PRIMA, NIETS MIS MEE

HEEL GOED GEHOLPEN, ZOQALS ALTIJD

Wordt naar mij geluisterd

Goede communicatie en behandeling.

Goede communicatie met de balie en goede behandeling.

Altijd netjes op tijd

Ben altijd tevreden eerst bij de mondhygiëne daarna tandarts

Wederom goed behandeld.

Wederom goed behandeld

Vriendelijk en prettige behandeling

Zie boven

Prima ervaring?

Zoals altijd, alles perfect gepland.

Het ging goed

Het ging goed

Alles is soepel verlopen

Super fijn op een zaterdag!

Super fijn dat er nu ook een mogelijkheid in het weekend was!

Weer prima geholpen

Goed advies van tandarts Bharos, alles prima voor elkaar.

zorgvuldig, prettige sfeer , goede informatie.,

De behandeling verliep in een prettige sfeer en werd zorgvuldig uitgevoerd. De tandarts gaf goede informatie over de behandeling.

goed geholpen..afspraak op tijd

Snel en effectief

Goed gevoel!

Voor de 1e keer een bezoek gebracht. En eerste indruk was prima. Heb er vertrouwen in.

Erg vriendelijk behandeld,duidelijke informatie en een prima passende MRA beugel voor mij gemaakt

Vriendelijk en duidelijk

De tandarts legde goed uit wat er wel en niet mogelijk was en met welk te verwachten resultaat. Zoals opstelling behandelplan en daarna evt uitvoering, en een indicatie van de kosten.

Gastvrije en professioneel tandheelkundig centrum

De vrouwen doen je pijn en langs moeten komen is niet fijn maar de dames maken het zo aangenaam mogelijk voor me.

Ontspannen

Prettige tandarts en mondhygiëniste. Altijd een goed service en vriendelijk.

Heel erg goed.

De mensen behandelen je onwijs goed. Ze zijn erg aardig en helpen je gelijk. Als je wat angstiger bent voor de tandarts houden ze daar rekening mee en vertellen dan precies wat er gebeurt. Erg tevreden.

perfect

Vriendelijke meiden

op tijd geholpen, juiste informatie, denkt met afspraken maken mee wat et er mogelijk is. Altijd correct behandeld.

Heel goed!

Ze zijn aardig en behulpzaam. Ik word altijd geholpen wanneer een spoed geval is. Ik vind het niet leuk hum mondhygiënist personeel. Zij is niet aardig. Ik mag bij haar niet meer komen. Daar zal ik echt heel laag scoren kunnen geven van 4.

Heel goed

Goede behandeling

Amer 21

3232 HA Brielle

Over Tandheelkundig Centrum Brielle

Bij Tandheelkundig Centrum Brielle (THC-Brielle), gevestigd in Medisch Centrum Brielle, kunt u terecht voor optimale tandheelkundige zorg. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Met kaakgewrichtsklachten en/of snurk- en apneu problemen kunt u terecht bij onze tandarts Jeanne Ouwerkerk.