zeer goed

Goed en snel behandeld

Prettige sfeer

Vriendelijk ontvangen en behandeld.

Slecht

Wordt een behandeling opgedrongen die niet kan in verband door medische redenen en ik werd weggestuurd zonder behandeling en zit nog steeds met hetzelfde probleem

Vriendelijk en netjes

Professioneel geholpen en vriendelijk.

Vriendlelijk geholpen en goede uitleg met de behandeling.

Langdurige maar goede behandeling.

Behandeling langdurig maar na eendag merkte ik deverbetering.

Controle / inspectie was heel kort, blijft proberen schoonmaak te verkopen

Controle / inspectie was heel kort, blijft proberen half uur schoonmaak aan te praten. Communicatie verliep wat mij betreft niet prettig.

Vriendelijkheid en behulpzaam

Mijn ervaring was prima. Voelde me ook op mijn gemak.

doen uiterste best om je te helpen

Snel, vriendelijk en kundig

Ik ben heel tevreden over de tandarts.

Prima ervaringen sinds een aantal jaren.

Prima en flexibel geregeld.

Goede verzorging

Zie boven

Prima geholpen

Snel aan de beurt, goede uitleg behandeling

netjes en vlot

Netjes behandelt en duidelijke instructie om evt te verbeteren

Fanatieke jonge man

Grondig schoon gemaakt Was geen fijn gevoel Maar hij doet zijn werk uitstekend

Perfect as always

Zie veld beneden

Zeer prettig en kundig.

Heel serieus genomen

Ondanks dat mijn eigen tandarts met verlof is kon ik snel terecht bij een andere tandarts

Het was persoonlijk en prettig

Fijn geholpen door tandarts en preventie assistente

snel en goed geholpen

Alles word verteld wat er gebeurt ik voel mij op mijn gemak

Amer 21

3232 HA Brielle

Over Tandheelkundig Centrum Brielle

Bij Tandheelkundig Centrum Brielle (THC-Brielle), gevestigd in Medisch Centrum Brielle, kunt u terecht voor optimale tandheelkundige zorg. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Met kaakgewrichtsklachten en/of snurk- en apneu problemen kunt u terecht bij onze tandarts Jeanne Ouwerkerk.