Tandarts niet meer tandarts maar sales persoon

Ik kwam na een half jaar weer bij de tandarts, dit keer iemand nieuw. Voorgaand had ik altijd Margarita wie ik echt heel goed vond en mis. Margarita controleerde altijd m’n tanden en verwijderde dan tandsteen. Ook toen ik begin 2024 zwanger was en ik hoefde pas na mijn zwangerschap terug te komen. Deze week, aangegeven dat ik weer zwanger ben, en nu werden alleen mijn tanden ‘geteld’ en werd mijn stoel weer omhoog gezet “ik adviseer snel een afspraak te maken met de mondhygiënist om je tandsteen te verwijderen en elke 4 maanden dit weer te doen”. Op dat moment was ik heel erg verbaasd en wist niet wat ik terug moest zeggen. Ik heb een halfjaar geen afspraak gehad en ging ervan uit dat de tandsteen werd verwijderd. Heb voor deze afspraak om 8uur in de ochtend mijn werkgever moeten informeren, werd pas om 8:20 geholpen en stond binnen 4 minuten weer buiten. Echt een hele nare nasmaak van deze afspraak; het voelde erg als upselling en meer geld uit mij te willen trekken dan gewoon netjes mijn tandsteen te verwijderen, maar het aanbeveling van elke 4 maanden terug te komen naar de mondhygiënist.

Zeer behulpzaam

Uitstekend geholpen

Snel aan de beurt. Snelle keurige behandeling zonder pijn. De kroon paste meteen perfect.

gewoon goed geholpen.

Goed en pijnlijn

De tanden werden goed gereinigd maar ook pijnlijk.

Goede, fijne ervaring

Fijne tandarts, vriendelijk

Tot nu toe tevreden.

Goed geholpen door de mondhygiënist. Vriendelijke en correcte benadering. Krijgt een 8.5. De praktijk is netjes en de bij de receptie (balie) zijn de dames vriendelijk en behulpzaam. Mijn tandarts is ook prima in orde.

Fijne behandeling

Alles ging prima

Is geen leuke behandeling maar wel heel nuttig .

zorgvuldig, geduldig

Professioneel en merlevend

Zeer klantvriendelijk

Duidelijke uitleg, aandacht voor de cliënt

Op de afgesproken tijd aan de beurt en behandeling goed uitgevoerd

Prettig

Erg prettig kwam voor een intake bij de tandarts. Alles werd grondig nagekeken helaas was er geen mogelijkheid om 2 afspraken ( tandarts & Mondhygiëniste) samen te voegen kon gelukkig wel 2dagen later bij de mondhygiëniste terecht. Ja blij met mijn nieuwe tandarts

Gerustgesteld

De tandarts T.da Silva en de tamdartsassistente Marie-José Hebben me heel fijn door het proces geleid,vol goede moed naar de volgende afspraak Ook Bas de tandprotheticus mag ik niet vergeten, fijn ,goed en eerlijk advies .

Harstiki goed

Bij mijn laatste bezoek was ik erg tevreden over de reiniging en verzorging die de medewerkster aan mijn tanden heeft gedaan. Hartelijk dank

.......

......

Deskundig, vriendelijk en duidelijk.

Prettig

Dit keer niet lang hoeven wachten. Behandeling zorgvudig en met emphatie.

17 sept 2025 zijn er bij mij 3 deels afgebroken kiezen gerepareerd 50 minuten in de stoel gelegen Perfecte uitvoering door tandarts Cynthia en assistente Jolanda Geen pijn Goede communicatie

ben tevreden over de behandeling

ben tevreden over de behandeling

Ik was over alles tevreden.

Alles was geweldig.

Alles verloopt perfect. Afspraak- herinnering- behandeling etc

Gewoon zeer goed

Goed gesprek gehad

Goed de tanden verzorgd

Fijne professionele tandarts

Fijne professionele tandarts

Markt 5

6161 GE Geleen

Over Tandheelkundig Centrum Geleen

Naast algemene tandheelkunde biedt de praktijk ook specialistische zorg zoals mondhygiëne, implantologie en tandprothetische zorg. Wij bieden u de optimale verzorging van uw gebit!