Geweldige praktijk

Afgelopen zaterdag voor de halfjaarlijkse controle bij tandarts Nawaz geweest. Zij werkt heel secuur, netjes en accuraat. We gaan altijd met het hele gezin. Ook dit is geen probleem.

Gewoon goed

Zeer goed geholpen

Heel vriendelijk

Vriendelijk

Heel goed gekeken, waardoor er bij de controle nog een gaatje werd ontdekt

Heel goed.

je wordt altijd goed geholpen

als er wat is proberen ze een gaatje te zoeken zodat je gauw geholpen wordt

Goede en vriendelijke behandeling.

Goede en vriendelijke behandeling.

Nette praktijk met fijne tandartsen

Je wordt altijd netjes ontvangen. Tandartsen zijn duidelijk tegen je en geven goed advies.

Prima ontspannen sfeer

Netjes op tijd volgens de afspraak ,goede uitleg en adviezen.

Fijne behandeling en snel geholpen

Altijd erg fijn, ik kan altijd snel terecht en word altijd goed geholpen.

enorm gezellig

Zelden heb ik zo'n tandarts meegemaakt trouwens anderen vinden dat ook .

Heel fijn team, goede zorg, schone locatie.

Altijd een fijne ervaring hier. Goede attente zorg, lieve mensen, en een schone locatie.

Goed geholpen

Vriendelijke mevrouw

Nooit meer een andere tandarts

Na een niet zo’n prettige voorganger en daardoor angst voor de tandarts nu een fijne deskundige praktijk.

Alles verloopt naar wens.

Vriendelijk en vakkundig personeel.

Snel geholpen

Ik had een breuk in voortand en kon snel geholpen worden. Afspraak kon zelfs naar voren gehaald worden .

Spoed

Kies afgebroken en kon gelijk terecht, verder keurig netjes behandeld.

tandheelkundig optimaal en zeer vriendelijk

Zie bovenstaande

Heel goed en prettig geholpen en goede service

Mijn ervaring is dat ik goed geholpen ben met het vernieuwen van de protheses

Was heel ontspannen

Zag tegen de behandeling op maar werd op mijn gemak gesteld.

Prima dienstverlening

Contact en werk/behandelwijze is prima.

Was anders als ik gewend ben

Vond me een beetje bod behandeld. Ik kon er niets aan doen dat ik me niet aan kon melden en daardoor te laat geroepen werd. Dat mag niet op mij terug geworpen worden. Hooo de volgende keer positiever te reageren.

Supersnel geholpen en vriendelijke baliemedewerkster!

Lekker vlot hoor

Tandarts Bharos helpt mij heel vriendelijk en luistert prima

rustig en deskundig

zeer prettig in omgang goed uitleg. voor mij vooral omdat ik angst heb voor een tandarts.

prima geholpen.

Zeer kundig geholpen .

Amer 21

3232 HA Brielle

Over Tandheelkundig Centrum Brielle

Bij Tandheelkundig Centrum Brielle (THC-Brielle), gevestigd in Medisch Centrum Brielle, kunt u terecht voor optimale tandheelkundige zorg. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Met kaakgewrichtsklachten en/of snurk- en apneu problemen kunt u terecht bij onze tandarts Jeanne Ouwerkerk.