Deskundig, vriendelijk en goede adviezen

Erg prettig

Professioneel, betrokken

Zeer positief

Prima!

Altijd even vriendelijk en een goede behandeling.

Ik vind leuk

Mijn kinderen vind het leuk

Zoals altijd goed

Zoals vaak : goed

Altyd goed geholpen

Mondhygianiste een 9

Tandarts ok Receptie een 4 Mij niet laten weten dat tandarts nirr meer op dinsdag werkt.

Klantvriendelijk, vakbekwaam en professioneel

Zie boven

Bitje aan laten maken, ik kon snel terecht en ben netjes en goed geholpen.

Prima geholpen

De mondhygiëniste heeft mij prima geholpen. Het is wel erg duur geworden. € 101 voor een half uur werk.

Zoals altijd super tevreden!

Moest mijn afspraak op de dag zelf last minute door omstandigheden afzeggen , maar kon toch later op dezelfde dag terecht ! Erg fijn!

heel fijn

Ben super bang voor de tandarts maar ze liet me rustig worden zodat ik er minder bang van werd. Heel fijn.

Fijne tandarts en blijft altijd rustig

Fijne tandarts, goede uitleg!!

Heel fijn, goede uitleg, fijne tandarts, lieve assistente!!

Deskundig ( ... ) en goed

Deskundig ( voor zover ik dat als patient die de behandeling mag ondergaan kan beoordelen …;-)…. ) en goed !

Vriendelijk en goed

Prettige omgang. Behandeling vaak direct mogelijk

Vriendelijk en behulpzaam

Kundig, vriendelijk en behulpzaam

heel goed en vriendelijk

heel vriendelijk en goed

Altijd zeer tevreden over dit centrum, al vanaf het begin van haar bestaan.

Al jaren (ook na mijn verhuizing naar een andere stad) kom ik bij tandarts Verhaegh en mondhygiënist. Voor controle en onderhoud. Met name 2x p.jr naar mondhygiënist helpt mij een gezond gebit te behouden! Iedereen aan te raden. Ook afspraken 's avonds mogelijk.

Heel goed

Ik was samen met mijn dochter maar mijn afspraak was pas een maand later, ik mocht meteen mee op controle

Fijn contact, vakkundige en uitgebreide controle

Frank neemt de tijd voor je. Je tanden, tandvlees en mond worden echt goed nagekeken. Er is aandacht en tijd voor een praatje. Ik ben blij met onze tandarts!

Door vakmensen behandeld

Mailtje dag ervoor. Op tijd en prettige behandeling. Jammer dat ze weggaat.

Professioneel en vriendelijk!

Goed geholpen door uiterst vriendelijke mondhygiënist. Zeer kundig! Werken keurig op tijd met aandacht voor de patiënt.

Je wordt goed gerustgesteld, er wordt rustig gepraat en begrijpelijk. Vragen worden goed beantwoordt. Er mag wel meer verteld worden wat de volgende stap is, wat te verwachten.

Ouverture 149

5629 PT Eindhoven

Over Tandheelkundig Centrum Blixembosch

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandheelkundig Centrum Blixembosch in Eindhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!