Roshan is een toppertje.
Zeer kundig tandarts
Ik had behoorlijke kiespijn maar de tandarts zag niks aan mijn tanden en het had volgens hem gern zin om een foto te maken. Dus eindresultaat, ik heb nog steeds veel tandpijn en ben dus niet geholpen. Maar ze hebben wel weer ern consult binnen. Ben niet te spreken over mijn huidige tandarts.
Vakkundig en correct
——-
dr da Silva stelde mij direct op m n gemak ik was nogalbang
Ik ga niet graag naar de tandarts maar als ik mijn eigen tandarts krijg T, da Silva dan voel ik mij op mijn gemak. Ze is heel duidelijk wat er gedaan moet worden, ze legt alles goed uit, regelt alles goed af met mijn kaakchirurg in het ziekenhuis , ze is rustig aardig en dat heb ik nodig. Ze doet bij ieder behandeling vertellen wat ze gaat doen is heel erg fijn. Ik ben zeer te vreden over haar. Zou geen andere tandarts meer willen. Dit geef ik meestal ook aan als ik weer opnieuw moet komen voor een vulling ect. Hopelijk kunnen jullie hier rekening mee houden dat ik dan gewoon bij haar terecht kan en niet bij een andere want dat is al helaas wel een paar keer mis gegaan en ook de tand of kies weer afgebroken en zat ik niet graag in de tandarts stoel. Dus geef mij maar gewoon mijn eigen tandarts zei weet ook hoe ik ben ect. Dan voel ik mij het beste op mijn gemak .
Uitstekend behandeld en zoals voorspeld ook geen napijn.
Uitstekend behandeld en zoals voorspeld ook geen napijn.
snel, vakkundig , goed advies voor korte termijn, geen verrassingen
snel, vakkundig , goed advies voor korte termijn, geen verrassingen
Ik ben vanwege het afbreken van een kroon met deel van de onderliggende kies snel en goed geholpen. De definitieve oplossing heb ik even uitgesteld
Prettig
Markt 5
6161 GE Geleen
Naast algemene tandheelkunde biedt de praktijk ook specialistische zorg zoals mondhygiëne, implantologie en tandprothetische zorg. Wij bieden u de optimale verzorging van uw gebit!