Fijn contact, voorzichtige tandarts,

Goede tandartspraktijk. Goede afspraken, vriendelijk, goede tandzorg.

Fijne, vriendelijke & voorzichtige behandeling

:-)

Snelle behandeling

Vkede snelle behamdelinh

Zeer goeie , ervaren en prettige tandarts. Ze doet haar werk rustig, legt alles goed uit en geeft je het gevoel allemaal goedkomt. Door haar rust, minder angstig voor de tandarts.

BUITENGEWOON GOED

HET BESTE WAT ME KAN OVERKOMEN BIJ EN MET DE TANDARTS

heel kundig

heel kundig en pijnloos gewerkt

Prima behandeld.

Vlotte en goede behandeling. Netjes behandeld als persoon en geen vervelende dingen meegemaakt. Ik ben al jaren heel tevreden.

Supper

Vriendelijk behulpzaam en hele goede service

Prima deskundig en vriendelijk.

Deskundige mensen in goed overleg.

Geweldige mensen met veel begrip

Mijn situatie was heel ingewikkeld en persoonlijk hier tonen ze echt begrip en word je geweldig goed geholpen.

acuut probleem op zelfde dag opgelost

Uitstekend geholpen samen met dochtertje

Fijn behandeld, goede uitleg tijdens controle, neemt voldoende tijd, voor de persoon, zeker geen haastwerk, stelt gerust waar nodig en geeft tips waar je op moet letten en wat je beter zou kunnen doen voor een gezond gebit. Geen lange wachttijd in de wachtruimte. Enige tijd voor je afspraak krijg je nog een herinnering via de mail ivm afspraak. Al met al prima, Ga zo door.

Prima praktijk

Altijd positieve ervaringen

Heel fijn en professioneel

Er werd eerst verteld wat er ging gebeuren, werd ook gerust gesteld door beide, tandarts en assistent.. Nog nooit zo een fijne ervaring gehad..

Altijd een correcte behandeling zonder lange wachttijden.

De behandeling vindt altijd plaats conform de afgesproken tijden zonder lange wachttijden. Duidelijkheid wordt gegeven betreffende de behandelingen die zullen worden uitgevoerd.

Good

I didn't have to wait too long for my appointment (5-10 mins after appointed time I was called). My Dr. checked my teeth and worked on them very thoroughly when needed. Cleaning was done quickly and efficiently, not painful. My dentist hygienist does not speak much English but we can make each other understood.

• Would you recommend us? Yes
  • When friends, family or colleagues ask you about our practice, to what extent would you recommend us? On a scale of 0-10 (0-6 = don't recommend / 7-8 = neutral / 9-10= recommend) 9
  • May we contact you about your review? No

Super.

Wij hebben elk half jaar een familie uitje naar de tandarts. Dit verloopt altijd prettig en we zijn altijd tevreden. Ook hoe de kinderen worden behandeld.

Mondhygiëniste was goed.

Daar ben ik tevreden over haar. Alleen wachtte ik 20 minuten lang voor dat ik aan de beurt was.

Goede behandeling, goede communicatie!

Goed behandeld, ben zeer tevreden met het resultaat!

Xxxxc

Xxxxxx

Goed en correct.

Goed. De nood is / was aan de man en ik ben snel en correct geholpen.

Mijn eerste ervaring is zeer positief

als zeer positief

deskundig

goede en deskundige uitleg van het zorgplan

Prettige en rustige eerste keer

Het was een vriendelijke ontvangst. Ik proef de sfeer van onderlinge goede verstandhouding tussen tandarts en assistenten. Er was genoeg tijd om rustig kennis te maken. De controle was zorgvuldig en zacht.

Markt 5

6161 GE Geleen

Over Tandheelkundig Centrum Geleen

Naast algemene tandheelkunde biedt de praktijk ook specialistische zorg zoals mondhygiëne, implantologie en tandprothetische zorg. Wij bieden u de optimale verzorging van uw gebit!