Vriendelijk, deskundig en meedenkend.

Vriendelijke tandarts, deskundig en meedenkend. Ook andere medewerkers groeten even wanneer je in de wachtkamer bent en ze voorbij lopen. Toegankelijke balie-assistentes. Schone ruimte.

Zinvol, vriendelijk, deskundig

Hadir heeft tijd voor je, legt goed uit wat de pijnpunten zijn en wat je daar aan kunt doen. Bijzonder klantvriendelijk. Ook al doet het zeer , je bent toch op je gemak en dat is haar verdienste

Heel erg positief

Heel positief

Top service

Vlotte en correcte service. Vriendelijk

Top service

Vlotte en correcte service. Vriendelijk

GOED !

X

Prettige opvang en oog voor patiënt

Door mijn angst te lang niet naar de tandarts geweest. Hier hebben ze oog voor iedereen en stellen ze gerust. Er wordt geen druk gelegd.

prettige

super fijn geholpen.

Snel afspraak kunnen maken

doordat een kies was afgebroken, is het gelukt om de volgende dag al een afspraak voor behandeling te hebben.

Juiste en prettige behandeling

Een kies afgebroken en ik kon snel een afspraak kunnen maken. Goed geholpen en tevreden over het resultaat.

Goed en aardig

Tevreden

Goed en aardig

Tevreden

Het viel dit keer wat tegen.

Vanwege ziekte van de gebruikelijke preventie-assistent kreeg ik een vervangster. De werkzaamheden, beter gezegd het gebrek daaraan, vielen tegen.

Amer 21

3232 HA Brielle

Over Tandheelkundig Centrum Brielle

Bij Tandheelkundig Centrum Brielle (THC-Brielle), gevestigd in Medisch Centrum Brielle, kunt u terecht voor optimale tandheelkundige zorg. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Met kaakgewrichtsklachten en/of snurk- en apneu problemen kunt u terecht bij onze tandarts Jeanne Ouwerkerk.