Prettig sfeer en ook assistente vertelde alles wat er ging gebeuren

Zie boven

Vriendelijk en goed geholpen

Word altijd vrijelijk en begripvol geholpen. Daarnaast is mijn arts zeer deskundig

Ik heb 11 mei slecht ervaren

Ik heb 11 mei slecht ervaren

Goed en snel.

Nooit lang hoeven wachten en weer prima geholpen. Helaas verdrietig omdat onze tandarts Jeanne er mee stopt

netjes en kundig geholpen.

verteld wat er gaat gebeuren en voerde het dan uit wat er uitgelegd was.

Klantvriendelijk en duidelijk

Geen probleem om hier een passende afspraak re maken, fijn dat de mondhygiënist en randapparatuur samen geboekt kunnen worden

Vriendelijk en een doorwerker

Ik denk dat de evaluatie en reiniging wel in orde zijn, maar ik vind een rekening van € 254,01 wel erg hoog voor 35 minuten werk. De lage score is i.v.m. de hoge rekening, niet het werk van Hasan. Aanbeveleno.k., maar ik vertel de prijs er wel bij.

Goede voorlichting

Heel erg fijn geholpen met deskundig advies. Jammer dat ze weg gaat.

Netjes en op tijd

Had alleen op papier afspraak met tandarts Ouwekerk, kreeg andere tandarts. Geen probleem , maar had hopelijk blijf je bij één en dezelfde tandarts, alleen in situatie die erom vraagt een andere tandarts, misschien telefoontje vooraf?

Zeer deskundige tandarts

Neemt alle tijd. Alles wordt zeer deskundig en pijnloos uitgevoerd.

Prettige sfeer en goed en vakkundig geholpen.

Nvt

Deskundige mensen.

Geweldige tandarts En mondhygeniste.

Een héle fijne tandarts en assistentes.

Ik word altijd goed behandeld en ook altijd op de afgesproken tijd .Dus heel blij mee.

Goed geholpen

Andere mondhygiëneniste maar prima geholpen

vlot

prima organisatie en vriendelijk

Gewoon goed en fijn geholpen al die jaren.

Erg is dat onze fantastiche tandarts Mw Ouwerkerk de praktijk gaat verlaten. We wensen haar heel veel succes met haar nieuwe functie.

alles verloopt snel en vakkundig.

Vriendelijke ontvangst en snelle afhandeling.

Heel erg tevreden met de behandeling.

Ben heel tevreden over de wachttijden en de behandelingen tussen de mondhygiënischte en de tandarts.

Een fijne praktijk

Een prettige sfeer, aardig personeel en volstaan hun vak!

Goed een correcte manier van behandeling en ontvangst

Zie hierboven.

Fijn welkom, prettig behandeld

Efficient en goede behandeling

Efficient en goede behandeling, wel een tijdje moeten wachten

Tandarts nawaz is kundig. Heb met haar en collega altijd een leuk gesprek.

Zeer goed geholpen

Heel plezierige drvaring

Prettig praktijk en kundige mensen

Gaatje gevuld, prima ervaring. Vriendelijke mensen.

Amer 21

3232 HA Brielle

Over Tandheelkundig Centrum Brielle

Bij Tandheelkundig Centrum Brielle (THC-Brielle), gevestigd in Medisch Centrum Brielle, kunt u terecht voor optimale tandheelkundige zorg. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Met kaakgewrichtsklachten en/of snurk- en apneu problemen kunt u terecht bij onze tandarts Jeanne Ouwerkerk.