Diverse behandelingen gehad, iedere keer een duidelijke uitleg en geen pijn.

Goed prettig

voor niets

De mondhygiëniste heeft niets gedaan.

Voor de 3e keer dezelfde vulling

Voor de 3e keer is dezelfde vulling uit mijn voortand gevallen. De laatste keer zelfs na 2 weken. Heb je ook garantie op een vulling?

Niet fijn.

Ik ga naar t NAD in Zwitserland voor die tijd nog langs de tandarts. In 1 tand had ik last. Nu moet ik 3 maanden tot ik weer in Nederland terug ben dan kan ik terecht volgens de tandarts. Heel jammer! Weet echt wel dat de tandarts laat gepland stond en dat wij op afstand wonen.

snel binnen snel buiten

voor mij een nieuwe tandarts. mijn eigen tandarts is gestopt. heel snel foto's gemaakt. zelf gevraagd of ik mocht meekijken. amper in mijn mond gekeken. klaar afspraak maken met de mondhygiëniste nooit eerder nodig geweest. tandarts deed altijd tandsteen e.d. verwijderen. deze tandarts niet. wat moet ik dan bij hem doen. controle is voor mij een vraagteken. snel verdiend.

Vriendelijk en correct

Vakkundig en prettig advies

Hoewel een tandartsbezoek nooit fijn is heeft tandarts Bharos er voor gezorgd dat ik mij op mijn gemak voelde en daarbij goede adviezen heeft gegeven en duidelijk gemaakt welke stappen er moesten worden genomen

Zeer goed!

Wordt altijd prettig geholpen daar!

Kundig en vriendelijk

Goede ervaring in deskundigheid van de tandarts. Assistentes bereidwillig.

Relaxte behandeling

Mondhygienist werkt snel en grondig

Kundig en patiëntvriendelijk

Kundig en klantvriendelijk

mijn ervaring was goed

Ik ben naar aller tevredenheid geholpen door Hassan, kundig, adviserend, prettig mens.

Verder is M.Nawash onze tandarts en wij zijn erg tevreden , al vele jaren over haar . Zij is vertrouwd met ons, verstaat haar vak zeer goed, is prettig om mee om te gaan, denkt mee, wil altijd het beste voor je.

Goede behandeling

Overbodige foto's, onnodige kosten

Door Corona 1,5 jaar niet naar tandarts geweest. Vorige keer wilde tandarts al foto's maken. Dit vind ik onzin bij geen klachten. Nu vertrouwde de tandarts het niet, waardoor er toch foto's gemaakt zijn. Op de foto's was echter niets bijzonders te ontdekken. Ook was de tandarts erg kortaf, wat we niet gewend zijn. Het kwam op mij over alsof het haar tegenviel dat er met mijn gebit niets aan de hand was.

Goede behandeling

Goede en oplettende service!!

Heel professioneel

Fijn geholpen door tandarts, en mondhygiënist ook.

Ik ben erg tevreden, altijd vriendelijk en duidelijk

Goede professionele behandeling

Duidelijke uitleg over wat er gebeuren gaat en tot nu toe altijd zonder verdoving behandeld zonder pijn, top!

Zeer kundig.

Uistekend

Deskundig en klantvriendelijk

Heel snel geholpen en veel geduld ook met t uitleggen wat er ging gebeuren

Amer 21

3232 HA Brielle

Over Tandheelkundig Centrum Brielle

Bij Tandheelkundig Centrum Brielle (THC-Brielle), gevestigd in Medisch Centrum Brielle, kunt u terecht voor optimale tandheelkundige zorg. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Met kaakgewrichtsklachten en/of snurk- en apneu problemen kunt u terecht bij onze tandarts Jeanne Ouwerkerk.