Altijd prettige en fijne behandeling.

Goede behandeling en adviezen.

gewoon goed

zie boven

prettig

Vriendelijk, ontspannen, professioneel, deskundig

Ik bezocht de tandarts en de mondhygiëniste. Beiden waren zeer vriendelijk, ontspannen, deskundig, namen de tijd om informatie te geven. Er was een fijne collegiale dynamiek tussen beiden wat een positieve impuls gaf aan het afnemen van mijn wat gespannen gevoel in de stoel. Het is een grotere praktijk, alle “subspecialismen” in huis, waar je toch je “eigen” zorgverleners hebt. Ik ben overtuigd van de meerwaarde van Saloua’s kennis en kunde voor mijn mondgezondheid en dit onder een “sausje” van de rust die ze uitstraalt, is echt aan te bevelen.

Professioneel team

rustig en Professioneel

Zeer goed en veel geduld.

Voor het eerst kunstgebid. Hele proces werd secuur en profesioneel behandeld, dat vond ik fijn om mee te maken. 5 augustus was het zover en resutaat echt netjes. Nu wennen aan deze nieuwe fase in mijn leven. Werd mij ook doorgegeven wat er ook is bel meteen voor een afspraak. En dat is zeker echt fijn.

Heel vriendelijk en alles goed uitgelegd.

Zoals ik al zei heel vriendelijk en duidelijk.

Quick on time and professional team.

I am a patient of Dr Hofmann for more than 2 years. quite happy with him and his team.

Uitstekend geholpen

Naar de tandarts gaan is niet mijn hobbe. Teresa weet me gerust te stellen en neemt de tijd. Dat maakt het voor mij een goed controle bezoek.

Ze

Jammer dat ik mijn eigen tandarts en mondhygiëniste niet heb, iedere keer iemand anders

Goede pijnloze behandeling

Goede behandeling zonder pijn. Verder goed gesprek met goede tips om te poetsen.

geen verdere opmerking

Extra geld maken

Mondhygiëne behandeling aanbevolen. Krijg per jaar 1 behandeling van 15 min vergoed door verzekeraar. Heb van te voren gevraagd of er dan geen extra kosten bijkomen en antwoord was nee. Code van behandeling gecheckt voor zekerheid. Dan toch na behandeling rekening van 50€ gekregen. Dat was dan voor nog wat extra minuten en een uitleg. Niets is van te voren aangegeven dat men over behandeltijd zou geen gaan en de uitleg van welk borsteltje het beste is, mij 17 euro kost. Vertrouwen is weg en bevestigd dat men uit is op extra geld inwinnen ten koste van de patiënt.

Heel goed

Snel,vakkundig,vriendelijk, tijdig. Dit lijkt me de juiste omschrijving.

Zeer persoonlijk en professionele behandeling.

Nieuwe tandarts had zich goed voorbereid: hij kende mijn dossier en heeft mij goed behandeld.

Heel goed

Een deskundige praktijk

Is goed

Ze neem de tijd voor je als je bang bent

Zeer snel geholpen bij afgebroken kies

Binnen 1 dag kon ik terecht voor behandeling van mijn afgebroken kies

zeer goed geholpen

goed ontvangen en zeer goed geholpen

Snel en vriendelijk geholpen

Prothese stuk, snel en vriendelijk opgelost

prima hulp

Met gevoel, tact en deskundigheid geholpen. Compliment!

Tevreden

Heel prettige ervaring, niet de behandeling! Prettige, vriendelijke behandelaar. Leuk gesprek gehad. Bedankt John Ubachs

Goede behandeling

Vriendelijk personeel

ik ben goed behandeld

Ik ben behandeld waarvoor ik gekomen was, goed dus.

Aardig, vakkundig en punctueel gehokpen

Zie hierboven

Markt 5

6161 GE Geleen

Over Tandheelkundig Centrum Geleen

Naast algemene tandheelkunde biedt de praktijk ook specialistische zorg zoals mondhygiëne, implantologie en tandprothetische zorg. Wij bieden u de optimale verzorging van uw gebit!