Snel en goed geholpen voor reguliere controle

Controle zo uitgevoerd, behandeling moet op andere dag, maar dat is volgens mij standaard :)

Prettig geholpen.

Iedereen is vriendelijk.

Kundig en super aardig

Ze stellen me heel goed op m'n gemak

Top zeer prettig

Ontspannen

Vriendelijk, kundig en behulpzaam

Word altijd goed en deskundig behandeld. Fijne mondhyginist Janine en tandarts! Frank Verhaegh.

Echt goed

Ik had iets nodig en ik kon makkelijk een afdpraak maken over een pas uur op hetzelfde dag. Het behandeling ging ook soepel en was heel fijn.

Prima op mijn gemak gesteld en erg fijn dat er de tijd werd genomen om tijdens behandeling alles goed uit te leggen. Ook prettig dat er een collega bij betrokken werd vr een second opinion.

Ik word altijd goed behandeld.

Ik kom al heel wat jaren bij Paul en mijn ervaringen in zijn behandelingen zijn goed.

vriendelijke en vakkkundig werk

Op korte termijn kon ik terecht en vervolgens heel goed en snel geholpen

Goed kundig

Goed kundig

100% tevreden

In vergelijk met onze ervaring in het begin van dit jaar ( ik spreek ook namens mijn vrouw) was het een verademing om nu te zijn geholpen door mv. Vivian ?. Een luisterend oor-geduld en advies. Wij zijn er 200% op vooruit gegaan wat benadering en behandeling betreft. Hopen dat dit zo mag blijven.

Gewoon goed

Op tijd en keurige snelle behandeling.

Was er voor de tweede keer, ben zeer tevreden.

Heel goed

Vriendelijk en rustig stelt je op je gemak

Enthousiast team

Vriendelijk ontvangen En duidelijke uitleg waar ze mee bezig zijn

Netjes en persoonlijk

Netjes 2 x gemeld dat het iets uitliep. Persoonlijk woordje richting dochter.

Kom hier graag

Vriendelijke mensen, goede en pijnloze behandeling, helemaal top

Fijn weer mondhygiëne gekregen. En de controle. Vervolgafspraak gemaakt.

Gedegen behandeling. Goed advies gekregen.

Eerlijk en efficiënt. Ik mis wel mijn eigen tandarts, Noortje...

Fijne ontvangst goede service

Fijn werkende mondhygiënistes, en een goede tandarts

Ervaren

Fijne tandarts

We worden fijn geholpen, en voelen ons op ons gemak

Prima gegaan

Prima ervaring, zoals het hoort

Goede controle in ontspannen sfeer.

Goede controle in ontspannen sfeer.

Ouverture 149

5629 PT Eindhoven

Over Tandheelkundig Centrum Blixembosch

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandheelkundig Centrum Blixembosch in Eindhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!