Vriendelijk, vakkundig, goede administratie en herinneringen

Vriendelijk, vakkundig, goede administratie en herinneringen

Heel goed

Heel goede en prettige behandeling. Alleen het gebruikte water bij het "zandstralen" mag een beetje minder koud.

Tevreden met bezoek aan mondhygiënist en bezoek tandarts

Goed geholpen vriendelijk personeel

deskundig en vriendelijk

duidelijkheid

Alles goed

Goede behandeling

Fijne praktijk en een super benadering

Heel fijne tandarts en assistente, die je gerust stellen en fijn behandelen

Snel en netjes geholpen

Mijn prothese stuk en meteen geholpen

George R een fijne rustige tandarts

Nette en leuke tandartsassistente

Goede uitleg en service

Zeer correct behandeld

Volgens afspraak en correct behandeld.

Zo lief en zacht. De combinatie Theresa en MarieJose zijn voor mij geweldig! Een heel lief proffesioneel "koppel"

Fijn omgaan

Mijn 2de bezoek voldeed weer aan alle verwachtingen top

Vertrouwen in de behandeling..

Goede en rustige omgeving en ik heb vertrouwen in de zorg.

Erg tevreden

Ondanks vervelende ingreep (kroon plus kies gebroken) waardoor kies niet meer kon worden behouden ben ik zeer tevreden mbt de behandeling. Steeds stap voor stap duidelijke uitleg, zowel door assistente alsook tandarts. Gelukkig is de ook de pijn na ingreep binnen de perken gebleven. Ter info toch vervelende info mbt bereikbaarheid: Uw antwoordapparaat vermeldde op carnavalsmaandag NIET dat praktijk gesloten was (wij zijn bereikbaar vanaf 08..15 uur maar dat was duidelijk NIET het geval) .

Tevreden.

Ik ben tevreden over de behandeling en advies over mijn gebit.

Ben blij met een fijne tandarts die echt angst begrijpt en veel uitlegd, vraagt tussendoor of het gaat

Deskundig vriendelijk

Ik ben in behandeling voor het verkrijgen van een implantaat. Er wordt een helder behandelplan opgesteld waarin de stappen en benodigde afspraken worden vastgesteld. Vervolgens wordt bij elke afspraak vriendelijk verteld wat er uitgevoerd gaat worden. Kortom, ik kan dit Centrum warm aanbevelen. Trouwens, laatst in de wachtruimte zag ik 2 jonge kinderen enthousiast de behandelkamer instappen. Dat zegt genoeg.

Nieuwe tandarts voor ons duidelijk geeft aan wat hij doet ervaren en ook volgens afgesproken tijd aan de beurt . Top Roshan . Fam Mawhin

Flexibel in het maken van een snelle afspraak, en kundig geholpen

Flexibel in het maken van een snelle afspraak, en kundig geholpen

Goede zorg

Tandarts is handig en denkt goed mee.

Uuuuu

Uuuuu

Deskundig en comfortabele service

De behandeling was zeer goed en ik voelde mij comfortabel bij de behandelaar.

Prima behandeling

Zoals ik al jaren gewend ben was de monghygienische behandeling en de half jaarlijkse checkup weer prima. Ik heb steeds wisselend tandartsen maar tot nu toe doen ze het allemaal uitstekend in mijn optiek.

Markt 5

6161 GE Geleen

Over Tandheelkundig Centrum Geleen

Naast algemene tandheelkunde biedt de praktijk ook specialistische zorg zoals mondhygiëne, implantologie en tandprothetische zorg. Wij bieden u de optimale verzorging van uw gebit!