Ex angst patient

Na vele bezoekjes aan jullie practijk kan ik zeggen dat ik zogoed als geen angst meer heb. Jullie zijn toppers

Fijn team, en eerlijke tandarts

heel erg tevreden.

Klantvriendelijk en goede behandeling.

Wij zijn reuze tevreden met Teresa, rustig, vriendelijk en vakbekwaam.

zoals altijd bijzonder goed

Prettig en vakkundige behandeling

Fijne tandarts.Biedt een luisterend oor.Goede uitleg en biedt ruimte om mee te denken.Rustige benadering en neemt voldoende tijd.Bespreekt de mogelijke behandelopties.

zorg goed balie slecht

mondhygi was perfect tandarts ook allamaal 10+ adm. zeer slordig.

Fantastisch

“Heel tevreden met de service! Wat een fijn, meedenkend team — je voelt je echt goed geholpen. Echt een aanrader!”

Snel

Goede en snelle behandeling

Vriendelijk

Vriendelijk personeel

mijn ervaring is goed

Ondanks dat ik vanwege het uitlopen van behandelingen niet,bij mijn eigen tandarts kwam,voelde ik me toch prettig bij de andere tandarts wat betreft de controle van mijn gebit.

Prima, goed geregeld, weinig last

De behandeling is prima gegaan. Het was goed geregeld en had erna weinig last.

Goede tandarts

Goede tandarts heel gerust stellen de tandarts

zeer deskundig

Ben altijd zeer tevreden en goed deskundig geholpen

Vullen kies

Het hervullen van een kies ging vakkundig en relatief snel.

Prima behandeling

Ik word altijd heel goed behandeld, juiste informatie en jullie zij heel vriendelijk.

Herstel kies.

Maandag stik van mijn kies afgebrokken op de A2 bij het provinciehius van Den Bosch. Woensdag bleek dat er reeds eerder ook al een stuk er vanad was gebrokken beiden stukken gerepareerd en kies weer top inzetbaar.

Zeer vriendelijke, servicegerichte en deskundige behandeling.

Zeer vriendelijke, servicegerichte, deskundige behandeling door Teresa en haar assistente.

Gemoedelijke sfeer

Deskundig, neemt de nodige tijd, leuke sfeer met tijd voor een praatje.

Altijd een prettig ontvanst

Voel mij terwijl ik angst voor een tandarts heb toch op mijn gemak. Dit komt door de uitleg tijdens onderzoek

Ontzettend fijne tandarts!

Ontzettend fijn ontvangst. Rustig, meedenken en zeer prettig voor kinderen!

Super fijn!

Fijne praktijk die rust en ruimte uitstraalt.

Blij dat ik het gedaan heb…:-)

ze hebben veel geduld.

ze hebben veel geduld voor iemand wat angst heeft. en bij de kinderen leggen ze uit wat ze gaan doen.

Alles prima

Alles prima

Markt 5

6161 GE Geleen

Over Tandheelkundig Centrum Geleen

Naast algemene tandheelkunde biedt de praktijk ook specialistische zorg zoals mondhygiëne, implantologie en tandprothetische zorg. Wij bieden u de optimale verzorging van uw gebit!