Snelle hulp op vraag

Snelle hulp bij gebroken gebit prothese. Kon er op wachten met een heerlijk kopje koffie

bijna altijd op de gezette tijd aan de beurt. vlot en snel geholpen.

Weer wachten

De behandelingen zijn prima. Niets op aan te merken. Maar het gaat nogal eens mis met de tijden. Twee afspraken achter elkaar gemaakt, half uur ertussen. 1e afspraak startte 10 minuten te laat. Maar ik zat na 20 minuten toch weer in de wachtkamer. Ik heb na 25 minuten gevraagd of er iets mis was gegaan. Dat klopte. Dus nog eens 15 wachten. Het gedoe met wachten en dat er al een ander op jou tijd in de behandelkamer zit, plus het continu verschuiven van tijden is de rede dat mijn dochter en echtgenoot al naar een andere praktijk vertrekken. Ik blijf nog, maar hier mag echt meer aandacht voor komen.

Prima behandeld

Werd goed en adequaat geholpen. Zeer storend was, dat de deur van de behandelkamer aan de "doorloop" zijde open bleef staan, ondanks mijn opmerking dat ik dit zeer storend vond. Ook voor de wachtende patiënten is dit zeer storend om kennis te nemen an alle "onsmakelijke" geluiden, die je bereiken als je daar zit te wachten.

Op tijd geholpen door tandarts De Kouter? Balie assistente zei dat dit haar naam was

Prima praktijk kwalitatief gezien, zeggen wel erg snel afspraken af.

Overgestapt na een slechte ervaring bij een andere praktijk. Daarna wisselende ervaringen. Eerste tandarts was erg belerend en streng, wel kwalitatief goed geholpen. Bij een spoedafspraak door een andere tandarts erg goed en prettig geholpen. Overstap naar een andere tandarts gemaakt vanwege het contact. Dit was stukken beter. Kwalitatief goed geholpen. Wel valt het op dat er heel snel afspraken worden afgezegd. Ziekte is natuurlijk een geldige reden, maar ook wordt er een gebeld om de afspraken te vervroegen als er mensen tussen uitvallen. Logisch natuurlijk, maar niet altijd haalbaar. Wanneer je niet kan vervroegen, wordt de afspraak afgezegd omdat de tandarts niet wil wachten.

Vriendelijk en goed behandeld

Vriendelijk en goed behandeld ik kan weer lachen

bezoek TCH met vertrouwen

Vriendelijke behandeling met grondig en deskundig onderzoek.

Goed team van tandartsen

Bij spoed kan je snel terecht Vakkundig geholpen met duidelijke uitleg

Deskundigge tandarts

Prettige mensen

Super!

Het team staat altijd voor je klaar,

Meedenkend ondanks de feestdagen

Ondanks de feestdagen kon ik op zeer korte termijn terecht bij THC Brielle. Daar ben ik ze gezien mijn klachten zeer dankbaar voor.

gezellig welkom

zoals gebruikelijk snel en vriendelijk ontvangen en geholpen het betrof halfjaarlijkse controle van het gebit

Er wordt geluisterd

Noodzakelijk

Uitstekende tandzorgverlening

Wordt altijd goed geholpen.

Snel en vakkundig geholpen

In ongeveer 5 afspraken was mijn gebid aangemeten gepast en geplaatst en dat ter volle tevredenheid. Het was even wennen omdat het een mond vol is maar na een week zit het prima. Omdat het tandvleesgedeelte steeds groter wordt vanwege het snlinken van de kaak merk ik nu dat er vaker etensresten tussen mijn wang en gebid blijft zitten en zich soms ophoopt dat betekent vaker in en uit om te poetsen. Als dat maar goed blijft gaan. Ik ben behandeld door tandtechnicus dhr. de Man.

Heel fijn

Goede behandeling en goede uitleg

geweldige tandarts, ondanks mijn zenuwen die ik bijna niet in bedwang kan houden is zij de rust zelf

Geweldige tandarts, een dikke 10.

Had een afspraak bij de mondhygiënisch, stelde mij echt op m’n gemak, en legde veel uit.

Alles verloopt zeer rustig en vriendelijk. Ook de medewerksters aan de balie zeer vriendelijk.

Altijd vriendelijke mensen in de praktijk

Er zijn plekken waar je liever naar toe gaat maar dat ligt niet aan de tandarts of andere medewerkers!

Professioneel personeel

info duidelijk

Amer 21

3232 HA Brielle

Over Tandheelkundig Centrum Brielle

Bij Tandheelkundig Centrum Brielle (THC-Brielle), gevestigd in Medisch Centrum Brielle, kunt u terecht voor optimale tandheelkundige zorg. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Met kaakgewrichtsklachten en/of snurk- en apneu problemen kunt u terecht bij onze tandarts Jeanne Ouwerkerk.