Goed verlopen

Geen pijn fijn uitleg voor en tijdens behandeling

Prettig , aandacht gewoon goed

Cintia was rustig, nam de tijd. Deed het met kennis. Ook de assistente was rustig en stelde me op mijn gemak.

Fijn dat zowel de halfjaarlijkse controle & de mondhygiëne behandeling achter elkaar plaatsvonden

Ik ervaar de tandheelkundige zorg als kwalitatief goede en professionele zorg, waarbij de klantvriendelijkheid niet vergeten wordt!

Prima geholpen

Prima geholpen door de mondhygiëniste, en ook voor de controlle bij de tandarts

Professioneel grondige reiniging.

Voelt goed. Zeer tevreden over de tandarts ass.

Zeer vriendelijk

Zeer vriendelijk geholpen.

Correcte behandeling met uitleg en zeer klantvriendelijk

De ontvangst door assistentes en tandarts is zeer klantvriendelijk. De praktijk is efficiënt en praktisch ingedeeld. De behandeling gebeurt correct en waar nodig met uitleg.

Kwartiertje te laat, maar verder alles prima.

Ik vind dit geen plaats om iets over mijn ervaringen betreffende mijn gezondheid te plaatsen. Tandartsen zouden geen commerciële ondernemingen moeten zijn.

Geweldig personeel

Snelle hulp van geweldig personeel Ik heb de balie medewerkers en mijn tandarts een presentje gegeven voor de goede zorgen

Oog voor de patiënt

Er wordt gepaste aandacht gegeven aan de "gevoeligheden"van de patiënt.

Tevreden

Prettige ervaring. Geen opmerking.

perfect.

Ze is erg kundig en geruststellend, ben erg blij met haar.

Even wat vergeten

Probleem opgelost

Prettig en snel geholpen.

Prettig en snel geholpen.

Behandeling volgens afspraak

Behandeling is prima verlopen. Ik heb geen negatieve opmerkingen

mijn gebroken kroon (op tand) is fatsoenlijk en correct behandeld.

Perfecte behandeling, wat een vakman!

Ik moest een reparatie en een extractie ondergaan, mijn behandelaar was een vakman pur sang.

Verrassend vlug aan de beurt maar niet geholpen.

Na mijnmail kreeg ik heel vlug reactie en kon de dag erna al op terecht. Helaas was dat niet wat ik hopte, advies kies trekken en dat na enkele weken nadat er al een andere kies was getrokken. Na een dikke 40 jaar bij dezelfde tandarts die me hier altijd voor behoed heeft wordt dit dan de tweede kies. Vraag mij af wat er aan de hand is en hoe dit nu allemaal kan. Ga voor ontstoken tandvlees wat is ontstaan na de laatste behandeling en nu moet de kies er uit. Ben erg teleurgesteld hier in.

Afspraken/behandelingen keurig opeenvolging.

Ik werd snel en vakkundig geholpen

Goede en snelle service

Terugkomen voor tandsteen is slechte planning

Dat ik een keer extra moet terugkomen om tandsteen te verwijderen is ronduit slechte planning. Dit is min of meer een standaard. Het kost me extra tijd (verlof) van mijn werk.

Keurig op tijd en een vriendelijke bejegening.

Halfjaarlijkse controle. Kon maar deels worden uitgevoerd a.g.v. recent geplaatst implantaat. Zowel de tandarts als de mondhygiëniste was vriendelijk en dachten actief mee over vervolg. Consult werd niet in rekening gebracht.

De sfeer was prima. Behandeling goed maar wel te lang.

Er moesten 2 hele oude vullingen vernieuwd worden. De verdoving aan 1 kant werkte niet goed. Er werd natuurlijk extra bijgesloten en het gevolg was dat ik 4 uur na de behandeling weer de ‘oude’ werd. Een enge ervaring voor mij. De behandeling duurde 1,5 uur. Er werd constant gewerkt, de sfeer was prinsen het resultaat is goed. Tijdsduur was eigenlijk te lang vooral voor mijn kaken.

Markt 5

6161 GE Geleen

Over Tandheelkundig Centrum Geleen

Naast algemene tandheelkunde biedt de praktijk ook specialistische zorg zoals mondhygiëne, implantologie en tandprothetische zorg. Wij bieden u de optimale verzorging van uw gebit!