Je wordt goed geholpen. De behandeling wordt goed uitgelegd.

Ik ben zo als altijd goed behandeld.

Ik ben deze keer alleen bij de mondpreventie geweest.

Snel en goed geholpen

Bij afspraak maken wordt met klant meegedacht. Tevoren herinnering aan de afspraak per e-mail. Wachttijd t.o.v. de afgesproken tijd beperkt, acceptabel. Vriendelijk personeel van receptie tot tandarts. goede kwaliteit van werkzaamheden(voor zover mijn ervaring en kennis reikt).

Goed geholpen, tijd & aandacht genomen, en aangezien ik het géén pretje vind om naar de tandarts te gaan zeggen ze ook altijd precies wanneer ze iets gaan doen. Dat vind ik wel fijn!

Gewoon goed

Mondhygiëniste doet haar werk rustig en goed voorbereid. Stelt patiënt gerust op een leuke manier.

Heel tevreden over de behandeling

Na veel belpogingen op dinsdagochtend 10 jan. eindelijk iemand aan de lijn. Heel fijn dat ik meteen een dag later terecht kon en perfect geholpen door tandarts da Silva.

Heel fijn

Vriendelijke assistente, werkt heel nauwkeurig, dikke plus

goede tandarts, mooie locatie

Goede ervaring.

Goede informatie m.b.t. behandeling en schoonmaken gebitje.

Mooie verzorgde praktijk.

Vriendelijke en kundige tandarts. Ze neemt ook tijd voor een persoonlijke interesse in de patiënt. Luistert goed en geeft goed en duidelijk advies.

Geldmachine

Lijkt erop dat het roer opeens gekeerd is. Tandsteen verwijderen en gebitsreiniging bijna €60 kost voor 20min. Tandarts die nog 5 min binnenloopt en klaar. Mis Guus Ruypers. Blijkt wel uit de lange lijst van behandelaars.

Erg fijne

Ze nemen de tijd voor je voor al als je bang ben stellen je erg gerust

Deskundig, hartelijk en geduldig

Ik ben erg tevreden over de behandeling. Niet alleen deze, maar elke. Steeds is er aandacht en tijd. Ik krijg uitleg over de behandeling. Als je dit kan zeggen bij een tandartsbezoek: het is gezellig. Theresa is kundig, geduldig, vriendelijk en hartelijk. Er is echt contact en ruimte voor een lach.

Redelijk

Jammer dat ik weer terug moet om een vulling te vervangen, ik vind dit niet fijn, had liever gehad dat dit meteen gebeurd was!

niet gehoord

ik ging voor een klacht aan mijn kaak. daar is naar mijn mening niet goed naar gekeken. en er kwam meteen een oplossing. daar was naar mijn idee niet genoeg informatie voor. ik kreeg wel een begroting van 300,- mee. dus ik weet nu nog niet wat ik moet doen. en heb nog steeds klachten. de huisarts zei dat er foto's gemaakt moesten worden. zodat er dan goed gezien kon worden wat er aan de hand was.

Vakkundige behandeling - empathisch en correct personeel en afspraak op tijd uitgevoerd

als boven genoemd

Vriendelijk

Zowel tandarts als assistente als infectiepreventie hebben me echt begripvol behandeld. Ik ben best angstig voor de tandarts maar door alles duidelijk uit te leggen en rustig te doen is de behandeling me erg mee gevallen

Niks op aan te merken

Niks op aan te merken

Vakkundig geholpen!

Prima geholpen.0

Alles verliep perfect

Zowel ontvangst als behandeling verliep perfect en in een prettige sfeer. Helemaal tevreden.

vriendelijk en inhoudelijk prima regulier consult

vriendelijk en inhoudelijk prima regulier consult

Veilig

Je wordt zeer goed ontvangen door de tandarts en de assistente zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en veilig.

Prima en deskundig geholpen.

Prima en deskundig geholpen.

Net personeel

Duidelijk en nette afhandeling

Op tijd en goed behandeld

Ik ben op tijd behandeld en ik werd goed geadviseerd.

Markt 5

6161 GE Geleen

Over Tandheelkundig Centrum Geleen

Naast algemene tandheelkunde biedt de praktijk ook specialistische zorg zoals mondhygiëne, implantologie en tandprothetische zorg. Wij bieden u de optimale verzorging van uw gebit!