Is prima

Snel en goed geholpen

Stukje tand afgebroken, volgende dag gebeld en kon nog dezelfde dag terecht weet niet welke tandarts me geholpen heeft maar was heel aardig en.vakkundig. Ziet er niets van en voelt goed.

Ging goed

Ging goed

Uitstekende tandarts

Netjes op tijd geholpen, en tandarts neemt de tijd om eea toe te lichten.

Positief

Annemarie stelt je heel erg op je gemak en verteld duidelijk wat ze gaat doen

Fijne en eerlijke tandarts. Werkt rustig en geeft goed advies.

Alleen maar goede ervaringen

Ik hoef nooit lang te wachten, er wordt adequaat gehandeld, iedereen is vriendelijk

Goed/tevreden

Klein stukje kies afgebroken. Zonder verdoving geboord en gevuld. tien minuten, klaar.

volle tevredenhied

Prettige ontvangst en goede uitleg over de behandelingen

Snel en vakkundig behandeld

Zowel aan de telefoon met afspraken maken, als door de tandarts en de mondhygienist steeds prettig bejegend en vertrouwengevend behandeld

Ik heb geen idee hoe mijn tandarts heet . Ik kom 2x per jaar en moet ik dat onthouden. Misschien is het handig om in de herinnering mail de naam van de tandarts te zetten, want bij binnenkomst wordt er gevraagd bij wie je een afspraak heb . Het zelfde kan misschien in de mail over een nieuwe afspraak

Klachten verholpen

Had wat last na eerdere behandeling en op andere plek door terugtrekkend tandvlees, prima aangepakt en bijna klachten vrij.

netjes en correct

uitstekend

Heel fijn geholpen

Prettig Er wordt ook geluisterd

Patiënt vriendelijk

Mocht meteen foto maken om ontsteking uit te sluiten!

Gewoon goed

Vriendelijke en goede behandeling

Behandeling was prima.

duidelijk verhaal over de vervolg behandeling.

Ben bijzonder tevreden

Ben heel goed en netjes geholpen

Geweldige tandarts gehad hr;Lachman

Totaal geen pijn ondervonden.

Goed zoals altijd Ook zeer vriendelijk en belangstellend

eerste keer bij nieuwe tandarts. Viel even tegen. Er was opeens van alles mis met het gebit. Best veel gaatjes. Waar voorheen niks aan de hand was. Afspraak erna gaatjes gevuld. Dit gebeurde heel netjes, geduldig en aardig. Tot nu toe tevreden.

Snel en efficiënt

Geen commentaar

Amer 21

3232 HA Brielle

Over Tandheelkundig Centrum Brielle

Bij Tandheelkundig Centrum Brielle (THC-Brielle), gevestigd in Medisch Centrum Brielle, kunt u terecht voor optimale tandheelkundige zorg. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Met kaakgewrichtsklachten en/of snurk- en apneu problemen kunt u terecht bij onze tandarts Jeanne Ouwerkerk.