Heel goed

Fijn en vriendelijk geholpen

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 10

Vriendelijke, deskundige service. Voelt vertrouwd

Vriendelijke, deskundige service. Voelt vertrouwd

Prima behandeling conform afspraak

Zie vorig antwoord

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 9

Snel en goed geholpen met mijn (tand)probleem

Fijn en vriendelijk geholpen

Prima, bij mondhygieniste Philou.

Efficient en kundig

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 8

Goed zorg, fijne contacten

we zijn erg tevreden over de tandheelkundige zorg. Ook de wachttijd val reuze mee. De contacten met de tandarts en assistente verlopen goed.

aardig, begripvol

Nemen de tijd voor je verhaal (klachten)

Redelijk tevreden

Neutraal, niet bijzonder goed niet slecht

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 7

Fijn behandeld geworden.

Kwam van anderen tandarts waar ik niet tevreden was. Kon meteen een afspraak maken. En gekijken wat we konden doen aan mijn tanden en kiezen omdat mijn kiezen slecht zijn.

Zeer vriendelijk en kundig personeel

Zeer goede adviezen en verzorging

caring and warm welcome

I made an appointment for a dislodged dental prosthesis. I received friendly and professional attention. I was very pleased with the service. Thank you for your interest.

Zoals verwacht.

Eigenlijk weet ik niet wie mij behandeld. Het zou fijn als in de afspraakmail zou staan wie er gaat behandelen.

Goed en snel

Duidelijk plan van aanpak, geen onvoorziene handelingen en kosten

Goed geholpen geen pijn gehad daarna

Professioneel

Heel kundig en plezierig personeel.

Optijd snel en efficiënt

Half jaar controle, afspraak netjes op tijd, tandarts kwam iets eerder dan verwacht maar alles ging verder vlot, nieuwe afspraak gemaakt en klaar.

okay

Wel aardig

Cx

Professioneel

Professionele omgeving. Aandacht voor de zorg en goede uitleg

Zeer snelle hulp spoedconsult, diagnose en verwijzing

De balie-/tandartsassistente was top in communicatie, inschatting ernst en regelen spoedsonsult, plus de daaropvolgende verwijzing implantoloog met urgentie-oordeel. Tandarts en assistente ook zeer zorgzaam tijdens onderzoek. Helaas geen remedie tegen pijn en ontsteking/ infectie meegekregen Waarschijnlijk vergeten in de haast. Maar ik had ook zelf daarnaar moeten vragen.

Zeer vakkundige behandeling

Ik ben zeer tevreden over de behandeling van de mondhygiëniste en de controle door de tandarts.

Fijne tandarts

Ben tevreden

Prettig

Prettig

Ik ben goed geadviseerd met mijn klacht aan het gebit

De tandtechnicus heeft mij een goed advies gegeven, nadat ik bij de tandarts was geweest.

Over Tandheelkundig Centrum Geleen

Naast algemene tandheelkunde biedt de praktijk ook specialistische zorg zoals mondhygiëne, implantologie en tandprothetische zorg. Wij bieden u de optimale verzorging van uw gebit!

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.