super service top

ik ben heel goed geholpen door twee dames super tevreden ze hebben goed in alle rust hun tijd genomen om mijn te helpen word erg gewaardeerd

Onprofessioneel

Om 08.10 stond mijn afspraak. Om 08.30 ben ik nog niet geholpen. De tandarts begint de werkdag om 07.30. Dit is een flinke uitloop in 40 minuten tijd. Uiteindelijk mocht ik naar binnen en stond ik binnen 5 minuten buiten. Gebitsreiniging kan de volgende keer wel uitgevoerd worden zei ze, dat bespaart de tandarts natuurlijk wat tijd om de uitloop in te halen. In de 5 minuten is er even een foto gemaakt en vertelt hoe je moet flossen. Men rekent kosten om te vertellen hoe je moet flossen, naast de kosten die zij al rekening voor die controle. Iedereen kan dit zelf wel even opzoeken en dat is dat kosteloos. Er werd mij ook vertelt dat ik een gaatje heb, nog nooit eerder gehad. En daarvoor moest ik dan terugkomen en dan konden ze gelijk de gebitsreiniging doen. Ik denk zelf dat ik hier nooit meer terugkom.

Goede behandeling met duidelijke uitleg

Ik vind dat ik prima geholpen ben

Ik vind dat ik prima geholpen ben

Prima behandeling

De specialist maakte een proffesionele indruk op mij. Was geduldig en vriendelijk

Prettig en professioneel.

Prettig en professioneel.

vriendelijke mensen

behulpzaam en oplossingsgericht

Afspraak was zeer kort

Mijn tandarts was binnen 5 minuten al klaar met de controle en zei dat ik een afspraak moest maken bij de mondhygiënist

Goed, maar niet meer bellen om de afspraak te verzetten

Ik had afgelopen dinsdag 24 oktober een afspraak om 15.40. Maar er is de hele dag diverse malen geprobeerd om met mij contact te krijgen om te proberen om de afspraak naar eerder op de dag te verplaatsen. Ik vind dit erg vervelend, omdat ik i.v.m. mijn werk de afspraak zo laat mogelijk plan. Het heeft geen zin om mij te bellen. Ik heb liever dat jullie de patiënten zo goed mogelijk behandelen, dan dat jullie er de hele dag mee bezig zijn, om afspraken te verzetten. Tenslotte is het bezoek aan de tandarts goed verlopen.

Prettige en vriendelijke behandelingen.

Altijd goed ! Annemarie

Annemarie is lief ! En zeer vakkundig ! Zou geen andere tandarts willen .

Prettig geholpen

Ze geeft een geruststellende indruk.

Heel goed gehulpen, dank u wel!

Het probleem wat ik had ,is prima opgelost door de tandtechnieker. Ik hrn geen last meer!

Ze kunnen goed luisteren, hebben enorm geduld en zijn erg vriendelijk.

Ze kunnen goed luisteren, hebben enorm geduld en zijn erg vriendelijk.

Mijn tandarts is kundig, goede vlotte behandeling, kletst er niet omheen

Behulpzaam bij noodgevallen

Vertrouwen in goede zorg

Ik heb vertrouwen in de kundigheid van de tandarts. Er werd echt de tijd genomen. Ik ben blij dat we voor HTC gekozen hebben. Een puntje van aandacht: in de wachtruimte werden we door vier mensen van HTC niet opgemerkt. Niemand zei 'goedemorgen' of 'u wordt zo geroepen', terwijl we echt de enigen waren en de mensen aankeken. Op het vlak van klantgerichtheid / hospitality zou ik hier iets meer op letten.

We hoeven nooit te wachten

Het valt mij op dat ik bij de tandarts nooit lang hoef te wachten en dat de planning altijd op orde is.

Prima tandarts

Fijne tandarts en houdt zich altijd aan de afgesproken tijd.

mijn ervaring in een zin is de tandarts praktijk is prima in orde

Mijn ervaring in de tandartspraktijk is prima in orde

Ik irriteer mij vaak als ik bij jullie ben

Wachttijden zijn altijd veel te lang. De tijd die ik er nu kom ben ik nog nooit op tijd geholpen. Van de week heb ik 25 minuten zitten wachten, met vier minuten stond ik buiten. Ik begrijp niet zo goed waarom er nog afspraken worden gemaakt als er toch niet op afspraak gewerkt kan worden. Ik heb ook meer op een dag te doen dan daar een half uur te moeten wachten.

Professionele hulp

Het personeel hier denkt mee met de patiënt. Wanneer er iets is, proberen zij altijd samen op zoek te gaan naar de beste oplossing voor beide partijen. Ze zijn begripvol en nemen de tijd voor iedereen

Vakkundig en snel geholpen

Ik ben vakkundig en snel geholpen, iedereen was vriendelijk.

Goed geholpen en advies !

Ben goed behandeld

Amer 21

3232 HA Brielle

Over Tandheelkundig Centrum Brielle

Bij Tandheelkundig Centrum Brielle (THC-Brielle), gevestigd in Medisch Centrum Brielle, kunt u terecht voor optimale tandheelkundige zorg. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Met kaakgewrichtsklachten en/of snurk- en apneu problemen kunt u terecht bij onze tandarts Jeanne Ouwerkerk.