Vriendelijk en duidelijke informatie

Tandarts neem de tijd voor al je vragen. Vriendelijk Geeft duidelijke informatie en werkt op prettige manier met haar assistente samen.

Keurige en goede behandeling

zie hier boven......

Voel op mijn gemak

Alles zeggen wat ze gaat doen voel ik mijn prettig bij

Tevreden

Na een moeilijke start bij de eerste behandeling, om een andere tandarts gevraagd, 2e keer kreeg ik de begripvolle Hasan Visca. Vriendelijk en pijnvrij behandeld, dus … tevreden en kom graag weer terug bij hem!!

Snel hulpvaardig geholpen

Snelle afspraak Goede behandeling

Goed en deskundig behandeld.

Zie boven.

altijd vriendelijk

perfect geholpen

snelle en uitstekende behandeling voor mijn gebroken kies binnen één dag, heel erg tevreden.

Fijne praktijk profesineel en vriendelijk

Fijne praktijk profesineel en vriendelijk,

Vakkundige behandeling en goede adviezen

Periodieke mondhygiënisch behandeling

Deskundige en vriendelijke behandeling

Prima behandeling bij de preventiesassistente en vervolgens een snelle enaccurate controle bij de tandarts

Prettige ervaring

goed en vakkundig

prettig geholpen na overstap vanuit Heenvliet.

Afspraak op tijd

Geen lange wachttijden en vriendelijke zorgvuldige behandeling

Prima geholpen, controle volgens afspraak

Volgens protocol na 3 jaar weer foto gemaakt. Controle en verwijzing naar mondhygiënist. Allemaal vrij standaard deze keer

Goed en vriendelijk behandeld.

Zonder pijn behandeld

Behandeling met kwaliteit

Prettige sfeer en vakmanschap ‼️

Grondig en vakkundog

Goede afspraak planning tussen tandarts en mondhygiëniste. Beiden zeer bekwaam

Wederom fantastisch. Jammer dat ze ermee stopt!

Wederom fantastisch. Jammer dat ze ermee stopt!

Precies zoals afgesproken

Kwam voor controle. Precies op tijd kon ik terecht. Prettige ervaring

Goede ervaringen met praktijk

Zie boven

nooit meer

Al jaren kom ik bij tandarts Ouwerkerk over wie ik nooit klachten heb en over wie ik echt tevreden ben. Ook toen zij deel ging uitmaken van THC was het altijd goed; door de medewerkers daar ben ik altijd vriendelijk behandeld. Oók door de assistente die mij afgelopen vrijdag ontving en alvast de foto maakte omdat ik kiespijn had. Tandarts Ouwerkerk was er niet en dus zou ik een andere tandarts krijgen; prima! Als je pijn hebt wil je er graag van af. Totdat deze kwam. Ze stelde zich niet voor, zei: ik ga wat onderzoekjes doen want we zien op 2 kiezen plekjes aan de wortel. Vervolgens sloeg ze op 2 kiezen, steeds harder, terwijl ik al had gezegd dat ik last had van de achterste. Toen ik zei dat het nu ook steeds meer pijn ging doen, reageerde ze boos: "ik moet het toch onderzoeken??" Na de onderzoekjes zei ze kortaf. "Er zijn 2 mogelijkheden: wortelkanaalbehandeling of trekken." Verder niks. Om verschillende redenen heb ik mijn keuze gemaakt. In geen geval laat ik mij nog door haar behandelen. Dus wachten op de kaakchirurg.. Wat mij betreft is dit een incident. Ik beveel THC nog steeds aan... Het ligt er dus wel aan wie je treft!

Beetje raar

Ik moest naar de mondhygiënisch had een afspraak met Rianne . Zat in de wachtkamer te wachten toen kwam een ander mij halen . Ik zeg uh is Rianne er niet . Krijg als antwoord nee . Ik ben al heel bang voor de tandarts . Gaat er al met zweet in me handen naar toe . Zei was echt super lief . Niks over te zeggen . Maar ik vind het wel slordig dat dat niet gemeld word . Zeker als je al bang ben voor de tandarts

Een geweldige tandarts

Niemand vind het fijn om naar de tandarts te gaan ( denk ik) maar ze is zo rustig dat je je op je gemak voelt

Direct geholpen na een flinke ontsteking aan m’n kies…

Amer 21

3232 HA Brielle

Over Tandheelkundig Centrum Brielle

Bij Tandheelkundig Centrum Brielle (THC-Brielle), gevestigd in Medisch Centrum Brielle, kunt u terecht voor optimale tandheelkundige zorg. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Met kaakgewrichtsklachten en/of snurk- en apneu problemen kunt u terecht bij onze tandarts Jeanne Ouwerkerk.