Voldoende

Twee keer retour moeten gaan voor een vulling van dezelfde tand afgebroken na 1 maand alweer terug moeten gaan

Vriendelijk goed uitgelegd wat ging gebeuren

Tandarts was vriendelijk. Legde uit wat zij ging doen en ging heel respectvol met mij om

Prima klantgericht

Professioneel en klantvriendelijk

behandeling is goed maar we hadden 1 vulling geen 2 vullingen afgesproken

met de tandarts afgesproken dat de beschadigde vulling vernieuwd zou worden . Dit is netjes gegaan. Krijg ik de rekening van 242,76 euro. ik gebeld . Krijg ik te horen dat ze 2 vullingen hebben vernieuwd. Dus in 40 minuten 2 meervlaksvullingen geplaatst.

Gewoon prima

Mijn oude vulling was eruit en ik kon al meteen de dag erna terecht voor de reparatie. Vriendelijke tandarts en vriendelijke assistente.

goede deskundige mondhygiënebehandeling en duidelijke controle tandarts

duidelijke afspraken en goed gesprek

Prima.

Prima.

Ben goed geholpen,

Wordt altijd goed geholpen enz

Goed snel en pijnloos geholpen

Vriendelijk personeel. Voor vragen staan ze altijd open. Prettige om gang voor de kinderen

Matig

Vind al hele opgave om te komen door mijn angst, vond niet zo geslaagd deze keer, wel nieuwe afspraak gemaakt maar zal waarschijnlijk terug willen naar vorige tandarts in de praktijk

Te duur

Gebitsreiniging,alleen een beetje tandsteen verwijderd €85,= vindt ik te duur

Zoals altijd geweldig

Was weer een hele fijne ervaring . Niet lang hoeven te wachten !

Behandeling conform afspraak

De afspraak tijden worden goed nagekomen en de behandeling verloopt prettig

Zoals altijd zeer goed.

Prettig persoon en doet top werk.

Aangenaam, zeker voor een hardnekkige tandartsmijder

Hoe ironisch dit ook moge overkomen voor een tandartsbezoek na vele jaren: aangenaam, grotendeels vanwege door mij -als zodanig waargenomen- zorgzaamheid en professionaliteit.

Vriendelijk personeel en goed geholpen onder narcose.

Ik ben erg bang voor de tandarts maar ik ben blij dat ik eindelijk een tandarts heb gevonden waar ik mij op mijn gemak bij voel. Teresa da Silva is zeer vriendelijk en begripvol en een goede tandarts.

Super ervaring

Prima geholpen

Vriendelijk, deskundig met juiste advies geholpen!

begripvol

vriendelijk en behulpzaam.

Geweldige praktijk

Rustig correct

Goed en snel

Vakkundig en vriendelijk

Niveau is gedaald

Beste, Maken van röntgenfoto aan 1 zijde is tot 4x aantoe mislukt. Uiteindelijk na 1/2 uur proberen actie gestaakt!? Wordt bij volgend bezoek over 1/2 jaar opnieuw geprobeerd werd mij verteld. Mag ervan uitgaan dat 1/2 uur en 4x mislukte röntgenfoto maken ik niet op de factuur zie staan! Met vriendelijke groet,

Professioneel en vriendelijk probleem verholpen

Duidelijk en vriendelijk aangeven wat er gaat gebeuren en waarom. Professioneel afgebroken kies&vulling hersteld

Goed, snel, vakkundig geholpen

Tevreden over behandeling.

Markt 5

6161 GE Geleen

Over Tandheelkundig Centrum Geleen

Naast algemene tandheelkunde biedt de praktijk ook specialistische zorg zoals mondhygiëne, implantologie en tandprothetische zorg. Wij bieden u de optimale verzorging van uw gebit!