Vriendelijk en deskundig

Zoals altijd deskundig geholpen zeker gezien mijn gezondheid conditie.

Snel advies gekregen

Netjes en vriendelijk

Zeer goed geholpen

Met goede zorg deskundig. geruststellend en vriendelijk gehlopen door tandarts alsmede de assistente.

Heel netjes geholpen en lief door Donna en Mahwish

Hel geduldig en lief geholpen.

Alles goed georganiseerd en goed en deskundig werk

Goed en proffessioneel

De baliemedewerker vergat me aanbrengen melden bij de mondhygiënisch.

Is me al eerder gebeurd in een vorig bezoek. De mondhygiënist heeft op een voor mij niet begrijpelijke/verstaanbare wijze opgeroepen. Zij was wat van slag omdat de computer niet opstartte. Was geen gezellig bezoek

vervolg afspraak gemaakt

Mijn ervaring met de tandarts is goed geweest. Netjes en vriendelijk geholpen

Ik ben echt heel bang voor een tandarts . Maar ze zijn hier heel lief .

Rustige dame en neemt de tijd om de behandeling goed te doen

Goed geholpen

Goed en vriendelijk behandeld. Onderzoek volgens procedure en tijdschema. Gerichte vragen gesteld.

Prima.

Gezellig en persoonlijk

Goeie ervaring

Erg aardig en netjes geholpen

ik vond het heel erg gezellig

maar ik vond het ook wennen aan een nieuwe tandarts die in de plaats is gekomen maar goed is goed

Prima geholpen, vakkundig, duidelijke uitleg, goed op tijd

Zie boven, fijn dat ik dezelfde dag terecht kan met wat achteraf een flinke ontsteking bleek te zijn. Goed geholpen door tandarts v Duivenbode, heel tevreden

Behandeling minder intensief dan verwacht en kort.

Bij aanmelding hoorde ik dat gebitsreiniging ca. een half uur duurt, maar na 17 minuten was het al klaar. Het polijsten was erg kort en summier. Had er echt meer van verwacht.

Combi afspraak. Mooi op tijd geholpen

Goed en vakkundig geholpen

Afspraak keurig nagekomen, vlot is mijn gebroken kies gerepareerd.

Tandarts was vriendelijk, voorzichtig en meelevend in mn privesituatie

Weer goed gerepareerd

Zeer vakkundig gedaan

Vriendelijk

De behandeling was heel prettig

Amer 21

3232 HA Brielle

Over Tandheelkundig Centrum Brielle

Bij Tandheelkundig Centrum Brielle (THC-Brielle), gevestigd in Medisch Centrum Brielle, kunt u terecht voor optimale tandheelkundige zorg. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Met kaakgewrichtsklachten en/of snurk- en apneu problemen kunt u terecht bij onze tandarts Jeanne Ouwerkerk.