Makkelijk afspraak te maken, vriendelijke en goede zorg

Afspraak maken gaat makkelijk, vriendelijke tandarts, duidelijke uitleg

Kundig en goed geholpen, ondanks dat ik problemen had

Ik ben blij dat mijn eigen tandarts weer terug is. Zij heeft de behandeling uitgevoerd zoals ze altijd doet, gewoon goed!! Zij heeft mijn klacht van de invaller serieus genomen en heel goed opgelost.

degelijke behandeling, klantvriendelijk

Zowel wat de contacten met het THC betreft als met de behandelende tandartsen, mondhygienisten betreft valt de prettige sfeer op en de adequate behandeling

Heel goed

Ik ben heel goed geholpen door de mondhygiënist. Ben heel blij met onze tandarts icm mondhygiënist.

Geen kritiek.

Ik zou niet weten hoe het beter kan.

Altijd zeer tevreden met de behandelingen van Nicole

Heel persoonlijk, vakmanschap en goede zorg.

Alles weer prima altijd fijn geholpen.

PERFECT

Gezien de afspraken en behandeling die ik ervaarde, zowel persoonlijk bij de receptie als telefonisch op 12 en 21 januari jl., kan ik alleen maar zeggen dat alles tiptop in orde was! Bravo!

Na vele tandartsen eindelijk een waar ik wil blijven

Na vele tandartsen uiteindelijk enkele jaren gestopt met tandartsbezoeken. Tip gekregen dat deze heel veel rekening met je houdt en voorzichtig is en dingen uitlegt. Erg fijn vind ik dat ze kijken naar wat mijn verzekering wel en niet dekt en me daarover duidelijk inlicht en overlegt wat ik dan wel en niet wil laten doen. Zetten zelfs muziek voor me aan als ik aangeef dat fijn te vinden. Minpuntje: Kletst continue met assistent/collega over persoonlijke dingen. Terwijl zij dit drukke kletsen doen merk ik meerdere keren dat er iets in mijn mond valt/zit wat bijna in mn keelgat valt als ik mn tong niet had gebruikt om het tegen te houden.

Goed geholpen

Jammer dat ik na de preventie wat lang moest wachten op de tandarts. En wat leuke leesbladen zou ook fijn zijn

kan er weinig over zeggen

was een controle, was niet blij met het advies voor de MRA beugel maar so be it

professionele praktijk.

zeer tevreden

Altijd goed

Al vanaf het begin patiënt met heel ons gezin

Ik ben erg blij

Prettige mensen

Goed en vakkundig geholpen

Fijne atmosfeer, prettige tandarts

Zie boven.

Goede en vriendelijk service

Mijn bezorgdheid over mijn gebit wordt heel serieus genomen. Daardoor heb ik veel vertrouwen in de tandarts

Goede zorg voor je gebit

Altijd vriendelijk personeel die je gebit uitstekend verzorgen.

+ Altijd tijd vrijgemaakt voor spoedklachten, zeker bij reguliere controleafspraken Afspraken via mail (controle) in te plannen. Altijd op tijd ; soms kleine uitloop maar dat is prima. - Ik had een verwijzing, maar in de praktijk kon niemand mij vertellen over tips van verwijspraktijken. Verschil tussen eigen tandarts en invaller is groot. De meeste zijn prima maar er heeft een rare tussen gezeten ( verdoving cq pijngrens op basis van oog/haarkleur, lang gedaan over 1 gaatje )

Prima, aardige mensen en redelijk nauwkeurige agenda

Als ik ergens een hekel aan heb is het wachten als ik een afspraak heb. Het getuigt van disrespect en kennelijk is jouw tijd belangrijker dan mijn tijd. Daarom fijn dat bij THC Brielle het zeldzaam is als het meer dan 5 minuten uitloopt. Soms zelfs te vroeg al je er bent. Wel jammer dat deze survey telkens weer wordt gestuurd. Ik ga 2x per jaar naar de tandarts en 3x per jaar naar de mondhygiënist . En 5x per jaar dit invullen vind ik wat veel.

Prettige ervaring met de arts en de receptie.

Zie hier boven.

deskundige tandarts,

Amer 21

3232 HA Brielle

Over Tandheelkundig Centrum Brielle

Bij Tandheelkundig Centrum Brielle (THC-Brielle), gevestigd in Medisch Centrum Brielle, kunt u terecht voor optimale tandheelkundige zorg. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Met kaakgewrichtsklachten en/of snurk- en apneu problemen kunt u terecht bij onze tandarts Jeanne Ouwerkerk.