Goede ervaring

Mijn ervaring is dat ze zo veel mogelijk op tijd werken.Tijdens de behandeling wordt goed uitgelegd wat er gedaan word,en zijn vakkundig.Zijn vriendelijk .

Zeer Vriendelijke, , kundige en professionele behandeling door Tandarts Teresa!

Zeer Vriendelijke, , kundige en professionele behandeling door Tandarts Teresa!

Prima .vriendelijke tandarts

Helemaal prima, erg vriendelijk

Vriendelijk en zorgvuldig

Snel en kundig

Stukje tand afgebroken, dit is snel en kundig verholpen. Tevreden!

Kundig arts en assistente. Werken geruststellend

Vriendelijke

Vriendelijk en zorgvuldig

Vriendelijk, vakkundig en met zorg behandeld

Mondhygiëniste

Deskundige uitleg

zeer tevreden over tandheelkundig centrum

wordt goed gecommuniceerd via de email, komen afspraken na en ben zeer tevreden over mijn tandarts en mondhygiëniste.

Hele prettige praktijk, vriendelijk en zeer kundig.

Tandarts Vahidja Behbodi, tijdens de behandeling verteld ze precies wat ze gaat doen en dat stelt gerust. Een top praktijk.

Zeer tevreden, perfecte behandeling

Zeer vakkundig personeel, zeer vriendelijk.

Snel.

08:45 daar. Afspraak om 09:00 uur. Algemene controle. Om 09:00 stond ik weer buiten.

Fijne praktijk

Positieve ervaring

Goede uitleg, betrokken.

Goed geholpen.

Vakkundig behandeld

Nette en korrekte afhandeling

Heel goed

Een gevoel van vertrouwen en veiligheid. Zoals altijd bij Theresa. En vakkundig geholpen! Ook door haar assistente.

Men neemt de tijd voor je en er wordt naar je geluisterd. Behandeling wordt uitstekend uitgevoerd Ik ben meer op mijn gemak dan voorheen

Prettig en persoonlijk

Prettig en persoonlijk. Goed communicerend en op gemakstellend.

Prettige benadering

Een fijne tandarts die je gerust stelt en erg kundig is.

Goede behandeling en keurig gedaan

Prettige beha deling en goed afgehandeld.

Vriendelijk

Vriendelijke mensen

Heel blij met Teresa

Teresa is een zeer goede tandarts Kan niet beter.

Prima mondzorg

Mondzorg is prima, ook het contact verloopt altijd relaxed.

Markt 5

6161 GE Geleen

Over Tandheelkundig Centrum Geleen

Naast algemene tandheelkunde biedt de praktijk ook specialistische zorg zoals mondhygiëne, implantologie en tandprothetische zorg. Wij bieden u de optimale verzorging van uw gebit!