Het ging goed

Het ging goed

Vakkundig en vriendelijk.

Gebitstreiniging,vooraf aan de halfjaarlijkse controle..met duidelijk adviezen.

Zeer goed geholpen bekwaam vriendelijk.

Zeer goed geholpen bekwaam vriendelijk.

Prima geholpen, niet hoeven wachten!

Goede ervaring

Nauwkeurig onderzoek. Toelichting en vervolg plan.

Vriendelijk, professioneel, zorgvuldig

Veilig en goed

Verwarrend

Het was mijn 1e afspraak. Ik voelde me niet op mijn gemak.Ik verstond de tandarts niet zo goed..Nadat ik de vragenlijst had ingevuld,had hij daar nog enkele vragen over en deed dat op een intimiderende manier,wat ik niet als prettig ervaarde..

Eerste kennismaking

Ik ben naar deze tandarts overgestapt en heb een kennismaking/intake gehad. Vriendelijk ontvangst en zeer duidelijke uitleg. Er wordt een gericht stappenplan gemaakt.

Mijn kies is door dr Lachman zorgvuldig gevuld,

Dr Lachman heeft me geinformeerd over wat hij ging doen. Hij heeft me na overleg op mijn verzoek verdoofd. De behandeling is mede daardoor zonder al te veel last voor mij verlopen. Hij heeft de vulling zorgvuldig aangepast. De vulling voelt goed. Dr Lachman heeft me uitvoerig verteld over zijn vertrek. Ook de opvolging is besproken. Ik vind hert jammer dat hij vertrekt maar wens hem veel succes met zijn studie en zijn verdere loopbaan. Hij was voor mij de perfecte tandarts, rustig, geduldig, zorgvuldig en communicatief goed.

Mondhyginist geweest.

Mondhyginist geweest en weer goed gereinigd ect. Daar ik gevoelig bent voor paradontitus ben.

Vriendelijk, rustig en verteld wat ze gaat doen.

vakkundig dienstverlening

De tandartsen die ik heb weten wat ze doen met de jaren ervaring. 1 minpuntje: als er een foto gemaakt moet worden dan heb ik liever het witte apparaat in de kamer naast de receptie. Het zwarte mond-ding vindt ik een onprettig ervaring.

Nette praktijk, goede ervaringen

Alles netjes, vriendelijk begripvol personeel, duidelijke afspraken.

Vriendelijke bejegening

Korte wachttijden. Goede adviezen.

Goede behandelingen

Merk veel verbetering sinds ik de mondhygiëniste behandelingen krijg

Goede behandeling

Fijne tandarts, goede behandeling, alles snel geregeld

Vriendelijk

Correcte afhandeling

Goed en professioneel

Professioneel en kundig

kom hier al jaren, aardige mensen en voor zover ik het kan beoordelen vakbekwam

Netjes op tijd geholpen

Vriendelijk, deskundig en effectief

Tevreden

Op tijd, vrolijk en vriendelijk geholpen.

Positief

Werd vakkundig geholpen

Het personeel is zeer vriendelijk en bekwaam

prima geholpen

Geen op- of aanmerkingen

U i t s t e k e n d e n v a k h k u n d i g g e h o I p e n

Z e e r g o e d

Amer 21

3232 HA Brielle

Over Tandheelkundig Centrum Brielle

Bij Tandheelkundig Centrum Brielle (THC-Brielle), gevestigd in Medisch Centrum Brielle, kunt u terecht voor optimale tandheelkundige zorg. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Met kaakgewrichtsklachten en/of snurk- en apneu problemen kunt u terecht bij onze tandarts Jeanne Ouwerkerk.