Heeft een totaal van 3.371 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,9
Review overzicht
Positief sentiment88%
De reacties tonen vooral vriendelijk personeel, duidelijke uitleg en hoogwaardige tandheelkundige zorg. Er wordt waardering gegeven voor een rustige sfeer en vlotte afspraken. Over het algemeen is de tevredenheid hoog en wordt de zorg als professioneel ervaren.
Sterke punten
Vriendelijk personeel
Duidelijke uitleg
Professionele zorg
Gebaseerd op 120 reviews
Zeer professioneel
Tijdens mijn tandarts bezoek gisteren werd ik ontzettend op mijn gemak gesteld door zowel de tandarts als de assistente. Ik heb sinds kort last van paniekaanvallen en daar werd zeer zorgvuldig mee omgegaan. Waarvoor dank!!!
Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar onze praktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 = niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10 = aanbevelen)
Goed makkelijk aanmelden
snel en vriendelijk geholpen
ben daar op mijn gemak goed en snel geholpen
Heel fijn
Fijn team van tandarts en assistente. Echte samenwerking. Tandarts legt alle handelingen beknopt uit en het gebeurt allemaal zonder haperingen. Voor je het weet is de klus pijnloos geklaard.
17 September 2026
pos
Goede ervarng me9t behandelende personen.
Alles gaat prima
Fijne en deskundige tandarts (Bernd). Tot nu toe nog altijd alles volgens afspraak en prima gegaan.
anoniem
Zeer goede en duidelijke begeleiding
Duidelijke uitleg ,vriendelijke mensen stellen je op je gerust
Prettig en deskundig geholpen
Prettig en deskundig geholpen
Zie bericht hieronder
Bij mijn mondhygieniste werd een gat in mijn kies geconstateerd. Mijn tandarts heeft deze nog na mijn behandeling bij de mondhygieniste gevuld, hetgeen ik zeer waardeerde.
Pijnloze behandeling
Kies laten trekken ivm plaatsen implantaat. Pijnloze behandeling door Teresa. Top tandarts.
anoniem
Tandarts George is een deskundige tandarts.
Tandarts George is een fijne, rustige en deskundige tandarts. Afspraak is altijd fijn op de vastgestelde tijd.
15 September 2026
Goede en vakkundige behandeling
Zie boven,
Vriendelijke benadering
anoniem
Omdat ik geen kunstgebit wil.
Ik ga met lood in mijn schoenen er heen en ben blij als ik de deurkruk van binnen weer vastpakt.
Tevreden
Alles conform afspraak verlopen.
12 September 2026
Professioneel en kundige ervaring
Heel prettige ervaring.
Teresa en Marie-José top duo
Ontzettend fijn geholpen door deze twee dames. Samen hebben ze mijn voortanden opnieuw opgebouwd en het is, door teamwork, gelukt om de kleur perfect natuurlijk te krijgen. Het leek wel een discussie tussen twee conservatoren in een museum. Een beetje van dit en dan die laag eronder en die kleur erover. Geweldig! Het was amusant en ontspannen ondanks de langere afspraak. Mijn smartwatch dacht zelfs dat ik een slaapje had gedaan.
prettig
kort maar krachtig
Top tandarts praktijk
Geen poespas, duidelijke taal geen geldklopperij
anoniem
weer fijn en goed geholpen
altijd even vriendelijk en kundig
anoniem
prima, netjes volgens afspraak gewerkt
precies op tijd geholpen en binnen 10 minuten stond ik weer buiten
Hele fijne praktijk
De tandarts zoals de mondhygiënist zijn heel aardig en kundig
8 September 2026
Snelle en goede mondzorg
Afspraak is altijd op tijd en mondzorg wordt zorgvuldig uitgevoerd
8 September 2026
Slecht
Jullie helpen alle mensen met een mooi tanden,mensen die echt probleem hebben jullie maken altijd problem
Beveelt niet aan
7 September 2026
anoniem
ik ben zeer tevreden over de behandeling
Er was een stuk van mijn kies afgebroken.
Met composiet is hij weer als nieuw
6 September 2026
Review overzicht
Positief sentiment88%
Heeft een totaal van 3.371 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,9
Over Tandheelkundig Centrum Geleen
Naast algemene tandheelkunde biedt de praktijk ook specialistische zorg zoals mondhygiëne, implantologie en tandprothetische zorg. Wij bieden u de optimale verzorging van uw gebit!