Vriendelijk en bekwaam

Goed geholpen, er werd ook fijn meegedacht en de tijd genomen. Kundig en vriendelijk!

Prima en snel geholpen

Was alleen controle maar goed verlopen

Gewoon goed

Vlotte en deskundige behandeling.

Vakkundige, secure en vriendelijke behandeling

Mijn gebit is op een rustige, vakkundige wijze schoongemaakt en nagekeken door een uiterst vriendelijke mondhygiëniste. Zij heeft me goede adviezen gegeven voor betere mondhygiëne met simpele middelen. Een heel positieve ervaring.

Goede tandarts, goed advies.

Rustig, vriendelijk en deskundig

Goede zorg

Werdt met respect en goede zorg behamdeld

Vriendelijk en eerlijk

Ik kwam langs om te bespreken wat voor plan we moeten maken om al mijn tanden te laten trekken voor een algehele prothese. Maar mijn tanden zijn nog te goed en de tandarts wil dus niet alles trekken. Aan de ene kant jammer maar aan de andere kant snap ik het ook wel. Trekken kan altijd nog...

Goede ervaring met de tandarts en over t geheel erg tevreden.

Telefonisch goed bereikbaar en met de tandarts ook goed gesprek wat de mogelijkheden kunnen zijn.

Prima geholpen

Prima geholpen

Goede behandeling. Cliënt gericht.

Luisteren goed en denken oplossingsgericht mee.

Vriendelijke en deskundige tandarts en assistentes

Mijn tandarts is vriendelijke en deskundig. Stelt de juiste vragen om een goed beeld te krijgen. Vertelt wat ze gaat doen. Geeft zelfs een compliment over de prima gebitsverzorging, dat is heel fijn! Ontspannen sfeer. Groet Erna

Afspraak mondhygiëniste

Zoals altijd heel tevreden over deze praktijk!

Onpersoonlijke begroeting.

Na meer dan 25 jaar bij tandarts Maasakers te zijn geweest ,naar volle tevredenheid,nu naar tandarts Tielbeek over gegaan. De begroeting was zeer niets zeggend. Geen woord over het overstappen . Na de vraag of er klachten waren,onderzoek van 3 minuten. Jammer .

Onvriendelijk geholpen

Ik heb niet zo’n fijne ervaring met de persoon die mij heeft geholpen. Assistent was wel super lief leuk en aardig. Ze was echt onvriendelijk en onprofessioneel. Als je dit werk niet leuk vindt, doe het dan niet

De wortelkanaalbehandeling

Na de eerste behandeling gekampt met enorme pijnklachten, dusdanig dat reguliere pijnstilling - lees maximale paracetamol samen met 120mg ibuprofen - niets deed. Gelukkig had ik tramadol in huis, en na contact volgde een ab kuur. Dat verhielp de pijnklachten erg snel, een betere voorlichting na de behandeling had mij voorbereid. De tweede behandeling volgde 10 (!!!) weken later, absurd laat mi. Wel heel netjes geholpen, stap voor stap uitleg, top en niks op aan te merken. Bij thuiskomst met tandenstoker voel ik een plekje waarachter wat blijft haken. Baal ik enorm van dat ik daarvoor weer moet bellen

Onzorgvuldig

Ik had afgelopen maandagavond een afspraak met de preventieve tandartsassistente. Om 19.40 uur was alles nog donker. Na aanbellen geen gehoor. Ik dacht misschien vergis ik me in de dag en tijd. Even naar AH voor een boodschap gegaan. Daarna was het licht aan, zag ik. I k hoorde een stofzuiger. De schoonmaker is zeker aanwezig. Drie keer gebeld, werd geagiteerd. Toen kwam er iemand mij open doen. Ik had gebeld op de bel ven de receptie. De naam van de andere bel zei mij niets. De brieven op de deur bleken over de Tandarts en te gaan en niet over Patricia. Ik stond dus twee keer op het punt om naar huis te gaan. Ik denk dat daar wel meer duidelijkheid over kan komen!

I appreciated your English and soft hand of hygienist

The new hygienist I got in my last appointment was super nice. Kind and gentle handling. I appreciate very much that your employees care to explain in English and give very detail information of what they do and what I need to do. Thanks. I don't speak Dutch and I cannot translate this questionnaire so I will not respond much more. Your questionnaire cannot be responded. I didnt see any person in the list I had to choose one to complete it. Oh wait...the list is longer..never mind

Prettig bezoek!

Nieuwe tandarts, na het eerste consult was ik wat sceptisch, niet vanwege de kunde maar omdat je elkaar nog niet kent. Ik miste het sociale stuk en dat vind ik zelf altijd heel fijn. Inmiddels mijn tweede consult gehad en de totaal beleving was heel goed.

Janine is heel vakkundig

Al ruim 30 jaar uitstekende ervaring bij tandarts Tielbeek!

Vertrouwde tandarts, goede afstemming en deskundig advies, fijne omgang, ook met mijn zoon.

Vriendelijk en service gevoelig

Daar ik angst heb voor tandartsen, kon ik uiteindelijk toch goed ontspannen . Zeker omdat ik een vervanger kreeg. Wij hebben van de een op andere dag een andere tandarts gekregen wat voor mij al lastig is. Dit is de tweede keer dat ons dat overkwam. Dus zijn we beetje aan het wennen dat dit ook kan gebeuren. Maar is goed opgepakt door jullie allen.

top praktijk

Hele fijne praktijk, Eigen tandarts even uit de running, vervangende tandarts gehad. Super lieve vrouw zegt ook alles wat ze gaat doen en ook net als onze eigen tandarts zeer kundig . Balie medewerkers ook altijd vriendelijk

Tandarts liep erg uit…

Ik had een afspraak om kwart over 2. Om half zat ik nogsteeds in de wachtkamer en besloot ik verhaal te halen bij de balie. Daar werd gebeld naar de tandarts en werd gezegd dat ze iets uitliepen en dat ze zo zou komen. 10 minuten laten werd ik opgehaald en lag ik eerst een paar minuten in de stoel omdat ze nog wat dingen moesten afmaken… om kwart voor 3 werd ik pas echt geholpen…….

Slechte controle en hulp nadien

Na behandeling van een mond hygieniste en tandarts s'avonds een losse vulling. Bij het melden op de volgende ochtend de melding dat er geen ruimte was op de praktijk en dat ik maar een afspraak moest gaan maken bij de noodtandarts. Ik ben deze "service" niet gewent bij jullie

Ouverture 149

5629 PT Eindhoven

Over Tandheelkundig Centrum Blixembosch

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandheelkundig Centrum Blixembosch in Eindhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!