Zo blij met snel schakelen en hulp

Professioneel mijn urgente ontsteking verholpen. Zo blij!

uitstekend

Ik ben heel erg tevreden met mijn tandarts en zij heeft mijn volle vertrouwen

goed georganiseerd

snel en efficient

kon beter

tandarts maakte een gehaaste indruk..weinig aandacht voor de klachten..onbevredigend weer naar huis

Heel goed.

Tandarts is goed niks op aan te merken.

Prettig

Na ruim 2 jaar weer geweest omdat er een stuk kies was afgebroken, Anders had ik nog niet gegaan wegens angst. Zowel aan de telefoon als door de tandarts zelf lief geholpen, Tandarts begreep de angst en ging hier super mee om! Door deze mevrouw zie ik het bijna zitten om weer een stralend gebit te hebben.

Heel tevreden

Mevrouw van Duivenbooden is een heel fijne tandarts. Tijdens de behandeling vertelt ze wat ze aan het doen is. Ik kom al heel wat jaren bij haar en dat bevalt me heel goed. Ook op persoonlijk vlak heeft ze belangstelling voor je .

vriendelijk goed

vriendelijk netjes goed kundig

Gewoon super geholpen.

Ik ben altijd erg bang voor de behandelingen ,mijn Hart gaat erg snel kloppen, maar mijn Tandarts is altijd rustig en verteld waar nodig wat ze gaat doen, en samen met haar Assistente is ze aan praten over van alles, en mij helpt dat SUPER om rustiger te worden, ze zijn allebei SUPER goed in hun Tandarts werk. Een groot compliment voor hun, de Naam ben ik vergeten , maar ze Werken in kamer 1.

Nieuwe mondhygiëniste Laura werd als zeer prettig ervaren.

Prima goed behandeld

rustig en geduldig omgaan met mensen. geef goed tekst en uitleg

Goede voorlichting en men denkt mee.

altijd goed

Ik werd goed geholpen en geïnformeerd

Afspraken die gemaakt waren zijn goed nagekomen en alles wordt goed doorgesproken en uitgelegd

Prima geholpen

patiëntvriendelijk en deskundig

De behandeling van een mondhygiënist is meestal geen pretje. Zo heb ik het zeker niet ervaren. Het blijft niet leuk maar was zeker draagbaar

Heldere uitleg en goede feedback

Fijn, die goede zorg voor mijn gebit!

Het is voor mij vertrouwd goed.

Prima bevallen

Goed, afspraak op tijd, voldoende info

Tandarts zeer goed, baliemedewerkers, administratie slecht.

Tandarts krijgt van mij een 10, administratie en baliemedewerkers laten t.a.v . Klantvriendelijkheid en representatie de laatste 2 jaar te wensen over.

Deskundige behandeling.

Een hele fijne en deskundige behandeling gehad.

Snel en vriendelijk geholpen

Optijd, vriendelijk en goed geholpen

Deskundig, op tijd en goede uitleg

Al jaren deze fijne tandarts! Werkt netjes en legt alles goed uit, ook als ze bezig is. Werkt ook goed samen met de assistentes, die ook zeker een pluim verdienen!

Amer 21

3232 HA Brielle

Over Tandheelkundig Centrum Brielle

Bij Tandheelkundig Centrum Brielle (THC-Brielle), gevestigd in Medisch Centrum Brielle, kunt u terecht voor optimale tandheelkundige zorg. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Met kaakgewrichtsklachten en/of snurk- en apneu problemen kunt u terecht bij onze tandarts Jeanne Ouwerkerk.