De tandarts is aardig en ze soet het goed

Vriendelijk en alles goed uitgelegd....nette praktijk

Vriendelijk, zorgvuldig. professioneel

Klantencontact is vriendelijk, met veel expertise

Correct en vriendelijk behandeld

Ondanks de geestelijke handicap met veel geduld en begrip behandeld.

vriendelijk en deskundig

prima behandeling

Ik heb mijn behandeling,van mijn afgebroken kies,als prettig ervaren

Ik had een afgebroken kies,waarmee ik niet kon wachten tot de eerst volgende controlle. Ik kon terecht bij voor mij een vreemde tandarts, maar ik heb deze als heel prettig en kundig ervaren.

Ik heb geen opmerkingen, behandeling is goed gegaan en duurde niet lang.

Ik ben tevreden over de contacten met de tandarts en mondhygiëniste. Vriendelijke benadering. Geen klachten.

Rustige fijne tandarts

Zodra ik binnenloop is er een kalme rustige sfeer in het gebouw. Vriendelij en rustig personeel.

Snel gehoipen

Nadat een stukje van mijn kroon was afgebroken kon ik snel terecht bij mijn eigen tandarts. Super fijn geholpen en meegedacht. Gelijk controle uitgevoerd zodat ik pas aan het eind van het jaar weer een reguliere afspraak heb

Heel goed

Ik werd precies op het afgesproken tijdstip opgehaald. Vriendelijke behandeling en duidelijke uitleg en overleg m.b.t de behandeling.

Vriendelijk en goed behandeld

Vriendelijke assistente en tandarts en goed behandeld

Zeer deskundig en empatisch.

Mijn ervaring voelt vertrouwd. Theresa is al jaren mijn tandarts. Zij vormt samen met assisente Marie-José een fantastisch op elkaar ingespeeld team waar ik mij veilig en zeer deskundig behandeld voel. Ze gaan zeer secuur en precies te werk. Een dikke 10 voor hen is hier op zijn plaats.

Zorgzaam en betrokken

Ik moest tand getrokken krijgen en was erg bang Ik werd serieus genomen en Theresa en Marie José hebben we hier op een fijne manier doorheen gesleept.

Rustig en correcte behandeling tandarts, Nette behandeling aan balie

goed gedaan

Neemt alle tijd om gerust te stellen.

Professioneel

Fijne tandarts professioneel en duidelijk in informatie vakkundig

Fijne vlotte en deskundige behandeling

Prima onderhoud aan mijn gebit gepleegd! Was tevens erg gezellig met de dames in de conversatie!

Pijnlijk

Wilde hier eerst niet op reageren, maar doe het toch maar. De eerste behandeling had niet geholpen, want de was dezelfde dag was de zenuwpijn terug. Een maand kunnen uitstellen met Ibuprofen 1200mg per dag, maar uiteindelijk moest ik terug want zelfs dat onderdrukte de pijn niet Omdat ik bang was voor een zenuwbehandeling besloten de tandarts en ik om hem maar te trekken omdat dit de minste pijn deed is mijn beleving in het verleden. Normaal krak, krak, krak en hij was eruit Maar deze keer was het echt pijnlijk en brak zelfs de tand af bij het trekken. Nu is tandarts bezoek nooit prettig maar dit was best heftig en blij dat het achter de rug is. De pijn is weg en is normaal ook snel vergeten, maar deze blijft nog ff hangen. Het positieve is dat ik geen tandpijn meer heb, maar veel lof heb voor de tandtechnicus die mijn gebit weer goed gemaakt heeft. Dit was mijn ervaring die ik gewoon snel wil vergeten. De tandarts is een hele vriendelijke meid en misschien ook niets te verwijten omdat het allemaal niet ging hoe het moest gaan, maar jullie vroegen voor de tweede keer om een reactie dus bij deze. Fijne dag

Cynthia is een fijne tandarts. Weet waar ze mee bezig is en steld mensen echt op haar gemak

uitstekende tandartspraktijk

heel prettige behandeling, er werd rekening gehouden met het feit dat ik niet goed kan lopen.

goede behandeling

Ik ben erg tevreden over mijn behandeling. De vulling werd zorgvuldig en secuur aangebracht en ziet er mooi uit. Als extra werd er ook nog iets kleins aan mijn deelprothese verholpen waardoor deze fijner zit. Super!

Helemaal prima

Vanwege slechte ervaringen in het verleden, vraag ik altijd om goede verdoving. Hier werd zeker gehoor aan gegeven elke keer en ook met reinigen wordt hier rekening mee gehouden dus top!

Vriendelijk Personeel

Tandarts George én MondhygiënisteMarian stellen mij héél erg op het gemak !

Alleen jammer dat ik kind afgelopen jaren telkens nieuwe tandartsen toegewezen krijg.

Markt 5

6161 GE Geleen

Over Tandheelkundig Centrum Geleen

Naast algemene tandheelkunde biedt de praktijk ook specialistische zorg zoals mondhygiëne, implantologie en tandprothetische zorg. Wij bieden u de optimale verzorging van uw gebit!