Goede en vriendelijke dienstverlening, uitleg, weinig wachten

Gepland bezoek voor gebitsreiniging en controle. Stipt op tijd werd ik in de behandelkamer geroepen. Als eerste controle door de tandarts. Ik had een vraag over oneffenheden in het kauwvlak van twee kiezen. Toelichting gekregen wat behandeling zou inhouden en dat die niet noodzakelijk was. Op die basis besloten nu niet voor behandeling te kiezen. Hierna gebitsreiniging. Dit ging zorgvuldig en met uitleg hoe ik een plek waar meer tandplak zat, beter zou kunnen poetsen.

Lastige reparatie van een afgebroken grote vulling verliep prima

Reparatie van een deels afgebroken oude, grote vulling in een kies (rechts achter) bleek nodig. Dat verliep rustig, zorgvuldig en professioneel.

Pijnloos

Angst voor alles wat met tanden en tandarts te maken heeft! Jolien heeft me geweldig geholpen hiermee waardoor ik minder angst ervaren heb! Top tandarts!

prima service

alles prima verlopen .heel tevreden.

Behandeling was correct

Ondanks dat ik te laat was werd ik toch behandeld

Alleen dat personeel goed moeten opletten dat ze de juiste persoon behandelen

Vlotte goede controle en zorgvuldige rriniging

Prettig

We werden heel fijn ontvangen en alles heel duidelijk

Een goede en begripvol persoon.

xyz

Heel goed!

Ik heb goede ervaringen bij Bas..altijd goed geholpen.mvg Herbert cortenraad.

Top tandarts, rustig en begripvol voor kleintjes

Onlangs weer met onze dochters bij Theresa geweest voor controle. Wat een genot… een bekwame, rustige en begripvolle tandarts en vriendelijke assistentes. Onze jongste, bekend met angsten, ligt er redelijk ontspannen in de stoel. Dat is zoveel waard!

Was goed behandeld

Na de derde nieuwe tandarts is deze ook goed bevallen gr

Vriendelijk, duidelijk en professioneel

Vriendelijke tandarts. Neemt ook de tijd om eventueel vragen te stellen. Mondhygiëniste is ook professioneel en geeft de juiste tips.

Professioneel en klantvriendelijk

Zie boven

goede hulp en begeleiding

ik ben altijd goed geholpen

Kwaliteit

Rustig, uitleg en kwaliteit

Professionele behandeling.

Bernd ,zou ik iedereen aanbevelen.

Zijn erg behulpzaam

Vakkundig is Teresa da Silva

prima, zoals je het als patient wenst

zoals ik het als patient wenst

Ben goed geholpen door de tandarts Ik heb goede adviezen gekregen en ik ben heel tevreden met de tandarts Ik zie uit of de komende jaren in 2026 een goede ervaring ook te mogen geven aan jullie

Goede behandeling

Fijne tandarts praktijk!

Vriendelijk. En deskundig personeel

Je zou bijna met plezier naar de tandarts gaan!

Prima tandartsenpraktijk, alles strak geregeld, prettig personeel en elke behandeling verloopt nagenoeg zonder pijn.

Ik ben zeer tevreden over deze praktijk allemaal zeer vriendelijk

Markt 5

6161 GE Geleen

Over Tandheelkundig Centrum Geleen

Naast algemene tandheelkunde biedt de praktijk ook specialistische zorg zoals mondhygiëne, implantologie en tandprothetische zorg. Wij bieden u de optimale verzorging van uw gebit!