptie altijd lang wachten eer je je kan aanmelden, zelfde na de behandeling voor een vervolgafspraak te maken, meestal zijn ze aan de telefoon bezig..

Cleaning and overall check

Thorough cleaning and checking, very well done, no pain, reasonably on time, respect patients's time. Staff can speak English.

Gaan ook goed met kinderen om

Ze leggen de dingen goed uit. De kinderen vinden het prettig om een vaste tandarts te hebben . Het heeft hun rust.

Goed en kundig geholpen

goed en kundig geholpen.

Zorg op maat !

Inlevingsvermogen en actie.

Prima geholpen

Het was fijn dat de tandarts zijn tijd nam om mij bepaalde zaken uit te leggen.

Vriendelijk personeel Er wordt rustig gewerkt

Behoeft verder geen toelichting.

Mooi op tijd aan de beurt!

prima!

Kan altijd op de afgesproken tijd naar binnen en ze nemen de tijd om alles goed uit te leggen als je vragen hebt.

Goed geholpen geweldig. voor mij is het gemakkelijker in Sittard ziekehuis

Word goed geholpen, en is vriendelijk

Altijd vriendelijk en word goed geholpen

Zeer vriendelijke tandarts. Straalt veel rust uit en stelt je zeer op je gemak. Prima gebitscontrole.

Zeer goede ervaring

zeer vriendelijk en nauwkeurig,

Zij heeft het prima gedaan, dat helpt echt, om de tanden te bewaren. Bovendien is zij zeer grondig, gewoon perfect, er valt niets te kritiseren. Ik kan het iedereen aanbevelen. Dank u wel

Tevreden.

Aardige ontvangst en goede behandeling.

Afspraak snel en op korte termijn geregeld.

Ondanks dat het niet mijn tandarts was, zeer tevreden .

Perfecte tandarts

Technisch, klantvriendelijk, empathisch

Ben zeer tevreden

Altijd zeer correct en belangstelling voor je.

prima behandeling, duidelijke uitleg en lieve dames, kortom alles TOP

Ik kom heel graag naar mijn tandarts Thérèsa en assisente Marie-José . Zij vormen een goed op mekaar afgestemd team. Vriendelijkheid en empathie en rust met daarbij de geweldige deskundigheid maken dat ik met vertrouwen naar de controle en evt behandeling kom.

Heel goed

Zie vorig antwoord

Markt 5

6161 GE Geleen

Over Tandheelkundig Centrum Geleen

Naast algemene tandheelkunde biedt de praktijk ook specialistische zorg zoals mondhygiëne, implantologie en tandprothetische zorg. Wij bieden u de optimale verzorging van uw gebit!