Vriendelijk

Deskundige personeel

Zeer fijn

Al jaren zeer tevreden.

Zeker niet verkeerd

Gebit weer keurig schoongemaakt door de mondhygiënist, alleen het voorstel om van 1x naar 4x per jaar te gaan is niet nodig.

Goed maar vluchtig

Zoals boven gezegd, de behandeling ging erg snel.

Wat een geduld

Wat een geduld en rust straat Tandarts Ouwerkerk uit. Zoals ze weet ben ik ontzettend bang en ze neemt gewoon alle tijd om je tot rust te laten komen. Zo hoort het

Neemt de tijd voor haar patiënten.

Vriendelijke medewerker. Afspraak op afgesproken tijd.

Alles wat ik van tandarts verwacht!

Prima en snelle controle

Goed geholpen en duidelijke communicatie over de uitgevoerde werkzaamheden

open en eerlijk

geen poespas en denken mee in de kosten!

Eerlijk,rustig en zeer vriendelijk . Naar mijn inzien een kundige tandarts

Ik denk dat de omschrijving van het cijfer 10 voldoende zegt!

Op de afgesproken tijd werd mijn klacht, zonder al te veel onnodige toelichting deskundig verholpen.

super goed

Ik had alleen afspraak bij mondhygiëniste en zij zag dat tandarts even vrij had en heeft gezorgd dat ik ook bij tandarts terecht kon zodat ik niet weer voor tandarts afspraak terug moest komen dat noem ik nog eens mee denken wat een service..

Aardige en goede tandarts

De kinderen gaan er met plezier naartoe

Vriendelijk, geduldig en zeer vakdeskundig

Ik zie er altijd tegenop om naar de tandarts te gaan. Dhr. Lachman neemt de tijd om je gerust te stellen. Hij verteld precies wat hij gaat doen. Nagenoeg pijnloos en met een mooi resultaat. De medewerkers bij de balie zijn ook altijd vriendelijk en geduldig. Ook aan de telefoon. Er heerst een ontspannen sfeer wat fijn is.

Jeanne geeft veel vertrouwen, top tandarts !

Goed geholpen heel vriendelijk

Fijne praktijk vriendelijke mensen en goede uitleg.

Altijd vriendelijk en op tijd

Aardige mensen, hoef nooit lang te wachten.

Goede duidelijke uitleg, precies op tijd en geen onnodige extra adviezen.

Ik ervaar het als een erg prettige tandarts. En het is fijn dat Annemarie precies op tijd werkt.

Heel erg goed servicegericht

Jullie hebben mij heel goed verzorgd.

Uitstekende service en kwaliteit

Uitstekende service en kwaliteit.

professioneel en prettig in de omgang

professioneel en prettig in de omgang, duidelijke afspraken

Amer 21

3232 HA Brielle

Over Tandheelkundig Centrum Brielle

Bij Tandheelkundig Centrum Brielle (THC-Brielle), gevestigd in Medisch Centrum Brielle, kunt u terecht voor optimale tandheelkundige zorg. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Met kaakgewrichtsklachten en/of snurk- en apneu problemen kunt u terecht bij onze tandarts Jeanne Ouwerkerk.