snel, rustig en vakkundig

x

Was weer prima

Fijnste tandarts

De fijnste tandarts die ik in 36 jaar gehad heb. Geduldig, legt alles uit en neemt de tijd als je angst hebt voor de tandarts. (Zoals ik). Voor onze tweeling is hij heel lief en geduldig waardoor ze met een lach op hun gezicht naar de tandarts gaan. Zelfs toen Renske haar tandjes een sealing nodig hadden lag ze rustig in de stoel. Dankzij de rust en manier van praten. Weet alleen niet hoe deze lieve tandarts heet

Vriendelijk meedenkend en duidelijk

Ik ben heel tevreden vriendelijk en weet wat ze doen zijn ook heel duidelijk wat ze gaan doen of wat de bedoeling is

Snel en kundig geholpen.

Stukje vulling los gekomen, gebeld en kon dezelfde dag komen. Een voor mij onbekende tandarts heeft het snel en kundig opgelost.

Fijne tandarts!

Jammer dat de afspraak voor het schoonmaken van mijn gebit niet is gemaakt! Ik heb altijd een dubbele afspraak! Maar had Erna niet aan de telefoon, die doet dat altijd erg correct! Nu moet ik weer terug komen voor het schoonmaken ! Jammer had anders gekund.

Het is prima

Zeker goed!

Patiënt vriendelijk

Afspraken maken,denken met je mee, wat mogelijk is, en behandeling goed uitgelegd,

Goede & vriendelijke behandeling met duidelijke uitleg

Goede & vriendelijke behandeling met duidelijke uitleg

Een prima ervaring

De tandarts werkt secuur en legt alles uit wat ze gaat doen.

Allemaal even vriendelijk

Goed geholpen

Kon al snel terecht met afgebroken kies,weer netjes gerepareerd

Prima geholpen, kreeg op alle vragen een bevredigend antwoord

Prima, aan al mijn wensen werd voldaan

Prima geholpen

Vriendlijk en goed geholpen.

prima ervaring

Fantastisch

Er was een stuk van mijn tand afgebroken en de tandarts heeft dit prachtig en pijnloos hersteld.

Heel goed

Goede tandarts en prettige sfeer

Fijne en aardige behandeling.

Aardige dames, heldere uitleg en goede behandeling

Wat een lieve kundige professionals

Kundige tandarts en assistente, zelf angst voor de tandarts maar doordat zij zo rustig zijn en rekening houden met de patiënt gaat dat nu steeds beter.

Ontzettend fijn en vriendelijk geholpen

Mijn afspraak was bij de mondhygiëniste en ik was behoorlijk gespannen gezien ik erg tegen de pijn op zag. De mondhygiëniste stelde me meteen bij binnenkomst op mijn gemak, hij vertelde precies wat hij ging doen. Daarbij gaf hij aan dat we alle tijd hadden dus zou het te pijnlijk of gespannen worden dan kon hij zijn tijd nemen. Al met al heeft hij me goed verdoofd en heb ik nergens last van gehad. Daar was ik ontzettend blij mee.

Prettige/kundige tandarts.

Prettige tandarts. Wel een schreeuwerige dame bij de receptie (31 jan).

Zeer snel geholpen en goed behandeld

Behandeld door Petra en collega. Ik heb er een goed gevoel bij. Het geheel kwam zeer professioneel over.

prima behandeld

goede ontvangst en vriendelijk behandeld .

Amer 21

3232 HA Brielle

Over Tandheelkundig Centrum Brielle

Bij Tandheelkundig Centrum Brielle (THC-Brielle), gevestigd in Medisch Centrum Brielle, kunt u terecht voor optimale tandheelkundige zorg. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Met kaakgewrichtsklachten en/of snurk- en apneu problemen kunt u terecht bij onze tandarts Jeanne Ouwerkerk.