Geweldig!

Ik ben heel blij met het resultaat! Helemaal nergens last van gehad.. Aanrader!

Communicatie niet best

Ik heb na 10 maanden nog geen duidelijkheid van mijn situatie inzake vervanging 3 delige brug die destijds 45 jr geleden door uw voormalige collega tandarts Selker is geplaatst ten gevolge van een ongeval . Het ontbreekt aan directe communicatie. Ook van eigen tandarts verneem is niets . Ik verneem ook op geen enkele wijze hoe de situatie is overgebracht aan de verzekering en onderbouwing van een later bezwaar is mij onbekend . Mogelijk dat hierdoor een misverstand is ontstaan . Ik heb altijd met mijn eerdere tandarts in het verleden een duidelijk verhaal of oplossing besproken, maar deze zaak blijft ergens ‘hangen’ . Sinds 1980 client bij deze tandartspraktijk , maar nu helaas ontevreden

Goed geholpen en een fijne tandarts.

Ik ben erg bang voor de tandarts en daar houden ze goed rekening mee.

Van enorme angst, naar een beetje spanning

Ik kwam binnen met enorme tandartsangst. Door de geweldige begeleiding ervaar ik nu alleen nog wat spanning een half uurtje voor de afspraak. Tijdens de afspraak wordt er continu gecheckt hoe het gaat en of ik even wil pauzeren. Ik voel dat mijn angst serieus genomen wordt en dat er naar me geluisterd wordt.

Heel kundig

Heel goed hulp

goede uitleg en professionele behandeling ervaren door Saloua Lakdimi en Bernd Hofman

Afspraak was 15 later begonnen dan afspraak.

Ik had de eerste afspraak van de dag en die was al te laat daarna het gevoel dat de afspraak werd afgeraffeld om de verloren tijd in te halen.

Mooie praktijk. Vriendelijk personeel.

Ben goed geholpen door zowel de receptie met spoedafspraak als mede door behandelaar Bernd Hofmann en zijn assistente. Respectvol, vriendelijk, kundig.

Professionele en vriendelijke behandeling

Vriendelijk ontvangen en duidelijke uitleg van wat er ging gebeuren

Ben tevreden

Rustige liefdevolle mensen

Heel goed

Vriendelijk, rustig en een luisterend oor.

Tevreden

Bij tandarts Vadjiha Behbodi geweest, ben tevreden met haar als mijn vaste tandarts. Ze is vriendelijk en heeft alles goed uitlegd, hoe de vervolgbehandeling zal verlopen.

goed geholpen

werd goed geholpen. er was iemand uitgevallen. Assistente deed reiniging heel goed. bedankt

Geweldig, vriendelijke vakkundige professionals!

Ik kon met klachten dezelfde middag terecht en een afgebroken stuk vulling werd direct binnen 20 minuten gerepareerd.

Wel ok

Ik ben vriendelijk geholpen door n oudere tandarts ( naam vergeten) , die ook goed communiceerde , in verleden wel eens een minder goed Nederlands sprekende tandarts gehad bij jullie die nauwelijks communiceerde, ik vond dit erg vervelend destijds

patiënt vriendelijk en duidelijk in uitleg behandeling

Voel me op mijn gemak als cliënt Vriendelijke medewerkers Rustgevende en transparante praktijk qua inrichting

Rustige, vriendelijke en professionele tandarts

Ik ben erg tevreden over mijn tandarts en haar team. Ze is rustig en stelt je meteen op je gemak, wat vooral fijn is als je het spannend vindt om naar de tandarts te gaan. Daarnaast is ze duidelijk zeer bekwaam en werkt ze professioneel en zorgvuldig. Wat ik vooral waardeer, is haar vriendelijke en geduldige houding. Ze neemt de tijd voor je en legt alles goed uit. Een fijne tandarts waar je met vertrouwen naartoe kunt gaan!

prima client vriendelijk

goede zorg en aandacht voor de patient.

Fijne ervaring

Vriendelijk en kundig personeel

Na ons 1e bezoek meteen een goed gevoel.Personeel is vriendelijk , kundig en denken met je mee wat het beste is voor jouw situatie.

Goede vriendelijke behandeling

Vriendelijke ontvangst door de tandarts en de assistente. Goede behandeling met duidelijke adviezen.

Duur bezoekje

Afspraak voor periodieke controlle en 2 gaatjes om 14.00 uur! De afspraken waren aan ‘t uitlopen, werd om 14.20 naar binnen geroepen! De gaatjes gevuld, toen zelf aangegeven dat ook controlle uitgevoerd zou worden! Heeft ze heeeeel snel gekeken en zei toe dat collega(mondhygiëniste) tanden verder schoon zou maken want zij had geen tijd, was al aan ‘t uitlopen! Krijg nu consult in rekening gebracht en ook de mondhygiëniste, waar ik dus niet voor afgesproken had!

Vakkundig

Vakkundige tandarts.

Verwachtingen lagen anders

Goedemorgen, afgelopen dinsdag om 7.30 uur bij jullie, voor naar ik dacht een uitgebreide controle van het gebit n.a.v. het Invisalign traject dat ik doorloop, maar het bleek vooral een reguliere reiniging te zijn van het gebit en een kleine controle. Om niet een heel betoog te schrijven vooral één commentaar, de voorlichting over het Invisalign traject is onder de maat en vermoedelijk, omdat anders niemand eraan zou beginnen. Tuurlijk wordt er gevraagd of je nog 'vragen' hebt nadat ze het resultaat hebben laten zien van de scan, maar niemand verteld je vooraf wat voor een impact zo'n uitneembare beugel op je leven heeft. En ook niet dat het traject nog wel even verder gaat nadat je bitje 15 in je mond stopt (in mijn geval het laatste bitje) want deze moet er nog minimaal 2 weken inblijven, dan komt de retainer, die moet vermoedelijk ook nog een poos net zo fanatiek gedragen worden als de bitjes, kortom dan worden 15 weken al snel 25 weken ..... Hier hebben jullie je rol gemist en is er vooral voor de commercie gekozen.

Markt 5

6161 GE Geleen

Over Tandheelkundig Centrum Geleen

Naast algemene tandheelkunde biedt de praktijk ook specialistische zorg zoals mondhygiëne, implantologie en tandprothetische zorg. Wij bieden u de optimale verzorging van uw gebit!