De tandarts en assistente bij tanden trekken prima En Bas de tandtechnicus helemaal goed. Paar keer geweest heel geduldig maar zeer goed

Heel goed

Ik voel me echt veel beter nu ik ben heel trots!!!

Als vanouds ben ik ook deze keer weer tevreden over de behandeling .

Hoeft verder geen uitleg.í

Zoals het cijfer laat zien: zeer goed.

De tandarts toont altijd belangstelling voor hoe het met me gaat. Ze is meelevend en is begripvol op alle vlakken, die ter sprake komen. Ze doet haar werk als tandarts uitstekend.

Ik heb niets gevoeld

Altijd correct

Attent. Op tijd. Correct.

Zeer behulpzaam en geduldig

Behandeling onder narcose gehad. Alles goed uitgelegd. Goede nazorg gehad.

Opnieuw weer een prima behandeling ondergaan

Behandeling is zorgvuldig uitgevoerd en ik wordt steeds goed op de hoogte gehouden van de toestand van mijn gebit met eventuele adviezen voor verbetering en/of continuering van mijn eigen (poets)aandeel.

Ik was tijdig aan de beurt en de mondhygiënist heeft zijn werk professioneel en zorgvuldig verricht

Professionele aanpak/behandeling, aangename en fijne ervaring,

Professionele aanpak/behandeling, aangename en fijne ervaring,

Perfect!

Ik heb nergens wat op aan te merken

Deskundige en mee levende tandarts Ik hoop natuurlijk hij nog lang blijft werken Na jaren geen angst meer om naar de tandarts te gaan Dikke 10

Super geholpen!

Mijn intake ging vlot en ik ben zeer goed geïnformeerd! Ik kijk uit naar de behandeling!

Persoonlijk, meedenken en vriendelijk.

Als je elk half jaar je tandartsbezoek als een leuk uitje kan zien, zegt dat denk ik alles over de wijze waarop je wordt behandeld.

Wordt goed behandeld

Ben vriendelijk behandeld

vriendelijk en goed

deskundig en goed

perfect

De service en zorg was bovenop het personeel, ze was vriendelijk

Zoals altijd heel tevreden

Netjes zoals altijd behandeld Was weer een fluitje van een cent

Was goed gegaan

Tevreden

Zeer tevreden…over de tandarts en mondhygiëniste

Tooth removal

Quick and no pain. A very clean job!

Erg plezierig om naar de tandarts gaan

Zeer fijne tandartspraktijk met een goede, duidelijke, fijne communicatie. Duidelijk geinformeerd wat er aan je gebit moet gebeuren. Duidelijke facturen met een mogelijkheid om deze in termijnen te betalen, mocht de rekening erg fors uitvallen. Assistentes zijn erg vriendelijk en behulpzaam.

zoals altijd word ik met de beste zorg behandeld, wordt alles uitgelegd en krijg ik antwoorden op mijn vragen

Deskundige behandeling en vriendelijk contact

Deskundige behandeling en vriendelijk contact. Wachttijd van 15 minuten na tijdstip afspraak kon iets korter

Markt 5

6161 GE Geleen

Over Tandheelkundig Centrum Geleen

Naast algemene tandheelkunde biedt de praktijk ook specialistische zorg zoals mondhygiëne, implantologie en tandprothetische zorg. Wij bieden u de optimale verzorging van uw gebit!