Op tijd en goed behandeld

Ik ben op tijd behandeld en ik werd goed geadviseerd.

Ik ben eindelijk begrepen en gehoord. Ik kreeg al antwoorden op een deel van mijn vele vragen bij de intake. Er was rust en zorgvuldigheid en ik voelde me veilig.

Prettig

Ik ben zeer tevreden over Cynthia. Zeer deskundig en stelt je op het gemak.

gb

Persoonlijk, vriendelijk, professioneel

Ik kreeg een reminder, maar ik had de beoordeling al doorgestuurd.

Goede uitleg en vriendelijk.

Gewoon goed

Zeer tevreden niet lang hoeven te wacht fijne tandarts

Wederom slechte communicatie

Afspraak half jaar geleden gemaakt en in het verleden aangegeven dat ik alleen bij 1 tandarts wil worden ingepland en nu zonder kennisgeving bij een andere tandarts ingepland

Deskundig

Professioneel en vriendelijk

behandeling uitstekend

prima service; kosten bijdrage zijn de pan uit gerezen t.o.v. voorgaande keren.

Mooie praktijk met een ontspannen sfeer, wat een tandartsbezoek een stuk plezieriger maakt.

De medewerkers waren allen nieuw voor mij, maar door de fijne en ontspannen sfeer die er heerste maakte dit het tandartsbezoek een stuk plezieriger. Het enige "minpuntje" was, dat door verandering in werkdagen van tandarts Da Silva, mijn afspraak door een andere arts werd overgenomen. Het zou fijn geweest zijn, als hierover vantevoren even zou zijn gecommuniceerd.... Maar het consult verliep bijzonder plezierig en ik heb mij erg op mijn gemak gevoeld!

Snel en goed geholpen

Kon snel terecht voor een tussentijdse afspraak. Ben goed geholpen zodat ik geen problemen meer had.

Afhandeling zoals besproken

Vriendelijke ontvangst en behandelaar(ster). Besprak wat te gaan doen. Krijgt bericht via de mail over nieuwe afspraakbevestiging en ook nog enkele dagen van te voren.

Ben zeer tevreden.

Lang op zoek geweest na een goede, geduldige mond hygiënisten. Die heb ik hier gevonden. Omdat ik mijn tandwortel bloot ligt zijn mijn voortanden en tandvlees zeer gevoelig waardoor ik angstig ben om na de afspraak te gaan. Deze dame is zo geduldig en professioneel in het omgaan met angst dat ik nog geen 1 afspraak heb afgezegd omdat ik bang was. Ze gaat samen met mij het drie maandelijkse gevecht aan waardoor ik vertrouwen in haar heb en het laagdrempeliger is voor mij om te gaan. Ook denken ze met je mee, over de tandarts waar ik minder vaak kom omdat ik 4 a 5 keer op een jaar na de mondhygiëniste ga ben ik ook zeer tevreden. Assistentes zijn ook vriendelijk, geruststellend en behulpzaam.

T. da Silva is een vriendelijke goede tandarts .

Doet t uitstekend

zeer goede ontvangst en service

goede uitleg wat behandeling inhoudt,direkt geholpen tandarts teresa zeer goed en vriendelijk.

Topzorg

Zeer vriendelijk en vakkundige zorgverleners

vriendelijk personeel

ze sturen een week voor je afspraak een herinneringsmai over je komende afspraak dat vind ik wel goed. ook de tandarts is vriendelijk en deskundig

Tandarts Theresa da Silva ia TOP

Deskundig, rustig, neemt alle tijd om iets goed uit te leggen. Op haar advies kun je blindelings vertrouwen. Daarnaast een mooi mens.

Zorgvuldig

Deskundig en betrokken.

Ik kon in de eerste instantie niet binnen met de scootmobiel Dit werd door de assistente netjes opgelost Daarna heeft DR De Silva mijn gebit nagekeken en mij met spoed doorgestuurd na de kaakchirurg Daar hebben ze 3 kiezen uit mijn mond gehaald dit ging heel goed Ben DR Da Silva heel erg dankbaar voor haar actie die ze genomen heeft Ben jullie dankbaar voor de hulp Ga snel een afspraak maken om te kijken voor de rest van mijn gebit Met vriendelijke groet Willy van der laan

Geen bijzonderheden

Markt 5

6161 GE Geleen

Over Tandheelkundig Centrum Geleen

Naast algemene tandheelkunde biedt de praktijk ook specialistische zorg zoals mondhygiëne, implantologie en tandprothetische zorg. Wij bieden u de optimale verzorging van uw gebit!