Goed, keurig behandeld

Gewoon keurig behandeld wat ik al aangaf

Heel goed

In deze praktijk word je goed geholpen. Kundige tandarts

Heel netjes en vriendelijk geholpen

Goed geholpen

Afspraak precies op tijd, vriendelijk geholpen. Ben naam vergeten van Mevrouw, maar had afspraak bij haar vrijdag 17 November om 15.30 uur.

Prothese stuk

Snelle reparatie

Niks aan te merken!!

Altijd perfect

Lieve mensen, altijd keurig op tijd. Fijne behandelingen ( ook als je angstig bent)

Prima centrum

Schiet lekker op tandarts zag dat ik zat de wachten op de preventie assistent en zei kom maar vast!

Mooi gebit wel pijnlijk

...

Prettige tandartsen en assistenten! En de dames aan de balie niet vergeten, prima!

Klantvriendelijk ,alles keurig verzorgd personeel,en de behandelkamers

Wordt goed geholpen en uitgelegd wat ze gaan doen, enz,maar een min punt, na elke behandeling krijg je gelijk de rekening, die je moet printen, en hoeveel rekeningen, voor uit eindelijk een behandeling inplantaten,zou voor jullie en voor mij ,veel makkelijker en goedkoper zijn aan eind als alles klaar is een rekening,heb dit nog nooit zo meegemaakt,jammer,

Altijd deskundig geholpen.

Iedereen is altijd vriendelijk en deskundig.

Fijne praktijk schoon en met aandacht voor de patient

Tandartsangst is verdwenen

Prima geholpen Mondhygieniste vertelde wat ze ging doen Erg aardig en professioneel

Nvt

Tandarts

De controle was wel heel snel Maar hopen dat het goed is

Chaotische organisatie .

Afspraak word gewijzigd , of ik 20 min eerder kan komen 07.10h sta voor de deur , dus meer als 1 uur in de auto zitten wachten . Eerst had ik een dame (mondhygieniste) 2x geweest , 3de keer heb ik een man ! Deze gaf groen ligt kwa mondhygiëne . Kom 14 dagen later bij de tandarts en zegt dat het nodige nog moet gebeuren , heb 5 gaatjes . Ik zou graag een vaste tandarts en mondhygiëniste hebben , is er minder verwarring . En vind dat een afspraak maken voor een volgende behandeling vaak erg lang duren .

Goed, kundig en op maat

Fijn

Een prima praktijk. Het personeel was heel vriendelijk en professioneel. De praktijk is mooi en vooral schoon. Ik was zeer tevreden.

Gewoon. Niets bijzonders.

Je kan er altijd terecht, maar dat het zich nu onderscheidt ten opzichte van anderen kan ik niet zeggen.

Uitstekend geholpen

Nieuwe tandarts maar zeer deskundig en rustig

Heel goed

Annemarie zorgt altijd goed en duidelijk. En vriendelijk

afschuwelijk

Botte, ongemanierde, arrogante en horkerige tandarts. Deze jonge tandarts zal ongetwijfeld veel geleerd hebben tijdens haar opleiding maar van de bovenstaande zaken kan ze nog wel lessen leren. Tandarts is te laat, maakt geen excuus...tandarts is nieuw, stelt zich niet voor...tandarts spreekt in tandartsentaal met assistente, patiënt weet van niets en mag een afspraak gaan maken, Patiënt geeft aan geen idee te hebben wat er moet gebeuren en dat hij het niet begrijpt, tandarts geeft aan dat zei nou eenmaal op deze manier communiceert graag of niet. Nou NIET DUS ! Jammer dat Wiresh Bharos vertrokken is dat is een fijne tandarts. Ik heb geen behoefte aan contact, dat betekend niet dat ik anoniem wens te blijven bij de tandarts. Die weet precies wat mijn indruk was ik heb dan ook direct na eerste kennismaking aangegeven dat ik niet met de tandarts verder wil.

Mondhygiënist behandelde goed en praktisch pijnloos

Idem

Amer 21

3232 HA Brielle

Over Tandheelkundig Centrum Brielle

Bij Tandheelkundig Centrum Brielle (THC-Brielle), gevestigd in Medisch Centrum Brielle, kunt u terecht voor optimale tandheelkundige zorg. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Met kaakgewrichtsklachten en/of snurk- en apneu problemen kunt u terecht bij onze tandarts Jeanne Ouwerkerk.