Vriendelijk en kundig

Cynthia is een vriendelijke en kundige tandarts .

Correcte behandeling.

Goed, professional contact, alleen half uur wachttijd

Grote, jonge praktijk

Afspraak op tijd en er heerst een prettige sfeer. De echte behandeling moet nog gebeuren maar de intake was professioneel.

Niet lang wachten. Attent en vriendelijk personeel

Ik word niet als een kind aangesproken dat ik mijn tanden niet zo goed gepoetst heb. Heel vriendelijk. Rustig.

Veel kennis en uitleg , vakkundige tandarts en assistente.

Als bovenstaand.

Het is niet onze tandarts

Is niet uitleggen het is niet onze tandarts wij willen ook een andere Tandarts aan vragen

Fijne en deskundige behandeling gehad

Prettig

Ondanks mijn angst lig ik ontspannen in de stoel

Een lieve tandarts, rustige stem, aardig en begripvol.

Vriendelijke en deskundige behandeling

Vriendelijke ontvangst. Gebit deskundig gecontroleerd en schoon gemaakt.

reguliere controle goed gegaan

Hoewel ik door een andere tandarts ben geholpen, verliep het weer helemaal goed.

Twee keer moeten bellen voordat er opgenomen werd.

Afspraak gemaakt voor de volgende dag, Om 8.15 u prothese gebracht en om 17.00 u weer opgehaald, Met de mededeling dat ze mij bijna vergeten waren.

Fijne praktijk

Prima en vriendelijk

goede mondzorg

vriendelijke tandarts en assistentes met veel ervaring

Prima! Heel tevreden zoals altijd!

Teresa is altijd heel vriendelijk en betrokken en informeert vooraf hoe het gaat en of er eventueel klachten zijn. Altijd heel tevreden.

Vriendelijke en deskundige behandeling

Behandeling was bovendien geruststellend.

Prima geholpen door Bas

Ze maken er serieus werk van.

Alle medewerkers maken er serieus werk van. Soms is het pijnlijk en soms is men klaar voordat je het weet. Angst voor de tandarts hoef je hier niet te hebben.

korte wachttijd

Snelle adequate behandeling

heel tevreden over de kordate, behulpzame en adequate behandeling

ik ben snel, degelijk en met veel begrip voor mijn situatie behandeld, terwijl mij ook inzicht geboden is in het resultaat van de onderzoeksvraag waarvoor ik kwam

Prima behandeld en op tijd.

Gewoon goed

Kan niks slechts zeggen Allemaal lieve nette mensen

Goede duidelijke rustige behandeling

Korte afspraak, prima geholpen!

Afspraak was om 08.10 uur, ik werd binnen geroepen om 08.40, half uurtje moeten wachten waarvoor excuses werd aangeboden, prima kan gebeuren geen probleem. Vervolgens deelde ik mede dat ik om 09.00 uur een vergadering had ingepland waarop werd aangegeven dat de geplande ingreep +/- 10 minuten zou duren, hetgeen ook het geval was. Ik werd vervolgens snel en vakkundig geholpen en was ook nog op tijd voor de geplande vergadering, dus wederom dik tevreden!

Vriendelijke mondhygiëniste. Fijne tandarts.

Goed geholpen

Vriendelijk behulzaam

Markt 5

6161 GE Geleen

Over Tandheelkundig Centrum Geleen

Naast algemene tandheelkunde biedt de praktijk ook specialistische zorg zoals mondhygiëne, implantologie en tandprothetische zorg. Wij bieden u de optimale verzorging van uw gebit!