Word altijd op tijd geholpen, aardige en kundige tandarts

Tot nu toe goed.

Redelijk

Vind de mondzorg wel bijzonder duur voor een controle en wat tandsteen weg halen Het polijsten van mn tanden sloeg echt nergens op Erg raar ook dat een tandarts geen gaatjes meer kan vinden zonder een foto te maken

Snel en keurig geholpen

Prima ervaring met Annemarie deskundig en aardig

Prima ontvangst en behandeling

Heel erg tevreden

Heel prettig en goed geholpen.

Vriendelijk

Schone nette praktijk vriendelijke medewerkers verstaan hun vak

Gewoon een prettige praktijk

Nooit lang hoeven wachten, goede uitleg van de behandeling, vriendelijke assistentes en tandarts.

Prima en kon gelukkig snel terecht om een kies te laten repareren

goede ervaringen

Perfect, zoals altijd

Prima geholpen, en snel van mijn kiespijn af.

Top, snel accuraat en duidelijk.

Ontzettend fijn en relaxed.

Snelle afhandeling, afspraken volledig optijd gebit past perfect,vriendelijke behandeling, duidelijk vooraf besproken stappenplan , super tevreden

Deskundig

Zoals altijd top

Wordt altijd heel vriendelijk behandeld en voel mij veilig. Kundig werk.

op tijd geholpen uitleg hoe of wat rustige vriendelijke arts

zie vorige gedeelte

Prettige en professionele eerste kennismaking

Ik ben recent over gestapt vanuit een andere praktijk en had direct het idee hier goed aan gedaan te hebben. Professioneel en goed te woord gestaan door balie en tandarts(assistente).

een goede behandeling ,

dit is de 2e keer dat ik een prothese heb laten maken hier. ook deze keer weer een fijne behandeling gehad, niets is teveel , en ook een goede uitleg. ook de nazorg was voorlaatste keer prima, en daar ga ik nu ook vanuit. al met al een prettige ervaring, ook altijd vriendelijk ontvangen.

relaxed

erg aardig personeel , goede uitleg over wat er ging gebeuren ook nog gelachen. minpuntje: jammer dat het dure apparatuur niet naar behoren werkte maar misschien was ik wel te zwaar ;-)

minder als de vorige keren

De apparatuur werkte niet. De mondhygiënist heeft 5 keer de behandelkamer verlaten om iets te doen

Goed geholpen zoals gebruikelijk

Goed behandeld

Zeer tevreden over de behandeling, helaas niet over de factuur.

Afgelopen maandag ben weer bij jullie geweest. Wederom naar volle tevredenheid. Ik vind degene die mij behandelen super aardig en het werk dat wordt verricht is ook nog volle tevredenheid. De reden hiervan is de factuur die ik heb ontvangen. Op deze factuur wordt 6 x gebitsreiniging, per 5 minuten in rekening gebracht. Dit voelt niet helemaal goed, dit omdat ik ongeveer 15 minuten binnen ben geweest. Laten wij het afronden maar meer dan 4 x gebitsreiniging, per 5 minuten is het echt niet geweest. Ik stuur u deze e-mail omdat dit niet de eerste keer is. Ik heb dit ook al eens aangegeven en de keer daarop werd er minder in rekening gebracht, maar dat is slechts eenmalig geweest. Ik heb uiteraard wel zojuist mijn deel van de factuur betaald, want ik wil niet te boek staan als slechte betaler. Wel hoop ik dat in het vervolg uitsluitend gefactureerd wordt voor de tijd (ook al is het meer) die daadwerkelijk aan mij wordt besteed.

Ondanks mijn angst voor de tandarts ben ik goed geholpen

Ik heb al mijn hele leven angst om naar een tandarts te gaan.gelukkig gaat de tandarts in het tandheelkundig centrum brielle daar goed mee om.

Amer 21

3232 HA Brielle

Over Tandheelkundig Centrum Brielle

Bij Tandheelkundig Centrum Brielle (THC-Brielle), gevestigd in Medisch Centrum Brielle, kunt u terecht voor optimale tandheelkundige zorg. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Met kaakgewrichtsklachten en/of snurk- en apneu problemen kunt u terecht bij onze tandarts Jeanne Ouwerkerk.