Alles verloopt perfect. Afspraak- herinnering- behandeling etc

Gewoon zeer goed

Goed gesprek gehad

Goed de tanden verzorgd

Fijne professionele tandarts

Fijne professionele tandarts

Zeer vakkundig geholpen.

Prettig (zover je een bezoek aan de tandarts als "prettig" kunt ervaren!!

Vervanging vullingen

Vandaag onder behandeling geweest, om een oude amalgaamvulling te vervangen voor een composietvulling. Stukje vakwerk geworden. Erg blij mee

Goed geluisterd naar me.

Jammer dat ik een volgende keer terug moet komen om tandsteen te reinigen. Ik was aanwezig op 11 September.

Cynthia is een vakbekwaam tandarts die kwaliteit en zorgvuldigheid voorop stelt.

Zie bovenstaande

Netjes en vakkundig

Gewoon goed

vriendelijk en begripvol

Door mijn angst voor de tandarts ben ik bij Narcodent terecht gekomen, intake gesprek was heel plezierig en ik werd gehoord en begrepen. Alles duidelijk uitgelegd en ook het kostenplaatje. Omdat een van mijn voorste tanden was afgebroken en ik binnenkort een feest heb gevraagt aan de tandtechnieker of hij iets voor me kon betekenen. 's morgens gesprek en 's middags al een tand bijgeplaatst op mijn plaatje, Dank je wel Bas

Beter

Ni Og steeds nerveus en spannend. Maar ze doen het rustig aan. En zijn heel begripvol.

Voor de lol ga je niet naar een tandarts ….

Ik ben bijna 92 jaar en ik ben blij dat ik dank zij de tandarts de meeste tandjes nog heb. Ik voel mij wel in goede handen , alleen jammer dat je wat vaker vertrouwen moet hebben in weer een andere dokter. Maar ik word altijd weer gerustgesteld, maar ook weer blij als ik er weg ben!

Zoals het hoort. Goed behandeld. Aardig in het contact.

Vakkundige en prettige behandeling door Bas Augustin

Duidelijke toelichting bij de tandtechnische verrichtingen, met prettig contact. Vakkundige en snelle behandeling.

goede behandeling rustige omgeving vriendelijke mensen

patientvriendelijk en deskundig

Prettige ontvangst en benadering. Zorgvuldige behandeling.

Zeer tevreden over de behandeling en het eindresultaat

Zeer tevreden over de behandeling door Teresa en ook over het eindresultaat

erg tevreden

Altijd rustig met vertrouwd gevoel geholpen

Makkelijk Snel Bekwaam

Kundig geholpen. Perfect

Goed en kundig geholpen. Zeer tevreden.

Zeer fijn

Vriendelijk geduldig en inlevingsvermogen en goed advies

nvt

nvt

Heel goed en vriendelijk geholpen

Mondhygiëniste was zorgzaam. De tandarts was geduldig en vriendelijk

Ben heel tevreden. Fijn personeel

Vriendelijk en geruststellend.

Deskundig en betrokken

Ik ben voor de reguliere controles met aanpak en het plaatsen van een kroon prima geholpen. Ik was lange tijd niet naar de tandarts geweest, vanuit een gezonde betrokkenheid en zorgvuldigheid voelde ik me helemaal vertrouwd om geholpen te worden. En dat met gezonde humor!

Markt 5

6161 GE Geleen

Over Tandheelkundig Centrum Geleen

Naast algemene tandheelkunde biedt de praktijk ook specialistische zorg zoals mondhygiëne, implantologie en tandprothetische zorg. Wij bieden u de optimale verzorging van uw gebit!