MRA- beugel

Ziet er netjes uit en werd goed geholpen, ben benieuwd naar het vervolg.

Uitstekende zorg

Goede dienstverlening door deskundige en vriendelijke mensen.

Goed verzorgt.

Zeer professioneel met goede uitleg over de behandeling. Zeer tevreden.

alles vriendelijk geregeld

alles keurig netjes, verzorgd en vriendelijk geregeld.

Fijn behandeld

Super fijn geholpen

Aardige tandarts en goed geholpen bij het dichtmaken van een afgebroken vulling .

Vakkundig

naar volle tevredenheid geholpen.

Kundig en vriendelijk personeel.

Zeer cliënt vriendelijk.begowft

Behoeft geen toevoeging.

Goed en minder goed

De ontvangst bij de balie was slecht. Beide assistentes waren te druk om mij normaal te woord te staan. Behandeling door mondhygiëniste / assistente en tandarts waren goed. Zij waren vriendelijk. Bij weggaan was het niet mogelijk om een afspraak te maken voor controle over half jaar. Beide dames waren weer te druk en gestrest om mij normaal te woord te staan. Er werd gesnauwd dat ik maar telefonisch een afspraak moest maken. Heel jammer dit, want de assistentes zijn toch het "visitekaartje" van de praktijk. Ik hoop dat dit een "momentopname" was en de dames niet altijd zo te werk gaan.

Goe geholpen

Alles is goed geregeld

Perfecte samenwerking tandarts en assistente

Goede uitleg Goede samenwerking Vraagt steeds of het wel gaat.

Bekwaam personeel goed geholpen !

Na een plots opkomende zenuwontsteking (en) moest ik door een andere tandarts dan mijn huidige tandarts geholpen worden. Hij wilde er eerst niet aan want het was een behoorlijke klus maar na wat wortelkanaalbehandelingen verder heeft hij het heel goed gedaan en ben ik van de pijn af! Ook werd er vaart achter gezet zodat ik niet lang hoefde rond te lopen met mijn klachten ! Fijn personeel en aardig.

Super fijne tandarts praktijk!!!!!!!!!

Hele fijne tandarts die de tijd voor je neemt en bij alles wat ze doet hele goede uitleg geeft!!

Nette en professionele behandeling

Nette. Vriendelijke en professionele aandacht tijdens behandeling

Vriendelijke ontvangst

Ziet er professioneel uit, aardig personeel

Fijne ervaring en lieve mensen

Lieven mensen met veel geduld, vragen of alles goed gaat en waren erg aardig tegen mijn zoontje dat mee was. Alleen de verdoving bleef dik 4 uur werken (voor 1 gaatje). Dat viel me tegen. Maar misschien is dat heel normaal.

Zeer goed geholpen.

Zeer prettig tandartspraktijk

Goede behandeling, zorg en aandacht. Zeer tevreden.

Zeer goed geholpen

Goede ervaring

Prima tandarts

Aardige man, stinkt alleen naar rook en dat vind ik echt heel erg vies, ongepast ook in zo'n beroep. Verder had ik altijd een andere tandarts, die blijkt weg te zijn. Daarover ben in niet geïnformeerd door THC. Jullie hadden me hierover prima kunnen berichten en aan mij kunnen laten weten wie mijn nieuwe tandarts is. Niet netjes!

Goede tips voor op naar beter

Enthousiast als goed is uitgevoerd

Ik ben prettig behandeld.

Er is voldoende aandacht aan me besteed. Daar er tijd over was heeft de tandarts zelf nog even tandsteen verwijderd , zodat ik niet nog een afspraak hoefde te maken. Dit was mijn eerste bezoek hier en ik hoop dat de aandacht zo blijft.

We moeten met onze tijd mee gaan, het is niet anders

Amer 21

3232 HA Brielle

Over Tandheelkundig Centrum Brielle

Bij Tandheelkundig Centrum Brielle (THC-Brielle), gevestigd in Medisch Centrum Brielle, kunt u terecht voor optimale tandheelkundige zorg. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Met kaakgewrichtsklachten en/of snurk- en apneu problemen kunt u terecht bij onze tandarts Jeanne Ouwerkerk.