Wordt goed en vakkundig geholpen

Wordt goed en vakkundig geholpen

Tevreden

Tevreden

snelle service

Gelukkig werd ik op de dag dat ik had gebeld al geholpen, waardoor de pijn de volgende dag aanziendelijk minder was Bedankt voor de snelle service en tot de 7de

Rustig en persoonlijk

Dit was mijn eerste afspraak, alles werd rustig uitgelegd

Aardige en deskundige tandarts

De tandarts is erg deskundig. Ze is ook aardig, dus in die stoel liggen is goed te doen.

Subliem

Goede communicatie en perfect verricht werk

Heel blij met deze tandarts

Altijd fijne ervaring. Zeer goede tandarts (Bharos) en heeft humor. Dan is een afspraak bij de tandarts minder erg.

Cliënt vriendelijk..

Er wordt uitgebreid tijd genomen..En er is altijd een luisterend oor.Behandelingen worden in overleg besproken..

Prima!

Aardig personeel en een goede tandarts!

,s Nachts was mijn kies eruit gegaan, gebeld om half 8, kon direct komen. Moest de volgende dag terug voor verdere behandeling , was een beetje moeilijk geval, en dit is zeer deskundig gedaan en ik ben er zó blij mee. Hoop dat de oplossing stand houdt. Dus een zeer tevreden mens, maar dat heb ik al vaker ingevuld. Heel blij met Nawas en verder personeel.

Goede ervaringen en contact met de tandarts.

Fijne tandarts waar ik al vele jaren kom.

Goed geholpen

Ben goed geholpen

Je word goed geholpen en ze zijn vriendelijk

Zorgvuldig en goed

Lijkt mij duidelijk!

Ik ben heel tevreden

Ik ben heel goed en snel geholpen .

Professioneel geholpen.

Professionele specialisten, inclusief overzicht financiële kosten.

Goed, kan beter

Reiniging tanden en verwijderen van tandsteen kan nog beter.

Altijd vriendelijk en op tijd geholpen

Prettige ervaring

Heel fijn en met aandacht geholpen

Deskundig en leuk geholpen

Jonge dame (in opleiding) ging ruw te werk

Normaliter ben ik altijd zeer tevreden, maar nu kreeg ik een (jonge) invalster, die mijn gebit schoonmaakte alsof ze een kleurplaat aan het inkleuren was. Het voelde ongemakkelijk. Het kan ook aan mij liggen hoor. THC ben ik over het algemeen wel tevreden over.

Altijd vriendelijk en op tijd

Duidelijk advies en vriendelijk

erg goeg

heeft een luisterend oor voor mij

Vriendelijk en vakkundig

zie boven

Amer 21

3232 HA Brielle

Over Tandheelkundig Centrum Brielle

Bij Tandheelkundig Centrum Brielle (THC-Brielle), gevestigd in Medisch Centrum Brielle, kunt u terecht voor optimale tandheelkundige zorg. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Met kaakgewrichtsklachten en/of snurk- en apneu problemen kunt u terecht bij onze tandarts Jeanne Ouwerkerk.