Kundig geholpen

Vriendelijke te woord gestaan en kundig geholpen

Prima op tijd, aandacht, vakkennis

Behandeld door mondhygiënist, naam weet ik niet meet

top!

fijn

Zeer Tevreden!

Heel netjes vriendelijk behandeld en snelle bewerking.

Vriendelijk en bekwaam

Kan niet beter.

Super vriendelijk en professioneel.

Goed en snel geholpen

Professionals

Nicole is top!!

Nicole is top

Onpersoonlijk en geen uitleg tijdens behandeling

Tijdens wortelkanaalbehandeling werd mij niet verteld waarmee de tandarts bezig was Tevens kreeg ik uit het niets een ijskoud staafje op m’n ontstoken tand en schoot direct tegen het plafond aan van de pijn Er werd min of meer verteld dat er scheurtjes in m’n kies zitten en dat ik moet worden doorverwezen. Zonder verdere uitleg liep de tandarts de kamer uit en dat was blijkbaar het einde van de afspraak

Zeer goed goede uitleg, vriendelijk.

Prettig en vakkundig

Prettig, vriendelijk en vakkundig

Zeer betrokken en vakkundig

Hartelijke ontvangst, Goede uitleg en regelmatig checken of t nog gaat, bij pijn hand omhoog dan stop ik gelijk... Sympathie en vakkundigheid , medemenselijkheid komen hier samen! Was n Nederlandse dame. ik weet helaas haar naam niet.dus gegokt en op naam geklikt Behandeldatum:10-07-2025/11.20 uur Mijn naam: m.a. de Vos

Vakkundig en professioneel geholpen

Goed op je gemak gesteld

Veel te onbetrouwbaar met de afspraken.

Voor een behandeling omdat een hele grote vulling eruit was gevallen ben ik vijf keer gebeld om die te verzetten. Steeds als ik het telefoonnummer van het Tandheelkundig Centrum in mijn schermpje zag verschijnen zonk de moed me in de schoenen. Komt heel onprofessioneel over naast dat het een heel onzeker gevoel geeft. Gelukkig is de vulling zeer goed gezet, daar mankeert niets aan!

Vriendelijk en bekwaam

Check is goed uitgevoerd

heel kundig

Ik heb het prettig ervaren

Voor zover een tandarts bezoek leuk kan zijn...

Duidelijke uitleg over wat er gebeurt en wat er gedaan gaat worden.

Mondhygiëniste prettige behandeling Tandarts ook prettige behandeling

Goed geholpen tijdens dat ze bezig zijn wordt alles verteld wat ze gaan doen en dat vind ik fijn

zeer vriendelijk en duidelijk

zeer vriendelijk en duidelijk

Gedeeltelijk afgebroken kies met vulling. Snelle afspraak en direct pijnloos geholpen.

Amer 21

3232 HA Brielle

Over Tandheelkundig Centrum Brielle

Bij Tandheelkundig Centrum Brielle (THC-Brielle), gevestigd in Medisch Centrum Brielle, kunt u terecht voor optimale tandheelkundige zorg. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Met kaakgewrichtsklachten en/of snurk- en apneu problemen kunt u terecht bij onze tandarts Jeanne Ouwerkerk.