Geruststellend, warm, deskundig en fijn

Heel dankbaar voor de fantastische zorg. Een geweldig duo ( assistente en tandarts) bij angst en pijn

Heel begripvol

Er moest een gaatje gevuld worden. Een handeling waar ik altijd veel moeite mee heb. Tandarts en assistent waren erg begripvol, lief, namen er ook de tijd voor om alles rustig te doenen eventueel uit te leggen. Heel fijn. Ik weet niet de achternaam van de tandarts. Ze heet cinthia

Zeer goed uit

snel en direct

Goede professionele verzorging

Weliswaar treedt er regelmatig sterke tijdsvertraging op van meer dan 20 min.

Goed maar duur

De mensen zijn vriendelijk en professioneel. Het is allemaal wel erg duur tegenwoordig, ook al heb je niks bijzonders laten doen aan je gebit.

Wij waren erg blij met de belangstelling

Ik was erg tevreden over het onderzoek. De benadering van al het personeel, van het secretariaat tot de assistenten, en de dokter is zeer vriendelijk en oprecht. Het personeel zorgt goed voor de patiënten en probeert behulpzaam te zijn. Bedankt.

Goede deskundigheid

Op vragen direct en deskundig antwoord.

Super uitleg

Geen wachttijden / vriendelijk personeel/ duidelijke uitleg van behandeling.

Hopelijk nu wel een vaste tandarts!

Ik hoop dat ik nu wel steeds dezelfde tandarts krijg. De laatste jaren was dit nooit meer het geval, heel vervelend als je angst hebt.

Prima geholpen

1ste kennismaking was prima. Professionele uitstraling vd praktijk, fris, modern. Vriendelijke tandarts die mij niet kende verhielp een spoedreparatie kundig. Voordat ik t merkte was de kies pijnloos gerepareerd. Behulpzame mensen bij de balie.

Heel fijn

Goed verzorgd en goed aanbevolen voor zelf verzorging

Over de behandeling ben ik zeer tevreden

Heartwarming.

Top service. Friendly funny and professional.

Heel goed advies prettige omgang met mondhygieniste.

Zeer goede en fijne sfeer,en zeer deskundige mondhygieniste,weet helaas niet meer haar naam. Tandarts moet ik afwachten,zie beoordeling vorige keer

Gerustgesteld en goede service

Deskundig geholpen door mondhygiëniste en tandarts

Heel goed en klantvriendelijk

Heel fijn

Voor de kinderen was het de eerste keer bij een tandarts. Mede door de rustige uitleg hebben ze het als zeer prettig ervaren. Ook ik vond het zeer prettig. Jaren niet geweest door angst, en het was fijn om de eerste stap naar een beter gebit te nemen. Na mijn traject kom ik zeker terug.

Zeer goed behandeld niet lang wachten op de afspraak mooi op tijd

ben heel tevreden

vakkundig

Goed maar niet goedkoop

Goed geholpen en tot nu toe geen pijnklachten. Heb wel het idee dat men het maximale factureert

Snel en uiterst deskundig geholpen. Zeer tevreden.

Fijn inde omgang, deskundig, super ingespeeld op 3 jarige dochter

Complimenten voor Teresa en Marie Jose. Mijn dochter van 3 kwam voor de 2e keer bij Teresa en komt met plezier naar de tandarts. Super aangepakt met zonnebril kiezen, betrekken van haar knuffel, geduld en de juiste toon en woorden voor haar niveau. Ook mijn eigen behandeling verliep prettig en deskundig. Fijne manier van communiceren, geinteresseerd en warm.

Mooi op schema.

Zeer prettige tandartsenpraktijk

Hoewel ik gebeld werd om wat eerder te komen werd ik een kwartier later dan mijn afgesproken tijdstip naar binnen geroepen. Tja, dat kan gebeuren. Men neemt zich in ieder geval de tijd om het werk netjes af te werken.

Markt 5

6161 GE Geleen

Over Tandheelkundig Centrum Geleen

Naast algemene tandheelkunde biedt de praktijk ook specialistische zorg zoals mondhygiëne, implantologie en tandprothetische zorg. Wij bieden u de optimale verzorging van uw gebit!