Correcte en snelle controle; ca. 5 minuten wachttijd

Correcte en snelle controle; ca. 5 minuten wachttijd t.o.v. afgesproken tijd. Langdurige klant/behandelaar relatie is een plus.

Kundig geholpen met voldoende uitleg

Ik ben zeer tevreden.

Ik ben in alle opzichten zeer tevreden over mijn bezoek aan het THC.

Goede zorg makkelijk berijkbaar geen lange wachttijden

Ok

geen probleem

Gaarne de oproep voor de halfjaarlijkse controle in maart en oktober en niet 4x per jaar, zoals nu het geval is.

Netjes en snel behandeld

Netjes en snel behandeld

Heel goed geholpen

Door iedereen fantastisch geholpen .met mijn probleem netjes doirgestuurd naar een collega.

Zeer kundig en vriendelijk personeel

Wordt elke keer perfect en fijn geholpen ondanks de pijn die de behandelingen geven ;-)

Fijn gevoel

Het is daar altijd heel schoon en netjes. Vriendelijk personeel, de tandarts zegt wat ze doet voordat ze wat doet wat ik heel fijn vindt.

Zeer prettig geholpen

Vriendelijke bejegening

Jammer dat het niet mogelijk is om een klein gaatje te vullen bij een controle. Weer een nieuwe afspraak is voor de klant niet prettig.

Puntualiteit en vriendelijk

Voor mijn laatste afspraak, halfjaarlijkse controle, was ik te vroeg. Maar toen de tandarts mij zag ben ik "tussendoor"geholpen.

Altijd goed behandeld en ontvang genoeg uitleggen tijden de behandeling

Altijd op tijd en neemt de tijd voor de behandeling en legt uit hoe ,wat en waarom.

Nog even wachten op de behandeling

Leuk om mij steeds te herinneren om een referentie te schrijven. Maar de behandeling moet nog starten. Wat heeft een referentie dan voor zin??

Word gewoon correct behandeld

Prima tandarts

Naar deze tandarts gaam levert eindelijk géén stress op

Zeer klant vriendelijk en goede behandeling .

Snel en kundig geholpen

Heel goed geholpen

Er wordt heel goed meegedacht en geadviseerd bij meer complexe problematiek en ook rekinghoudend met onderliggende prooblemen als gevolg van ziekte

Prima THC

Zie boven

Kon snel terecht

Amer 21

3232 HA Brielle

Over Tandheelkundig Centrum Brielle

Bij Tandheelkundig Centrum Brielle (THC-Brielle), gevestigd in Medisch Centrum Brielle, kunt u terecht voor optimale tandheelkundige zorg. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Met kaakgewrichtsklachten en/of snurk- en apneu problemen kunt u terecht bij onze tandarts Jeanne Ouwerkerk.