Vriendelijk en goed

Vriendelijke mensen en een goede tandarts was de eerste keer nog geen behandeling gehad

Ik werd goed re woord gestaan toen ik de afspraak maakte en ook het bezoek aan de tandarts zelf ervoer ik als positirf

Een rustige omgeving binnen het centrum en een luisterend oor naar de klant en een goede ervaring.

Prettige, vlotte behandeling. Goed advies en geduldig

Prettige, Vlotte behandeling. Goed advies en geduldig

Heel goed geholpen en een heel aardige tandarts

Heel goed

Goede services

Nieuw bovengebid gehad. Helaas verschillende keren terug geweest. Zit nog niet lekker.

je krijgt altijd een eerlijk advies, je word super geholpen, Behandeling altijd met een goeie tekst uitleg tussen door,zeker als je angstig bent,en daar behoefte aan hebt,daar word echt rekening mee gehouden. En gewoon Super goed en rustige behandeling voor kinderen,met ook veel tekst en uitleg naar het kind toe ,om zo echt een goed vertrouwen in een tandarts te krijgen.

Prettige ervaring, fijne mensen , goede sfeer en eerlijk

Goeie praktijk

Altijd op tijd en goeie service

Duidelijk uitleg wat hij gaat doen en goedadvies .

Top en snel geholpen

Tand afgebroken daarna onsteking na een telf kon direct komen om wortel eruit te halen top en ook afspraken voor happen en passen

Hasan: Mondhyginist : goed en zorgvuldig

uitstekend

Na wisseling van behandelaar hebben wij een stuk meer vertrouwen in de praktijk.

Prima werken aardig op tijd

Correct

Een fijne tandarts.help me goed .legt alles goed uit .

Zonder communicatie ruim 30 minuten moeten wachten

Bezoek zelf niks mis mee, maar afspraak voor mij liep blijkbaar uit. Dat kan, maar geef dat dan door. Ik zat nu 30 minuten zonder enige communicatie te wachten tot ik eindelijk opgeroepen werd.

Bij de mondhygiëniste uistekend

Bij de mondhygiëniste heb ik een uitstekende ervaring. Vanuit de assistenten achter de receptiebalie heb ik wel wat aan en opmerkingen.

Heel goed

Heel aangenaam en ontspannen

Positief

Vriendelijke assistentes, kundige tandarts en mondhygiëniste.

Prettige deskundige mensen.

Er wordt geluisterd naar persoonlijke wensen. Prima ervaring met dit tandheelkundig Centrum.

Goede behandeling met nagesprek over gebit

Heel tevreden.

Ik ben heel tevreden met mijn mondhygiënist, het is een aardige en professionele vrouw.

Amer 21

3232 HA Brielle

Over Tandheelkundig Centrum Brielle

Bij Tandheelkundig Centrum Brielle (THC-Brielle), gevestigd in Medisch Centrum Brielle, kunt u terecht voor optimale tandheelkundige zorg. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Met kaakgewrichtsklachten en/of snurk- en apneu problemen kunt u terecht bij onze tandarts Jeanne Ouwerkerk.