Zorg goed, wel lange wachttijd

Afspraak 10.00 uur, maar zeker 30 minuten later aan de beurt. Nieuwe vervolg afspraak gemaakt ivm tijdgebrek tandarts vanwege uitloop.

Goede behandeling, duidelijke uitleg.

prima tandarts, praktijk wat kil

blij met deze tandarts, is vriendelijk en duidelijk. totale praktijk is kil en straalt niet echt klantvriendelijkheid uit, maar hoeft wellicht ook niet voor een tandheelkundig centrum.

Professioneel en klantvriendelijk

Goede behandeling

Vriendelijk personeel, behandeling nagenoeg op de afgesproken tijd.

Zowel baliepersoneel als assistente en tandarts zijn vriendelijk en deskundig. Behandeling verliep vrijwel pijnloos.

Altijd lang wachten

Als ik een afspraak heb duurt het minimaal 15min voor ik aan de buurt ben . Een keer kan gebeuren maar bij deze tandarts is dat elke keer het geval . Als ik telefonisch contact wil word ik ook lang in de wacht gezèt 30min is niet overdreven. Tandarts zelf werkt goed en netjes

Personeel is heel vriendelijk

Proffesioneel en zeer vriendelijk geholpen

Tandarts was heel vriendelijk en controleerde mijn gebit heel grondig. Ze hield echt rekening ermee dat ik naar de tandarts gaan niet makkelijk vind, heel.fijn.

Goeie tandarts die altijd duidelijk aangeeft wat ze doet en vraagt feedback tijdens een ingreep. Geeft ook tips en advies over poetsen en onderhouden van gebit. Enige minpuntje is dat de afspraken de afgelopen 2 jaar altijd minimaal 15 min later waren dan de geplande tijd. Al deze afspraken waren vroeg in de ochtend (bijna allemaal voor 10 uur), dan zou je niet verwachten dat men al achter loopt.

Slechte kwaliteit

Nieuwe kroon gekregen dit jaar. Is nu voor de vierde keer los gekomen. Doordat er steeds stukje kies weggeslepen moest worden nu de keus tussen nieuwe kroon, kosten 1200 euro incl kanaalwortelbehandeling of trekken. Zwaar ontevreden

Goede behandeling

Vriendelijke arts. Ze heeft het probleem goed opgelost.

Vriendelijk vlot maatwerk

Zelfs onverwachte dingen zoals op zeer korte termijn 'n nieuw gebit tevoorschijn toveren #kunnenze

Behandeling door Tabasam was uitstekend.

Fijne en professionele behandeling. Nam de klachten serieus en werkte rustig en gedegen als mondhygiëniste.

Prettig

Het was prettig

Durf dankzij Theresa weer alleen naar de tandarts

Ben heel blij met Theresa!

Vriendelijk en kundig

Werd na een probleem aan de tanden meteen de volgende dag al geholpen.

Wordt altijd goed geholpen

Jullie zijn altijd vriendelijk en de arts en haar hulp ook altijd vriendelijk en ze hebben maandag mijn tanden mooi gemaakt maar ik kom volgende week misschien nog even langs er is een beetje druk op mijn voortanden ik wen jullie allemaal fijne kerstdagen en een gelukkig en gezond 2026

Flexibel afspraak maken, prima tandarts die meedenkt, in een woord perfect

Tnadheelkundig Centrum Geleen is flexibel bij het maken van afspraken en er is duidelijke communicatie. Mijn tandarts denkt mee met mijn situatie en mijn budget; geen onnodige handelingen en wat beter past bij mijn tegoed aan ziektekostenverzekering van volgend jaar doen we volgend jaar.

Direct geholpen

Correct te woord gestaan en goed geholpen met mijn vragen

Prettig

Als je tussentijdse klachten hebt proberen ze je zo snel en goed mogelijk te helpen! Je voelt je gehoord en ze nemen echt de tijd voor je! Fijne mensen werken daar!

Super goed

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel Toppie

Goed geholpen

Zie hierboven

Vriendelijk

Ik vind heek prettig sfeer terwijl ben bang voor tandarts.

Ben goed en snel geholpen

Ben afgelopen maand 3x in de praktijk geweest en 3x toe vriendelijk en vlotjes geholpen door 3 verschillende personen. Heb wel tot 2x toe mijn afspraak moeten aanpassen, vanwege ….? Bij een derde telefoontje is de afspraak vervroegd van Jan 2026 naar dec 2025 omdat mijn ziekenfonds te goed nog niet op was van 2025. Dat noem ik nog eens meedenken, top

Goed en vriendelijk behandeld

Zorgvuldig nagekeken.

Markt 5

6161 GE Geleen

Over Tandheelkundig Centrum Geleen

Naast algemene tandheelkunde biedt de praktijk ook specialistische zorg zoals mondhygiëne, implantologie en tandprothetische zorg. Wij bieden u de optimale verzorging van uw gebit!