Positief

Op tijd en volgens mij goede behandeling

Goed behandeling gehad

Behandeling zoals altijd goed uitgevoerd.

Perfect verdoofd en geen pijn gehad

Was bang voor de pijn maar helemaal niets gevoeld wel beetje napijn maar gaat prima ondanks het blauwe gezicht.

Zeer positief

Geen centje pijn gehad.

Heel erg klantvriendelijk

Heel goed en vakkundig geholpen. Perfect

Fantastische

Een geweldige ervaring. Bij tandarts/gnatoloog Jeanne ouwerkerk geweest. Wat een geweldig mens is dit.

Goede behandeling en uitleg!

Zeer klantvriendelijk

Zeer vriendelijke behandeling. Nooit lange wachttijden.

Kom er niet voor mijn lol, maar alles is prima verlopen. Net als anders.

Kom er niet voor mijn lol, maar alles is prima verlopen. Net als anders.

Op tijd en vriendelijke professionele behandeling

Goed geholpen Ik werd op de dag zelf gebeld of ik de afspraak kon verplaatsen. Dit kon helaas niet. Als ze een dag van tevoren hadden gebeld dan had het wel gekunt.

Vriendelijk en goed geholpen

Prima zorg

Goede tandheelkundige zorg, fijne tandarts en mondhygiëniste!!

Wortel was snel en pijnloos getrokken

Al vind ik het niet leuk dat de andere tandarts niet zag dat er nog een wortel was blijven zitten bij het trekken van een kies, en ik terug kon komen en weer een behandeling moest ondergaan.de wortel was er uit voor ik er erg in had en ook weinig napijn gelukkig

Vriendelijke medewerkers

Aan de balie vriendelijke medewerkers en de mondhygiëniste is ook vriendelijk en erg kundig. Geeft goede adviezen.

vakkundig geholpen

goed geholpen

Altijd vriendelijk en goed geholpen.

Fijn dat er uitgebreid naar mogelijkheden voor mij situatie gezocht is. En dat ik op 1 dag ben geholpen.

. ..

duidelijk en vriendelijk

duidelijk en vriendelijk

Adequate en vriendelijke behandeling

Deskundig

Altijd goed geholpen

Prima tandarts

goede kennis van zaken

erg vriendelijk goede uitleg en heel erg sociaal

goed en prettig geholpen

Heel goed , en rustig behandeld., heel fijn......

Goed en vriendelijk

Goede behandeling door deskundige en vriendelijke medewerkers.

uitstekend

prima tandarts

Amer 21

3232 HA Brielle

Over Tandheelkundig Centrum Brielle

Bij Tandheelkundig Centrum Brielle (THC-Brielle), gevestigd in Medisch Centrum Brielle, kunt u terecht voor optimale tandheelkundige zorg. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Met kaakgewrichtsklachten en/of snurk- en apneu problemen kunt u terecht bij onze tandarts Jeanne Ouwerkerk.