Klantgericht

Ondanks mijn vergissing nog diezelfde dag voor controle kunnen komen,bij deze mijn dank.

Respectvol en vriendelijk bejegend en deskundige tandverzorging

Contact met medewerker/tandarts was zeer vriendelijk en respectvol. Tandverzorging was rustig en deskundig goed gedaan.

Vriendelijk en professioneel behandeld.

Goede professionele behandeling met oog voor de patient en een glimlach.

Zorgzaam, kundig & rustgevend teamwerk

Grote kiezen in de bovenkaak ontdaan van vullingen die dateerden uit begin jaren negentig. Pijnloos, minimale hinder, en zonder verdoving. Tandartasistente legt (ook) alles rustig uit en zowel tandarts als tandartsassistente hadden een rustgevend effect op mij tijdens ongeveer 5-6 uren behandeltijd in totaal, met tamelijk diep in enkele grote, minder goed te bereiken kiezen boren (oude vullingen uitboren). Ten slotte een tip: 'Meditaties' van Marcus Aurelius (laten voor)lezen. Dit kan helpen om je te focussen op datgene wat je onder controle hebt en overgave aan hetgeen je even niet onder controle hebt, en in goede, kundige handen is. Zo kun je 'gewoon' met een pokergezicht de behandelkamer binnenlopen, ook als je -net zoals ik- al jaren niet meer op tandartsbezoek bent geweest.

Zeer zorgvuldig

Conform afspraak behandeld.

Helemaal goed

Desgevraagd werd er goed verdooft en vooral ook erna bleek de vulling prima gemaakt.

Tot heden zeer tevreden

Even wennen nadat mijn oude vertrouwde tandarts gestopt is omdat zij toch anders werken dan dat ik gewend was. Mooie praktijk, afspraken en wachttijden zijn prima geregeld. Hele vriendelijke tandarts, Funda, die in alle rust het gebit controleert en goede adviezen geeft. Je moet daarna wel een afspraak maken met de mondhygiëniste die dan het gebit schoon maakt. Ook Marian is een leuke vriendelijke dame die alle tijd neemt en het is een fijne relaxte behandeling. Ik ben positief verrast dus kan ik deze praktijk van harte aanbevelen.

Vakkundig, heldere uitleg, empathie personeel

Vakkundige sociale mondhygieniste

Bernd is fantastisch

Snel aan de beurt, Bernd is super aardig en goed in zijn werk.

Kon meteen terecht met mijn klachten

Alleen moet ik een dikke maand wachten voor de behandeling . Dus zolang met pijn blijven lopen. Begrijp het wel dat het druk is, maar voor mij niet zo fijn.

Fijn en begripvol

Ik gaf aan dat ik enorme angst had, en deze twee vrouwen gingen er heel goed mee om, precies zeggen wat ze gingen doen bij mij. Heel erg fijn.

Heel erg goed!

Heel ‘fijne’ behandeling, voorzover het plaatsen van een nieuwe vulling fijn kan zijn. Ontspannen sfeer, goede uitleg van wat ze gaat doen. Geen pijn gehad!

Omdat mijn tandarts langer bezig was met een patiënt heeft een andere collega me na een half uur wachten geholpen.

Deskundig en vriendelijk

Deskundige behandeling zonder pijn en vriendelijke omgang.

Ik hyeb nog nooit zo een ijne tandarts gehad

Professioneel en ook veel gelachen.

Ze kwam erg professioneel over, legde alles duidelijk uit, terwijl ik daar niet eens om gevraagd had. Ervaarde dit als erg prettig, ook haar humor. Ondanks dat ik niks kon zeggen tijdens de behandeling… Alleen vergeten haar naam te vragen… deze kon ik niet invullen, derhalve een random naam gekozen

prettig

Soms lange wacht tijd

Lieve mensen, goed geholpen en ik stond snel weer buiten

Mijn angst voor de tandarts is zover als weg door deze rustgevende mensen. Ze maken altijd even een praatje om je gerust te stellen.

Rustgevende praktijk

Behandeling verloopt prettig en conform afspraak

Voldoet altijd aan mijn verwachting

Zorgvuldig, snel en pijnloos. Verrast door pro actieve extra aanpak sinds ik implantaten heb gekregen

Tevreden met behandelingen

Super behandeling

Prettig en fijne uitleg over behandeling

Prettig

Tevreden

Goed en vriendelijk behandeld

Zeer kundig

ontspannen gesprek en allemaal heel vriendelijk!!!

Markt 5

6161 GE Geleen

Over Tandheelkundig Centrum Geleen

Naast algemene tandheelkunde biedt de praktijk ook specialistische zorg zoals mondhygiëne, implantologie en tandprothetische zorg. Wij bieden u de optimale verzorging van uw gebit!