prima ervaring rustige en professionele mondhygienist

Stelt me gerust

Heel goed

Fijne tandarts praktijk!

Meedenken

Teresa vind ik is een geweldig goede tandarts die duidelijk is met wat allemaal nodig is in de behandeling.

Professioneel, prima uitleg en aangenaam personeel

Zie boven

Deskundige vriendelijke benaderinu

Meerdere malen door Saloua behandeld. Ze neemt alle tijd en stelt me gerust.

fijne tandarts, houdt rekening met wensen.

Weer perfect

Zoals altijd prima !!!!

Top tandarts

Met veel geduld en een duidelijke uitleg weet je precies waar je aan toe bent en kan jong en oud bang of niet bang bij deze tandarts terecht.

Heel vakkundig persoonlijk

Kon niet beter

Ze zijn heel vriendelijk en behulpzaam

Tandarts Teresa en de assistente Maria zijn altijd zeer vriendelijk en dat waardeer ik zeer. Deze keer was er wel een andere discussie met iemand gaande terwijl ik in de stoel lag en ik denk dat eigenlijk niet in dezelfde ruimte zou moeten plaats vinden

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Ik met mijn angst weten ze heel goed me om te gaan.

alles is zo verlopen als dr.Hofmann het me heeft uitgelegd voor de behandeling

Dr.Hofmann zorgt er altijd voor dat men zich goed op gemak voelt ondanks dat men altijd angst heeft als men naar de tandarts moet

Deskundig. Prima ontvangsthal en wachtkamer.

Van te voren weer zenuwachtig gemaakt,maar ging uiteindelijk goed.

Heb me weer druk gemaakt om eigenlijk niets,ging redelijk goed bij de mondhygiëniste. Was sneller klaar dan ik had verwacht,en deze keer zonder verdoving.

Heel correct en vakkundig behandeld

Vriendelijk en correcte behandeling

Snel en vakundig geholpen

De mondhygienist is een prettig persoon.

Hij doet ziin werk serieus en accuraat

snel

afspraak gemaakt en kon volgende dag al terecht. was loos alarm maar blij dat ik snel terecht kon.

Philou is zeer kundig, rustig persoon. Waar ik me zeer op mijn gemak voel

Uiterst tevreden .

Ben zeer tevreden over de behandelingen in het TCG

De behandeling was pijnloos

Goede ervaring.

Goed behandeld,weinig pijn.

Goeie service.

Bij deze tandarts ben ik vaker geweest, leveren goeie service.

Markt 5

6161 GE Geleen

Over Tandheelkundig Centrum Geleen

Naast algemene tandheelkunde biedt de praktijk ook specialistische zorg zoals mondhygiëne, implantologie en tandprothetische zorg. Wij bieden u de optimale verzorging van uw gebit!